Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי טל,

כרגע יש לי פוקוס ליסינג שאני מחזיר -הרכב מרגיש יציב ונטוע וגם ההגה דיי מתקשר ונחמד לי שיש הגה כבד יותר משאר האחרות.

הבעיה מתחילה ברגע שאני צריך להזיז את הפינוק הנטוע הזה לתחנת דלק.

ע"מ להוציא מהרכב קצת תנועה משכנע, צריך לעשות לו נעים למטה (הכוונה כמובן לדוושה).

והתוצאה של הנעים הנ"ל הינה צריכת דלק פחות מחסכונית 1-10 1-9.

לא בדיוק מה שאני מחפש.

אני מבין שזה תוצר נלווה של המשקל של הרכב שתורם רבות לתחושה ה"נטוע".

יחד עם זאת גם על חלק מהתחושה הזו אני מוכן לוותר.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

הדילמה שלך ברורה לי. הפתרון הטוב ביותר בשבילך הוא גיר ידני - חסכון בדלק ומחיר נמוך משמעותית מגיר אוטומט.

רכבי מיני יכולים להתאים לך אבל לא עם נוחות היא חלק מהדרישות שלך. הן לרוב כושלות בכך.

מבחינת מיני:

הייתי ממליץ לך על האיי 10 של יונדאי, החיסרון הוא שהיא פחות חסכונית מהמתחרות אבל לדעתי איכותית מהן. על פיקנטו אל תחשוב - זמן המתנה בשמיים ומנסיון שירות על הפנים.

מבחינת סופר מיני משומשת\חדשה:

קליאו 1.2 ידנית - קצת עצלה ממה ששמעתי אבל עדיין גיר ידני שמאפשר לך יותר חופש בתפעול.

פיג'ו 206+ - כנ"ל

פאביה 1.6 - ידנית משומשת. תתן לך צריכת דלק מעולה למנוע 1.6 וקצב התקדמות שאני בטוח שיספק אותך סביב 1:13.5

כמו כן יש לך מלא מאזדה 2, סוויפט ויונדאי איי 20 משומשות אממה - צריכת דלק סביב 1:12 לכולן (עדיין שיפור של 20-30 אחוז לרכב הנוכחי שלך)

מבחינת חיסכון ג'אז ויאריס אמנם חסכוניות אבל החסכון הזה מגולם במחירן לעומת האחרות ולא כ"כ מוצדק לדעתי.

אם אהבת את הפוקוס אתה תאהב את הפיאסטה שמרגישה מלפנים ממש פוקוס. מבחינת צריכת דלק כנ"ל סביב 1:12.

מכאן והלאה זה החלטה שלך לפי שיקולים אישיים. אני חושב שצריכת הדלק פחות צריכה להטריד אותך אם אתה נוסע רבע שעה לכיוון.

נסיעות מבחן אפילו על רכבים מיד שנייה שתוכל להתעניין בקנייתם יכולות לענות לך על חלק מהשאלות.

טל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי הרבה מאד זמן והרבה סיפורים בדרך חזרתי לעדכן...

מודה, לא הייתי מפוקס במיוחד :\

אז בואו נראה מה היה לנו:

נסיעות מבחן לרוב, כמה אנשי מכירות שאחזו בידים מעל ראשם בפחד כאשר ניסיתי לנהוג מעט מעבר לגבול הנהיגה הרגועה ברכב המבחן שלהם, וחברה מתוסכלת שרוצה לרצוח אותי על כל הלילות הארוכים עם הלאפטופ במיטה בעודי חופר למוות את הפורומים.

לאחר כל אלו כאשר קצו כל האפשרויות, נכנסתי לפורום כהרגלי בקודם וראיתי איזכור על המבצע של הפאביה.

אז הערתי את זוגתי שתחייה (על מנת לסבול אותי)

"יסמין, יסמין קומי תראי מה מצאתי!!!"

"לא אכפת, תן לישון..."

"יסמין, תראי... פאביה בחינם אין כסף + 69K "

טוב, את האמת זה נשמע כמו אחלה דיל, ומההתחלה רצית פאביה...."

"בוא נלך מחר לראות, בנתיים תן לישון!"

חשוב לציין כי הפעם עברתי כל גבול... היות והיום שבו הלכנו לראות את הרכב בסוכנות היה גם היום שבו עברנו דירה :)

אז אנחנו מגיעים לסוכנות, ואני מתיישב ברכב שבה ועומד על טיבו - ולאחר רגעים מספר מבין שהוא טוב עבורי, יאללה נסיעת מבחן!

ואז נכונה לי הפתעה, אחד מאנשי המכירות בסוכנות הינו חבר ותיק מהתיכון :)

אז יותר מדיי קומבינות לא יצאו לי מזה.... אבל קיבלתי אחלה שירות ושתי הטבות קטנות...

ויצאתי משם עם פאביה! (תכלס יצאתי עם חבילת ניירות וחיוך של ילד דביל בן 16 שפעם ראשונה ראה צמד עופרים)

אז המון תודה לכולכם על העזרה והמענה ועל שחלקתם איתי את דעתכם.

והמון תודה לזוגתי הנפלאה, שתמכה וסבלה.

נתראה בדרכים,

אני אהייה זה שבפאביה :)

פורסם
אז אחרי הרבה מאד זמן והרבה סיפורים בדרך חזרתי לעדכן...

מודה, לא הייתי מפוקס במיוחד :\

אז בואו נראה מה היה לנו:

נסיעות מבחן לרוב, כמה אנשי מכירות שאחזו בידים מעל ראשם בפחד כאשר ניסיתי לנהוג מעט מעבר לגבול הנהיגה הרגועה ברכב המבחן שלהם, וחברה מתוסכלת שרוצה לרצוח אותי על כל הלילות הארוכים עם הלאפטופ במיטה בעודי חופר למוות את הפורומים.

לאחר כל אלו כאשר קצו כל האפשרויות, נכנסתי לפורום כהרגלי בקודם וראיתי איזכור על המבצע של הפאביה.

אז הערתי את זוגתי שתחייה (על מנת לסבול אותי)

"יסמין, יסמין קומי תראי מה מצאתי!!!"

"לא אכפת, תן לישון..."

"יסמין, תראי... פאביה בחינם אין כסף + 69K "

טוב, את האמת זה נשמע כמו אחלה דיל, ומההתחלה רצית פאביה...."

"בוא נלך מחר לראות, בנתיים תן לישון!"

חשוב לציין כי הפעם עברתי כל גבול... היות והיום שבו הלכנו לראות את הרכב בסוכנות היה גם היום שבו עברנו דירה :)

אז אנחנו מגיעים לסוכנות, ואני מתיישב ברכב שבה ועומד על טיבו - ולאחר רגעים מספר מבין שהוא טוב עבורי, יאללה נסיעת מבחן!

ואז נכונה לי הפתעה, אחד מאנשי המכירות בסוכנות הינו חבר ותיק מהתיכון :)

אז יותר מדיי קומבינות לא יצאו לי מזה.... אבל קיבלתי אחלה שירות ושתי הטבות קטנות...

ויצאתי משם עם פאביה! (תכלס יצאתי עם חבילת ניירות וחיוך של ילד דביל בן 16 שפעם ראשונה ראה צמד עופרים)

אז המון תודה לכולכם על העזרה והמענה ועל שחלקתם איתי את דעתכם.

והמון תודה לזוגתי הנפלאה, שתמכה וסבלה.

נתראה בדרכים,

אני אהייה זה שבפאביה :)

תתחדש, איזה כיף ! אין כמו אוטו חדש (חבל שהכבישים שלנו חרא:-()

פורסם

הצבע, אפור גרפיט

והביטוח קיבלתי גם ביטוח נורמאלי

מ9 מיליון הוצאתי 2600 למקיף ו1750 לחובה + 250 שקל תלושים לדלק

אבל בסוף הלכתי עם הסוכן שלי - שנתן לי ב2700 את המקיף - בנימוק טוב מאד

כשהייתי צריך אותו הוא נתן לי שירות פנומנאלי וחסח לי הרבה כאב ראש.

זה שווה את ההפרש

אם תרצו את הטלפון שלו אשמח לחלוק אותו.

טל.

• תוכן חדש...