Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור לך שאני מת לראות מה יש בתוך ה-SGN12?

אז הנה, קבל הצצה :wink:

תוך ארבעה ימים (!) המנחת כבר היה בארץ. מכס ודוור שיצא לחופש עיקבו את הגעתו אלי וקיבלתי אותו רק הבוקר.

אין מה להשוות את המנחת הזה למנחת הפשוט יותר. זה מנחת בתצורה המקובלת עם סלילים לחתיכת ה DC וקצת יותר נגדים כמו שניתן לראות, אני מניח שזה נעשה גם כדי להנחית אבל גם כדי לשמור על הסיגנל נאמן למקור ולמנוע עיוותים.

אני מאמין שהתמונות הללו מספיק מפורטות למי שרוצה להעתיק את תכנון המנחת. אם זה לא מספיק ברור יש לי אותן ברזולוצייה גבוהה יותר.

איתמר.

IMG_0209 (Custom).JPG

IMG_0210 (Custom).JPG

IMG_0211 (Custom).JPG

IMG_0212 (Custom).JPG

IMG_0214 (Custom).JPG

IMG_0215 (Custom).JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, זה חיבור GROUND אופציונלי אם לאחר חיבור המנחת יש רעשים.

ובכן, לאחר שעה בשמש הקופחת אני גאה לבשר שהסאגה הגיעה לסיומה. אין טיפת רעש שמתלבש על הקו והעסק עובד מצויין.

אחרי שראיתי שזה עובד החלטתי לשים קץ לבלאגן החוטים שרץ ברחבי האוטו וסופסוף תהיה לי מערכת לתפארת מדינת ישראל (חוץ מסאב, זה בשלב תכנון מתקדם).

איתמר.

* על הדרך הלחמתי מחדש חוטי מינוס בקרוס של הדוטק הישן (MX20.6). להערכתי אלה היו חוטי 0.25 מ"מ, ואני לא צוחק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

העקשנות שלך לבסוף השתלמה לך.

קיבלת את מה שרצית - אמנם כמעט במחיר חייך אבל יצאת כשידך על העליונה

:-D

פנטסטי - הארד קור אמיתי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איתמר תתחדש

אני שמח בשבילך שהצלחת להרכיב מנחת שמספק אותך וגם מבטל את הרעשים

ובכלל כל הכבו ד על השרשור הזה

אני לא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לבנות שרשור על "מנחת" ולהגיע איתו ל 2400 צפיות וכמעט 80 תגובות בכל פורום קיים

דרור

פורסם

הצעתך התקבלה :-)

איתמר.

• תוכן חדש...