Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים.

אתמול לאחר קמפניג כייפי במיוחד לסופ"ש, התחלנו את הדרך חזרה דרומה לכיוון חיפה.

בדרך עברנו מסחרית של פולקסוואגן, ובמבט חטוף הכל היה נראה רגיל.

עצרנו ברמזור, הוא נעמד לידינו, ובמבט שני, ראיתי שבעצם אין הגה לנהג, הנהג הוא נכה ( דיי קשה, נראה לי משותק), לידו נמצא איזה ג'ויסטיק קטן, ומסך טאצ'.

על הרכב יש מדבקת נכה, ושם של חברה שמייצרת עזרים טכנולוגיים לנכים, א.צ.מ.

http://www.atm-il.com/

המערכת נקראת "מערכת נהיגה אלקטרונית".

הגיס שלי שהיה איתי ברכב, נתקל ברכב הזה לא פעם ראשונה, הוא ראה אותו בחיפה לפני כמה זמן.

הוא סיפר שראה את הרכב חונה לבד, ללא התערבות הנהג בכלל, בצורה כל כך מדוייקת, היה יכול להתקרב לרכבים שמסביבו על המילימטר, ולא לפגוע בהם.

גם אתמול עשינו איזה ניסוי קטן לרכב הזה, הוא נסע הנתיב השמאלי, ואנחנו בימני, נסענו קצת מאחוריו, הוא נתן איתות ורצה לחזור לימני, היה דיי מרחק בינינו לבינו, נהג רגיל היה עובר ללא ספק, והרכב לא עבר, חיכה שנתרחק או נעבור אותו, כדי לסיים את החזרה לנתיב.

מישהו מכיר את הרכב הנ"ל?

מאד עניין אותי העניין הזה, מה קורה במקרים לא צפויים? מה בקשר לביטוח, מי אשם במקרה של תאונה?

ועוד המון דברים על הטכנולוגיה המרשימה מאד.

יום טוב.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

ועל זה נאמר, פלאי המוח הגרמני, שממציא לנו עוד ועוד גאדג'טים חמודים.

עכשיו כל המלוכסנים יתחילו להעתיק כהרגלם בקודש.

למזלנו זה קיים לא רק לנכים, אלא גם למאותגרי חנייה בכללי.

http://www.youtube.com/watch?v=M1f8XrfQ6yM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
ועל זה נאמר, פלאי המוח הגרמני, שממציא לנו עוד ועוד גאדג'טים חמודים.

עכשיו כל המלוכסנים יתחילו להעתיק כהרגלם בקודש.

האמת שמערכת כזאת הופיעה בפעם הראשונה על לקסוס :-P

ד"א, זה אמור להיכנס כאיבזור אופציונלי לפורד פוקוס החדשה. לא יודע אם יגיע לארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאת לא רק מערכת חניה.

מדובר במערכת נהיגה שהנהג נותן בגז ע"י הזזת אצבע והזזה של הג'ויסטיק מזיזה את הרכב.

משהו מדהים.

http://www.youtube.com/watch?v=0QKvadoYNCc&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
האמת שמערכת כזאת הופיעה בפעם הראשונה על לקסוס :-P

ד"א, זה אמור להיכנס כאיבזור אופציונלי לפורד פוקוס החדשה. לא יודע אם יגיע לארץ.

עם כל הכבוד, ויש כבוד ללקסוס, זה לא רכב סטנדרטי, ולא עממי, זה רכב יוקרה שמיועד לאלפיון העליון.

מי כבר יכול להרשות לעצמו כזה רכב? כמה כבר בעלי לקסוסים יש בארץ? אני מאמין שיש יותר בעלי טוראנים.

חוצמזה שכאן זה בא לא על דגם ספציפי כקונספט אלא כמערכת בסיסית בכל הגרסאות ובהרבה דגמים של מותג VAG,

כמו שציינו מעלי, גם בשקודות, וגם באאודי. (לא יודע מה לגבי סיאט אבל כנראה שבחלק מהן גם)

וחוצמזה, נראה לי שמי שקונה לקסוס זה מישהו שמבין קצת ויודע לנהוג (ולחנות) מבלי עזרה ממערכת מסויימת.

אם הייתי רואה כזאת מערכת על איזה קורולה/יאריס -הדגמים היותר עממיים של טויוטה, הייתי מוריד את הכובע, אבל לא, המלוכסנים יכולים רק לקנא הפעם :lol:

אם המערכת היא יקרה בטירוף, אז זה לא כלכלי ולא משתלם לייצר אותה, ובגלל זה הביצוע נתקע. כנראה שפולקסווגן מצאו את הקונספט הנכון ומגיע להם שאפו גדול על המערכת!

אגב, הייתי שמח לקרוא על המערכת הזו בפוקוס, יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו פוקוס חדשה והייתי שמח להראות לו. יש איזה קישור?

פורסם
למה לך להתבלבל עם העובדות שלקסוס היא חטיבת היוקרה של טויוטה להבדיל אלף הבדלות כמו אודי ופולקסוואגן לדוגמא.

לקסוס אמנם שייכת לטויוטה, אבל הטכנולוגיה שנמצאת בלקסוס לא זמינה לאדם ממוצע מהישוב.

פולקסווגן השקיעו מיליונים בפיתוח מכוניות על כמו הבוגאטי ווירון, או הלמבורגיני מורצ'ילאגו אבל אפילו לא חצי מהטכנולוגיה שמפותחת שם מייושמת בפועל בתוצר שאתה קונה כאן בארץ באיזושהי פולו למשל, אז במה זה עוזר? רק מוציא לך את העיניים וגורם לך לקנא.

מה שאני בא לומר, זה שאם אתה מפתח משהו כקונספט, ומיישם אותו רק במכונית על, אז זה נשאר רחוק מהציבור, ולא באמת משמעותי. הרכבים הכי מוצלחים היו הרכבים העממיים, ואם אתה מצליח להכניס כזו טכנולוגיה פורצת דרך, ולמכור אותה בהצלחה לציבור הרחב (ולא לאיזה אלפיון עליון), אז אתה יודע ששיחקת אותה בגדול, כי שם הכסף הגדול. כי זה הופך להיות סימן ההיכר שלך, שאתה היית זה שהכיר והכניס את הטכנולוגיה הזאת לתודעת הציבור.

ורק לידע כללי, להגיד שאאודי היא חטיבת היוקרה של פולקסווגן יהיה לא נכון בעליל.

• תוכן חדש...