Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נייר כסף שאתה משליך יכול להראות בדיוק כמו נסיון להפטר ממנה / מנות של קריסטל.

ממתי אתה סוחב טינה בנייר כסף ? בכל מקרה, הבן אדם רואה קופסאת סיגריות חדשה שלא נשלפה אפילו סיגריה אחת, נייר כסף טרי עם כיתוב של פרלמנט. מי אמור להיות פה החוקר ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני לא סוחב שום דבר בנייר כסף כי אני לא משתמש, אבל נרקומנים / סוחרים נוהגים להחזיק חומר בתוך נייר כסף. זה דבר רגיל ומוכר מבלי כמובן להכנס להסברים. (וכמובן שיש להם נטיה לנסות ולהפטר מהחומר ברגע שמבחינים בניידת סמויה - שהם מזהים בע"פ)

וכשרואים מרחוק איזשהו אובייקט אתה לא יכול לדעת שמדובר בעטיפה של פרלמנט, לא ככה? :wink:

לפעמים במהלך העבודה נתקלים גם באזרחים תמימים שומרי חוק. קורה, מתנצלים, מסבירים ועוזבים את המקום.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אני לא סוחב שום דבר בנייר כסף כי אני לא משתמש, אבל נרקומנים / סוחרים נוהגים להחזיק חומר בתוך נייר כסף. זה דבר רגיל ומוכר מבלי כמובן להכנס להסברים. (וכמובן שיש להם נטיה לנסות ולהפטר מהחומר ברגע שמבחינים בניידת סמויה - שהם מזהים בע"פ)

וכשרואים מרחוק איזשהו אובייקט אתה לא יכול לדעת שמדובר בעטיפה של פרלמנט, לא ככה? :wink:

לפעמים במהלך העבודה נתקלים גם באזרחים תמימים שומרי חוק. קורה, מתנצלים, מסבירים ועוזבים את המקום.

תאמין לי אם היית רואה את השוטר האתיופי עם פנס באמצע היום מסתכל על הריצפה בסיבובים, והשוטר ששמר עליי עושה לי חיפוש גופני תשע פעם ופעם אחת לא בדק לי בגרביים למשל זה פשוט הרג אותי מצחוק.. שלא נדבר על איפה שהם זורקים את המכוניות. במקרה שלי זה היה ברחוב ראשי בעיר המורכב משתי נתיבים ושמו את הרכב שלהם בנתיב הימני ככה שהרחוב צומצם לנתיב אחד.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
יש חוק נגד קפוצ'ונים עם כיסים בנתניה?

כן, נתניה נמצאת בעיצומה של שינוי תדמית, ולכן נבחנת בעירייה גם הצעת חוק לאיסור כובעי קסקט. :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ממתי אתה סוחב טינה בנייר כסף ? בכל מקרה, הבן אדם רואה קופסאת סיגריות חדשה שלא נשלפה אפילו סיגריה אחת, נייר כסף טרי עם כיתוב של פרלמנט. מי אמור להיות פה החוקר ?

לא יודע, אולי פעם הבאה תלמד ליזרוק את הזבל לפח.

פורסם
כן, נתניה נמצאת בעיצומה של שינוי תדמית, ולכן נבחנת בעירייה גם הצעת חוק לאיסור כובעי קסקט. :-P

אני מבטיח לך שיש יותר אנשים בנתניה שנוהגים עם כובע על הראש מאשר בלי ,זה מטריף אותי. זה הדבר הראשון שצריך לאכוף אצלנו.

עריכה: יוצא לי בזמן האחרון לבלות די הרבה בבית-דגן ,לראש את"ן יש פאסאט חדשה.

יצא לי להיתקל שם בI30 ,סופרב, אוקטביות וכו...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...