Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפלה 2003 שאלה על מוט תפוח הגה מצורף וידאו.

yoni1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי רעידות ברכב במהירויות מסויימות ורק בזוויות מסויימות. מה שאומר שהרכב לא רועד תמיד אלא מעל 80 עד 110 וגם אז רק בזוויות מסויימות של הכביש. ההגה גם רועד מידי פעם.

כיוון פרונט ואיזון (שבוצע פעמיים) לא עזרו. הבולמים תקינים, החלפתי מיסבי גלגלים בשני הצדדים, האחוריים תקינים לגמרי. הרכב עבר טסט עם הבדיקה של מסרק ההגה.

בחיפוש בפורומים מישהו כתב שיכול להיות שהמוט הזה שבווידאו לא תקין. בסרטונים ביוטיוב ראיתי לא תקינים אבל הם הרבה יותר משוחררים מזה.

הלינק לוידאו שצילמתי:

בשני הצדדים המצב דומה, נראה לכם שזו הבעיה? צריך להחליף את המוטות האלו? אם מושכים אותם אין חופש. אם אני מנסה להזיז את הגלגל הוא לא זז אלא אם אני מפעיל הרבה כח אז רואים את המוט הזה זז ממש קצת והגלגל איתו. התפוח לא זז. בלי הגלגל גם עם הרבה כח לא ניתן להזיז את זה.

ד"א התפוחים תקינים.

אשמח לעזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ושאלה נוספת שיכולה להיות קשורה:

לפני כשנה בתחילת הקיץ היו לי רעשים כמו של דלת חורקת מהתושבות של המוטות המייצבים האחוריים והקדמיים. הפיתרון היה יצירתי, פרקתי אותם, מרחתי גריז והחזרתי. הרעש נעלם ובאחוריים זה חזר לפני כמה ימים.

האם הייתי צריך להחליף אותם? מה הסימנים לכך שהם טעונים החלפה? האם הם יכולים לגרום לרעידות בנסיעה?

יש לציין שהרעידות שבהגה מידי פעם באות בבלימה ולרוב לא. הצלחות חדשות כמו גם הרפידות. הרכב רועד יותר פעמים ממה שההגה רועד בהן.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה הכיוון

תבדוק עלויות לחלקים האלא ותעשה שיקול

אני מניח שזה די זניח(סביבות70-75 ש"ח)

הצלחתה-פתרתה את הבעיה

לא הצלחתה-שללתה עוד אופציה

לשיקולך

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מחופש תנוע(למעלה למעטה) יש חופש צירי?

אם לא אז אני לא חושב שזה ל.ת

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שחיקה במוטות ההגה אבל לא נראה לי שזה מה שגורם לבעיה שלך. עקרונית מוטות הגה חדשים הרבה יותר קשים. הרעידה יכולה לנבוע מהרבה גורמים, לדעתי אתה מחפש משהו שחופשי בצורה הרבה יותר מובהקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון:

כשעולים על פסי האטה יש רעש כמו של בקבוק שדופקים עליו מאד חלש ועמום מתחת לרכב.

הרעידות יותר כשהרכב מוטה ובמהירות 60 עד 90, ז"א בסיבוב בעליה לא חדה הרכב ירעד. ההגה לא ובירידה וסיבוב ההגה ירעד בבלימה.

נותן עוד כיוון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...