Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi tt 1.8t quatro 225hp

gt2rs620
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לאחרונה מכרתי את רכב המאזדה 3 שהיה ברשותי וכעת אני מתעתד לרכוש

את הרכב המופיע בנדון של הודעתי. עם זאת, שמעתי ממספר אנשים שיכולות להיות

בעיות אמינות עם הרכב הנ"ל. הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם בנושא האמינות של הרכב

בתודה מראש על הסיוע,

אמיר.

פורסם

אין הרבה מה לרשום, חוץ ממה שאתה כבר יודע, אם זה החלום שלך ואתה "מתעקש" על הרכב, תקנה ותהנה.

זה שההחזקה שלו תהיה יותר יקרה ממאזדה 3 בוודאי לא אני ולא מישהו אחר חידש לך משהו.

רכב בן 10 בערך, שיש לו בלאי טבעי ולא משנה סוג הרכב +רכב שמראש נמכר כפרמיום וככה גם עלות האחזקה.

בלי קשר, אני מציע לך דבר ראשון לטלפן לכמה חברות ביטוח ולשאול לגבי מחיר הביטוח, זה ייתן לך יותר כיוון בנוגע להחלטה.

אביב8)

פורסם

בלי קשר לאמינות או איכות, הישיבה בפנים קלסטרופובית ביותר, ממש כיף להיות בפנים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הרכב עצמו אמין למדי ובעיקר המנוע.

אם זאת, רב הרכבים החליפו המון ידיים ויש לבדוק את היסטוריית הטיפולים והשיפורים שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ראשית, תודה לכל המגיבים להודעתי.

אציין שהיום הלכתי לראות את הרכבב הנ"ל שנת 2002, יד 3, 130,000 ק"מ. לצערי, לאור גובהי ( 197 ס"מ ) לא היה באפשרותי לשבת ברכב בפוזיציה נורמלית שמאפשרת נהיגה ( ראשי לא שפשף את הגג אלא נמעך בגג :) ) ולכן, בצער רב, אני נאלץ לוותר על האפשרות לרכוש את הרכב . כעת אני שוקל להפנות את התקציב שבידי לפולו GTI חדשה (180 כוח סוס ), אני יודע שמדובר בהפרשי סכומים לא מבוטלים בין שני הרכבים אבל כל עוד מדובר ברכב חדש , הורי מוכנים לסייע לי ( עד 150K) הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם על הפולו- האם למישהו מחברי הפורום כבר יש ניסיון עם הרכב, שעושה את צעדיו הראשונים בארצנו. כמו כן אשמח לשמוע הצעות לרכבים נוספים ( רכב חדש בסכום של עד 150K ורכב יד שנייה בסכום של עד 95K )

בתודה מראש על הסיוע,

אמיר.

פורסם

חה חה חה 1.97 אחי אתה צריך ג'יפ פתוח. הלוואי שלי היתה בעיה שלא נכנס לרודסטרים. תכלס ההפסד שלך כי לא היה לי TT שאני יכול להגיד לך על אחזקה אבל נהגתי עליהם לא מעט ובנהיגה ופוזה זה אחד המכוניות הכי שוות שיש. לפי דעתי גם הפולו עלולה לא להספיק לך אבל בטח יהיה לך יותר מקום מאשר באודי. אני מניח שתעשה בדיקת התאמה לרגליים בכל מקרה קח עם סאן רוף... ממה שאנשים אומרים הביצועים של המנוע סבבה ופולו זה פולו קשה להתאכזב . אני אחרי לא מעט דגמים של היצרן אולי משוחד אבל אוהב.

פורסם

עם אתה כזה גבוה היתי מציע לך לקנות לאון החדשה או עם יש לך תקציב גולף GTI

פולו לא היה לך כל כך נוח בגלל הגובה שלך

פורסם

טוב חברים, התקבלה החלטה בנוגע לרכב העתידי, החלתטי שאני הולך על גולף GTI שנתון 2006-2007. כבר בסופ"ש הזה אני הולך לראות אחת. תודה בפעם הנוספת לכל מי שהגיב להודעתי.

אמיר.

• תוכן חדש...