Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מזה אני לא מאמין שמעבר לכביש ביונדאי של כלמוביל שיש להם i10 שזה אחות תאומה של הפיקנטו,בכמויות באספקה מיידית לא מורידים את המחיר שלה שקל לשקל למחיר של הפיקנטו ושוברים את השוק הזה לטלקר על הראש.

לא מבין איך umi לא מביאים ספארק אוטומאטית וסוגרים 100 הזמנות ביום ואני לא מבין איך סוזוקי מסתכלים על הכל מהצד ולא מורידים כמה אלפי שקלים מהאלטו האוטומאטי כדי לעשות אותו ממש משתלם מול הפיקנטו.

אחח, אם היו נותנים לי מתנה יבואנות רכב, היה לכולכם פיקנטו או שוות ערך אליה אתמול.

עם כל הכבוד לרשימת ההמתנה של הפיקנטו, לא מדובר בכמויות גדולות, היא עדיין לא מאזדה 3.

הבעיה נמצאת אצל היצרן ששולח כ- 250-300 רכבים בחודש.

אם תעשה חשבון "גס" מדובר ב- 2000 הזמנות שנמצאות בהמתנה.

לפי נתוני המסירות, האלטו (שנחותה משמעותית מהקיה) נמכרת עדיין בקצב גבוה יותר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי מעניין לראות אם עכשיו נראה גל של "יזמים" שהזמינו את האוטו מבעוד מועד ועכשיו הם ינסו למכור אותו במחיר גבוה ממחירי היצרן ב5K-10K כדי למכור לאנשים שזמני ההמתנה ארוכים להם.

כי סנוניות ראשונות כבר יש, והשאלה היא כמה זה משפיע על ההזמנות של אנשים עם כוונות תמימות כמו פותח השירשור.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
חשבתי שהמחיר הוא 67K! לא 80K כמו שאומרים פה, עם זה באמת המחיר לדעתי לא מצדיק את התמורה

המחיר של האוטומט המפואר (ללא הנחת מבצעי חבר) הוא 76,200 לא כולל אגרת רישוי.

(כולל קודנית, חיישני רוורס ומרימי שמשות)

אבל מה זה חשוב? אם תזמין עכשיו הצפי הוא אפריל 2012 ובפועל מתי היא תהיה אצלך - אולי תשאל מגדת עתידות (התשובה שלה בעיני אמינה יותר משל הסוכנים בקיה)

פורסם
ועכשיו סוזוקי זורקים גג נפתח מתנה למי שרוכש אלטו.

הכתבה מכלכליסט

אני צריך להתחיל לקבל כסף על ייעוץ לחברות האלה...

ואם אתה לא מעוניין בגג, הם יחתכו את ה-8000 שקל שהם טוענים שהוא שווה ממחיר הרכב?

אתה צריך להתחיל לקבל גגות נפתחים :-)

the london underground is not a political movement

פורסם
למה שיחתכו את ה8000 שהוא שווה? אם אתה מעוניין בגג אתה תקבל ב60K במקום ב68K, אז בשביל מה עוד הנחה?

ואם אני לא מעוניין בגג? אם אני סתם רוצה רכב ב-52K ?

the london underground is not a political movement

פורסם

לא הייתי מוכן לעבור בשקט על התנהגות כזו!!!

או שתבטל או שתתחיל לעשות "בלאגן", לצערנו כנראה שרק כך דברים זזים בארץ הקודש

פורסם
לא הייתי מוכן לעבור בשקט על התנהגות כזו!!!

או שתבטל או שתתחיל לעשות "בלאגן", לצערנו כנראה שרק כך דברים זזים בארץ הקודש

אי אפשר לעשות בלאגן בזמן ההזמנה חותמים על טופס שהם לא מתחייבים על זמן האספקה בכלל...

אנחנו כנראה נוותר על הרכב, יצא החשק ויצאה הנשמה.

ככל הנראה נלך על סופר מיני משומשת

טל.

פורסם
ואם אני לא מעוניין בגג? אם אני סתם רוצה רכב ב-52K ?

נראה לי שלא הבנת. בלי הגג זה יהיה 68 אלף, ופשוט מקבלים אותו במתנה אז הכל עולה 60.

פורסם

הרשו לי לעדכן, גם לטובת כל שאר אלה שמצפים לרכב.

השבוע ביום חמישי ביטלנו את ההזמנה, סופית. אמא שלי התקשרה לסוכנות, אמרה שנמאס לה מהמריחות שלהם ומהסיפורים וביקשה לבטל את ההזמנה, לא רצתה לרדת לתת דגם LX הפחות מאובזר באספקה "מהירה" לפי הגדרת הנציג.

מיד לאחר שביקשה לבטל (זה עוד היה ביום רביעי - מיד תבינו) הציע לה נציג קיה את ההצעה הבאה:

שימי לב יש לנו מבצע למאוכזבי האספקה של היפקנטו, 22 אלף ש"ח הנחה על קיה ריו מה שאומר 85 אלף שקלים לאחר ההנחה.

ביקשה לחשוב על זה ביום רביעי, וביום חמישי החליטה שלא מתאים לה, שהיחס המבזה ובכלל סגנון התנהלות העניינים של היבואן הזה לא מתאימים לה. תאמת אני מבין אותה, משיחות קצרות איתה יצא לה החשק לגמרי. אז ההזמנה בוטלה, ללא סחר בהזמנה - דבר שאני אישית לא מאמין בו במצב שאין זמן אספקה מוגדר למרות שאני מאמין שהיו שקופצים על המציאה במחיר סימלי.

היא כנראה תלך על סופר מיני משומשת. כשמה שהיא אהבה מבחינתה זה סוזוקי סוויפט 1.5 או יונדאי איי20 1.4 אבל זה כבר לשרשור אחר.

מקווה שכל מי שייתקל בשרשור הזה ימצא אותו מועיל.

טל

טל.

פורסם

אתה מתכוון לקיה ריו הצורה החדשה?http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/1355-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2011-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%AA.html

כי אם כן מחר אני נוסע לסוכנות על הבוקר ובוכה להם שנמאס לי לחכות.

פורסם

הריו עלתה במבצע חבר 97,000 במקום 107,000. (כולל קודנית, מרימי שמשות, חיישני רוורס ואגרת רישוי)

אם נותנים הנחה של 22 אלף למאוכזבי פיקנטו, זה מעמיד את המחיר על 85 לכלל הציבור.

אם כך, לחבר מגיע עוד הנחה של כ-5,000 ש"ח.

ב-80,000 אני רץ לקנות אתמול. חבל רק שלא הזמנתי פיקנטו כדי להיכלל בקומבינה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...