Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום. קיבלתי לפני שבוע רכב חדש יונדאי I10 ידני 1100 נפח. לדעתי משהו מוזר עם כפתור סירקולציה . כשאני מפעיל אותו אז עוצמת הרוח פוחתת משמעותית למרות שמאוורר של המזגן מכוון על ארבע. עדיין יוצא אוויר אבל פחות. האוויר כן יוצא קר יותר כשכפתור סירקולציה מופעל. נדמה לי שיש גם איזה רעש קל מוזר ( לא יודע אם אופייני לכפתור) בנוסף לרעש המאוורר כשאני מפעיל את הכפתור.

לדעתכם זה תקין? רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני הולך למוסך היבואן.

ומזגן הוא קצת חלש. מקדימה בסדר על עוצמת מאוורר 4 ומאחורה בני אומר שחם לו. אולי זה בגלל המנוע חלש יחסית של הרכב?

פורסם

בפורום בתפוז הסבירו לי שמצב תקין.

יש לי בעיה שאולי תוכלו לעזור לי:

כי ללא הפעלת כפתור הרוח חמה יותר ( ברור למה), עם הפעלת כפתור עוצמת הרוח לא מגיעה למושבים האחוריים ולבן שלי חם מאחורה בשני המקרים. יהיו לי מדי פעם נסיעות גם עם כל המשפחה: אשתי מקדימה ועוד בן מאחורה. באסה. רכב חדש. ברכב קודם שלי ישן שנת 1997 כשהיתי מפעיל כפתור סירקולציה עוצמת הרוח היתה רק גוברת. האם יש לכם המלצות מה אפשר לעשות כדי לעזור לילדים מאחורה כי מקדימה מזגן על עוצמת מאוורר 4 מספיק בינתיים.

תודה מראש.

פורסם

לא ציינת אם את הבדיקה אתה מבצע כשהרכב עומד או בנסיעה. מנחש שמדובר על תופעה שקורת במצב נסיעה ויש לכך הסבר פשוט. ברגע שאין סיקולציה אתה מקבל למעשה כניסת אוויר מאולצת מבחוץ פלוס תפוקת המאוורר שזה בסופו של דבר ספיקה יותר גדולה בהשוואה למצב סירקולציה.

פורסם
לא ציינת אם את הבדיקה אתה מבצע כשהרכב עומד או בנסיעה. מנחש שמדובר על תופעה שקורת במצב נסיעה ויש לכך הסבר פשוט. ברגע שאין סיקולציה אתה מקבל למעשה כניסת אוויר מאולצת מבחוץ פלוס תפוקת המאוורר שזה בסופו של דבר ספיקה יותר גדולה בהשוואה למצב סירקולציה.

עוצמת הרוח חזקה יותר כשכפתור סרקולציה כבוי גם כשרכב עומד!!! אין כאן השפעה של רוח שנכנסת בזמן נסיעה.

פורסם

על תחפש בעיות או פיתרון לבעיה שלא קיימת. בכול רכב פרטי (לא כולל רכבי מנהלים ורכבי יוקרה) ספיקת האוויר לכיוון המושבים האחוריים בדרך כלל חלשה מאוד עד כדי גיחוך.

איזה כייף לי :)

פורסם
על תחפש בעיות או פיתרון לבעיה שלא קיימת. בכול רכב פרטי (לא כולל רכבי מנהלים ורכבי יוקרה) ספיקת האוויר לכיוון המושבים האחוריים בדרך כלל חלשה מאוד עד כדי גיחוך.

אפשר קצת הסבר למה אתה חושב שאין בעיה.

פורסם

כפי שכבר כתבתי לך ספיקת ההאוויר בחלק האחורי ברכבים פרטים מסוג מיני משפחתי/משפחתי היא נמוכה ככה תיכננו את מערכת המיזוג.

איזה כייף לי :)

פורסם
כפי שכבר כתבתי לך ספיקת ההאוויר בחלק האחורי ברכבים פרטים מסוג מיני משפחתי/משפחתי היא נמוכה ככה תיכננו את מערכת המיזוג.

אולי לא לא הסברתי טוב מה אני שואל :

עוצמת הרוח פוחתת משמעותית כשאני מפעיל את כפתור סירקולציה ללא קשר לכך אם רכב נוסע או עומד.

למה זה קורה? האם זה בכל המכוניות? האם זה תקין או לא?

פורסם

מנסיון שלי ברגע שיש סירקולציה פנימית עוצמת הרוח גדלה,

כאשר האוויר מבחוץ עוצמת הרוח קטנה.

אולי אצלך הכפתור מחובר הפוך או משהו.. מוזר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
מנסיון שלי ברגע שיש סירקולציה פנימית עוצמת הרוח גדלה,

כאשר האוויר מבחוץ עוצמת הרוח קטנה.

אולי אצלך הכפתור מחובר הפוך או משהו.. מוזר

תודה. גם לי זה נראה משהו מוזר. לפני שאני בשבוע הבא אלך ( אם זה לא תקין) למוסך יבואן רציתי להבין אם זה לא תקין. כדי שלא ללכת סתם. אין לי ממש זמן לכך. כפתור לא הפוך כי כשמפעילים אותו מרגישים שרוח יותר קרה אבל עוצמתה כמעט נעלמת.

פורסם

פתרון לתעלומה

מסתבר שנכנסה שקית קטנה מתא כפפות למסנן אויר. בשקית היה כבל של דיבורית שקיבלתי עם הרכב. כבל עם שקית היה בתא כפפות ושקית נשאבה לתוך המסנן. פתרו לי בעיה צ'יק צ'אק. כל השירות בחולון מוטורס ממש טוב. גם סוכן מכירות היה מעולה.

חברים שמרו נפשכם משקיות בתוך תא כפפות - זה אויב מספר אחד לכפתורי סירקולציה:lol:

תודה למי שעזר. :-)

למי שלא עזר . :evil:

יום כייף לכולם.:-D

• תוכן חדש...