Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול כדאי מאוד לחשוב על משקל וקלות קיפול במצב שלך שזה שונה לגמרי למי שנוסע רק בתוך תל אביב ולא עולה על אוטובוסים.

יש את זה:

http://www.mywayi.com/index.php?categoryID=708

שהוא מחוץ לתקציב אבל הוא קל גם במשקל וגם לנשיאה.

תחפשי דברים כאלה.

יש אופני DNA וקוקינט GO משהו שהוא גם קל.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חבר'ה

אשמח לקבל המלצה לאופניים חשמליים

האתר הזה: greenwheels.co.il

אני כבר מכיר,

אשמח לקבל כל עזרה או תגובה.

תודה רבה

בברכה

טל הירש.

פורסם
שלום,

אני אישית גם הייתי בהתבלטות עד עכשיו ואז נכנסתי לאינטרנט ועשיתי שיעורי בית.

קניתי זוג אופניים חשמליים באתר הזה: greenwheels.co.il

השירות שלהם הוא ממש מעולה מחירים סבירים מאוד.

ממש אהבתי את הדגם שקניתי מהם מציע לכם גם,

וחוץ מזה שמעתי שהקורקינט עכשיו בכלל לא נחשב חוקי.

שמחתי לעזור.

תודה.

קנית? תתחדש!

שלום חבר'ה

אשמח לקבל המלצה לאופניים חשמליים

האתר הזה: greenwheels.co.il

אני כבר מכיר,

אשמח לקבל כל עזרה או תגובה.

תודה רבה

בברכה

טל הירש.

מה עכשיו, זוג שני לאשה?

כמה משלמים שם בשביל לזבל את הפורום?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זהירות עקיצה,

ראיתי באינטרנט בקופון אופניים ב3000 אלף שקל, עשיתי קצת חיפוש והבנתי שזה זול אז ישר הזמנתי. קיבלתי אותם והם נראו אחלה. אבל פה מגיע אבל גדול... :evil: האופניים בקושי סחבו אותי, הדיווש איתם ממש סיוט. התחילו כל מיני רעשים מוזרים שכשהלכתי לשאול מה זה בחנות אופניים אמרו לי שהם לא רוצים לגעת בזה. ולהתעסק מול החברה כבר היה סיפור סיפור במילים פשוטות

אני כבר אכלתי אותה מאופניים חשמליים של סמארט בייק.

מחיפוש קצר הגעתי למידע הזה קבלו לינק ותשפטו

http://rotter.net/forum/bbs/7227.shtml

חשוב שלא תיפלו גם אתם - לא תאמינו אבל בארץ הזאת יש מקום גם לכאילו.....:2gunfire:

זהירות שלא יעקצו אותכם גם

הכי מצחיק שיש להם אתר שהם כותבים שם זהירות עקיצה:roll:

בקיצור סמארט בייק זה בעצם חברת פילרס שיושבת בנצרת

יש להם עוד כמה שמות

פילרס

GetIT דיל

אל כל אלקטרוניקה

הידיעה הזו שווה ידיעה נפרדת בפורום מעניין מי אכל אותה גם. נמאס לי מלנסות לתבוע במדינה הזו.

אבל אנחנו כלקוחות נדע להזהיר

שיהיה לנו יום טוב

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

אופניים חשמליים מתקפלים עדיפים. גם בטיחותיים יותר וגם אפשר להמשיך לפדל במקרה של סוללה שנגמרה ולא להזמין מונית.

We are the Human Race

פורסם

אם מצבר נגמר:

בקורקינט אי אפשר להשתמש, באופניים כן

מנוע שרשרת הרבה יותר אמין (גם לשדרג יותר קל :evil:...) מאשר מנוע בתוך גלגל

מנוע שרשרת מעביר יותר מומנט לגלגל + יש שילוב הילוכים.

מצאתי בארץ אופניים עם 750W במנוע שרשרת

בסוף קניתי עוד רכב :lol: ולא אופניים

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האמת שאני מאוד שמח שנתקלתי שדיון שלכם...

אני מוזיקאי ונוסע יחסית הרבה באופניים בתוך תל אביב...

לאחרונה התחלתי להתעניין במעבר לאופניים חשמליים, אבל גיליתי שיש מלא חנויות שמוכרות ואני אחד שקונה רק עם המלצות.

חבר המליץ לי את חברה בשם קלאבנועית, פניתי אליהם וקיבלתי גם רושם של חברה טובה אבל אני אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצות נוספות של חברות אחרות או אפילו ששמע על קלאבנועית בהקשר של אופניים חשמליים כי אני ממה שהבנתי הם יותר עוסקים בקלנועיות מאשר באופניים החשמליים... אשמח מאוד אם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי..

תודה

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

*הקפצת שרשור*

אני במצב דומה- מחפש את הדבר הכי קל והכי קטן שיוכל לקחת אותי, ולכן חשבתי על קורקינט חשמלי.

מישהו יכול לתת המלצות? מחירים? כל מידע יתקבל בברכה.

פורסם

המלצה שאני מניסיון ממליץ פה, היא שתיקנו מיגון ביחד עם האופניים.

לפחות קסדה ותאורה.

ראיתי מקרה טראגי של קרוב אליי, וגם אני הספקתי לשבור קסדה (הייתי בהלם לכמה דקות איך לא הרגשתי כלום בראש ומצד שני הקסדה מרוסקת).

כרוכב חובבן-מקצועי בעבר, לא היה אחד בקבוצת רכיבה שלא שבר קסדה.

פורסם

לא אופניים, לא קורקינט, לא סקייטבורד, לא רולרבליידס, לא קטנוע, לא חמור.

אוטו.

את הדיון אפשר להמשיך בשירשור הזה, בציון תקציב ודרישות.

זה הייעוד של הפורום הזה, ודיונים כמו "קורקינט או אופניים", ועוד ב"רכב כללי" (טוב שלא בשיפורים), זה תחילת סופה של מה שאפשר לקרוא לזה תרבות מוטורית בארץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא אופניים, לא קורקינט, לא סקייטבורד, לא רולרבליידס, לא קטנוע, לא חמור.

אוטו.

את הדיון אפשר להמשיך בשירשור הזה, בציון תקציב ודרישות.

זה הייעוד של הפורום הזה, ודיונים כמו "קורקינט או אופניים", ועוד ב"רכב כללי" (טוב שלא בשיפורים), זה תחילת סופה של מה שאפשר לקרוא לזה תרבות מוטורית בארץ

דבר ראשון הקפצתי שרשור ישן ששמצאתי מחיפוש בפורום אז אני לא מבין מה אתה בוכה.

דבר שני, מה זאת הקביעה הזאת ש"לא אופניים לא חמור- אוטו"?? בשביל 2 ק"מ לכיוון אני לא אקנה עוד אוטו (בטח לא עם איפה שאני עובד, רק מחירי החניה ההזויים האלה..) ומי אתה שתקבע אם כן אוטו או לא אוטו? אתה עוד מגדיל לעשות ונותן קישור לייעוץ?

פורסם

כי זה פורום מכוניות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כי זה פורום מכוניות

אולי לא הבנת אז אני אחזור שנית- עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שרשור רלוונטי אז הקפצתי אותו במקום לפתוח חדש באוף טופיק.

אתה צודק, זה ממש לא היה לעניין שהקפצתי שרשור לא על אוטו בפורום "רכב כללי", לא יודע איך לא ווידאתי את העניין לפני. בגלל זה מגיעה לי תשובה מזלזלת בסגנון- לא קורקינט, לא אופניים, אוטו.

מנהלים תסגרו את השרשור, אני אחפש במקום רלוונטי. תודה.

• תוכן חדש...