Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בליסינג

Idanohh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב אז אחרי שעשיתי את כל החישובים כמובן, כדאי לי להמשיך עם הליסינג.

כרגע נוהג על סיטרואן C4 2009 עם 44K

כלומר מדובר על 20-22K לשנה.

למי שמתעניין בהוצאות הליסינג הן 3000 שקל עגול בנטו לפי השיטה החדשה (עד 2.5% מערכו של הרכב הולך לגילום שווי מס)

לאחר חישוב מהיר, הנה ההוצאות החודשיות לרכב פרטי:

דלק - 1250

ביטוח - 500

איבוד שווי רכב ( לפי 10% לשנה) 990 שקל לחודש (בטח יותר אבל נו שיהיה)

סה"כ 2740 לא כולל טיפולים נלווים.

לכן עלות הליסינג יוצאת יקרה בכמה מאות שקלים אך משתלמת.

יש לציין כי לא אקבל תנאים סוציואליים עבור הכסף שהולך לליסינג אם לא אקח את הרכב.

טוב עכשיו לשאלה העיקרית שלשמה פתחתי את הדיון,

איזה רכב לקחת ?

השיקולים:

נוחות, טיולים מידי פעם בארצנו הקטנטונת ונסיעה לסבתא שגרה בירושלים מתל אביב...אין לי ילדים אז זה לא שיקול.

ההתלבטות: כבר הייתה לי סיטרואן ונורא נהניתי ממנה, וחשבתי לשמוע חוות דעת על רכבים אחרים.

נסעתי בשברולט קרוז החדשה - תא הנהג מאובזר ונוח במיוחד, אבל הנוחות של הנהיגה והתנהגות הרכב לא היו לטעמי, הרכב הרגיש לא יציב ולא סוחב רוב הזמן ... ככה שהיא לא הבחירה שלי.

מה אתם אומרים ?

בתודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החישובים הם לא כמה יורד לך מהנטו אלא גם מה הפגיעה בתנאים הסוציאליים.

אם למשל השכר של 15K ומורידים לך מהברוטו 3K, זה אומר שהפנסיה שלך, הפיצויים וקרן ההשתלמות יהיה נמוכים ב20 אחוז! במצטבר זה הרבה יותר ממה שיורד לך כל חודש מהנטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...