Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכם. היום קיבלתי רכב יונדאי I10. שירות היה אדיב. רכב פצצה טפו טפו.

לצערי לא נותנים איזה חוברת עם חיישני רברס.

לי עף פעם לא היו חיישני רברס.

כשנוסעים ברברס בין המכוניות חיישני רברס מראים רק מספר אחד שקטן בהדרגה.

כשחניתי במקביל למדרכה בין 2 מכוניות חיישני רברס התחרפנו.

מראים כמה מספרים, אדום, ירוק וגם חץ לכיוון הכביש ( לא למדרכה) .

התקשרתי לנציג המכירות הוא ניסה להסביר בטלפון ולא הצליח.

במקום לנסוע אליו חשבתי להתייעץ בכם כרגיל.

יש לי שאלה על משמעות של נתונים מוצגים בחיישני רברס.

מה זה כל הדברים האלה ואיך אני אמור להבין איזה מספר שייך למה.

תודה מראש.

פורסם

המספרים נותנים לך את מס' המטרים/סנטימרים בין הרכב שלך לרכב מאחוריך או לעצם שיש מאחוריך.

הצבעים ירוק/כתום/אדום.

ירוק - יש עוד מרחק לנסיעה אחורה

כתום - אתה מתקרב/ יש עוד קצת מרחק.

אדום - מעט מקום/ תעצור ואל תסע יותר.

החיישנים גם מצפצפים סביר להניח, ככל שזה מצפצף יותר אתה מתקרב לעצם מאחורי הרכב. ציפצוף קבוע זה אומר שאתה קרוב מאוד.

פורסם
המספרים נותנים לך את מס' המטרים/סנטימרים בין הרכב שלך לרכב מאחוריך או לעצם שיש מאחוריך.

הצבעים ירוק/כתום/אדום.

ירוק - יש עוד מרחק לנסיעה אחורה

כתום - אתה מתקרב/ יש עוד קצת מרחק.

אדום - מעט מקום/ תעצור ואל תסע יותר.

החיישנים גם מצפצפים סביר להניח, ככל שזה מצפצף יותר אתה מתקרב לעצם מאחורי הרכב. ציפצוף קבוע זה אומר שאתה קרוב מאוד.

העניין הוא מוזר שמספרים מתחלפים וצבעים מתחלפים ואני לא מצליח להבין איזה מספר מתייחס לשיח בצד , איזה לרכב מאחורה. ולמה חץ נדלק בכלל לכיוון של הכביש.

רואים כאן בקובץ רק מספר אחד שהצלחתי לתפוס במצלמה וחץ לכיוון הכביש?

Photo001.jpg

פורסם

יש סיכוי שעשו התקנה גרועה והחיישן של השיח מחובר לצד הלא נכון בצד של הצג, אצלי יש חיישני רוורס ווידאתי שהמתקין מתאים את החיישנים למקום הנכון במוח שנותן את האות לצג.

פורסם
יש סיכוי שעשו התקנה גרועה והחיישן של השיח מחובר לצד הלא נכון בצד של הצג, אצלי יש חיישני רוורס ווידאתי שהמתקין מתאים את החיישנים למקום הנכון במוח שנותן את האות לצג.

איך אני בודק את זה . תוכל להסביר לי. יש בכלל אחריות להתקנה הזאת?

פורסם

תבקש ממישהו שיעמוד קרוב לאחד מצדי הפגוש האחורי. ברגע שהחיישנים מזהים אותו, החץ המאיר אמור להיות מופנה כלפי אותו אדם. כשאתה מפנה את הראש אחורנית, אל-עבר הצג, בעוד האדם עומד מימינך (משמאל לפגוש), החץ הימני אמור להתריע ולהיפך.

כשישנו עצם המכסה את כל/מרבית שטח הכיסוי של החיישנים (לדוגמא, רכב החונה מאחוריך במקביל), שני החיצים אמורים להתריע בו-זמנית.

ד.א, התקנת הצג במיקום כפי שמופיע בתמונה לטעמי היא הנבונה ביותר. לא מצליח להבין את האנשים שמבקשים להתקין את הצג ע"ג הקונסולה המרכזית. כשאתה לוקח רוורס, אתה מפנה את הראש לכיוון הנסיעה ולא מסתמך רק על מראות הצד/מראה מרכזית.

פורסם
תבקש ממישהו שיעמוד קרוב לאחד מצדי הפגוש האחורי. ברגע שהחיישנים מזהים אותו, החץ המאיר אמור להיות מופנה כלפי אותו אדם. כשאתה מפנה את הראש אחורנית, אל-עבר הצג, בעוד האדם עומד מימינך (משמאל לפגוש), החץ הימני אמור להתריע ולהיפך.

כשישנו עצם המכסה את כל/מרבית שטח הכיסוי של החיישנים (לדוגמא, רכב החונה מאחוריך במקביל), שני החיצים אמורים להתריע בו-זמנית.

ד.א, התקנת הצג במיקום כפי שמופיע בתמונה לטעמי היא הנבונה ביותר. לא מצליח להבין את האנשים שמבקשים להתקין את הצג ע"ג הקונסולה המרכזית. כשאתה לוקח רוורס, אתה מפנה את הראש לכיוון הנסיעה ולא מסתמך רק על מראות הצד/מראה מרכזית.

תודה . לאישתי בשישי שבת יש משימה. נבדוק עליה חיישני רברס. נראה גם איך יגיבו אליה. אם יעיזו לא להפנות חץ כלפיה הלך עליהם.:-D

פורסם

מי יודע מה זה החורים האלה? זה חיישני רברס? מבדיקה שעשינו אני ואשתי מצידי גלגלים אחוריים אין שום תגובה רק כשהיא עמדה מאחורה. מוזר.

Photo007.jpg

פורסם

אכן זה חיישני רוורס

ובגדול בן אדם יש לך I10

למה אתה צריך אותם?תשתמש במראות!

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

אכן זה חיישני רוורס

ובגדול בן אדם יש לך I10

למה אתה צריך אותם?תשתמש במראות!

נתנו לי אותם בחינם. לא היתי משלם עליהם שקל כי 12 שנה עשיתי חניה ללא שום חיישנים. עכשין כשהם ישנם ומצפצפים לי ומהבהבים לי אני מנסה להבין מה פשר העניין.

פורסם

תודה Sasha_colt99 . עכשיו יש לי תעסוקה איתם. בינתיים הם לא עוזרים לי. :lol:

מבדיקה שעשינו אני ואשתי מצידי גלגלים אחוריים אין שום תגובה רק כשהיא עמדה מאחורי הרכב. כשהיא עמדה ממש קרוב מאחורה נדלקו שני החצים כמו בתמונה הזאת. לא היו הפרעות מהצד. לא ברור לי התגובה של החצים. ומה הם אמורים לגלות? אם הם מחוברים כנראה רק לחיישנים מאחור ? בצידי הרכב לא מצאתי שום חורים דומים.

Photo003.jpg

פורסם

4 חיישני רוורס (שניים מכל צד) מגיבים רק להפרעות מאחור.

הם לא פועלים בצידי הגלגלים, אין לך מה לחפש בצדדים.

עכשיו תהיה מודע לזה, שהחיישנים פועלים גם כאשר מתקרבים למדרכה מאחור.

החיצים מצביעים על הכיוון (שמאל\ימין) שיש מכשול.

בתמונה האחרונה יש הפרעה משני הכיוונים במרחק של 60 ס"מ.

לחיישנים יש גם תווך בטחון של 40 ס"מ, זאת אמרת, כאשר הצג מראה 0.0, יש עדיין 40 ס"מ עד להפרעה, כדי שתספיק להגיב ולעצור.

כאשר הכיוונים והמספרים "משתגעים", זה מראה על הכיוון ועל מרחק (בהתאם) בשני הכיוונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
4 חיישני רוורס (שניים מכל צד) מגיבים רק להפרעות מאחור.

הם לא פועלים בצידי הגלגלים, אין לך מה לחפש בצדדים.

עכשיו תהיה מודע לזה, שהחיישנים פועלים גם כאשר מתקרבים למדרכה מאחור.

החיצים מצביעים על הכיוון (שמאל\ימין) שיש מכשול.

בתמונה האחרונה יש הפרעה משני הכיוונים במרחק של 60 ס"מ.

לחיישנים יש גם תווך בטחון של 40 ס"מ, זאת אמרת, כאשר הצג מראה 0.0, יש עדיין 40 ס"מ עד להפרעה, כדי שתספיק להגיב ולעצור.

כאשר הכיוונים והמספרים "משתגעים", זה מראה על הכיוון ועל מרחק (בהתאם) בשני הכיוונים.

תודה. עכשיו אם כך אני מבין שאין בשבילי שום משמעות של החצים האלה. עד עכשיו חשבתי שכוונה של החצים למכשול בצד של הרכב. הרי אם כך מדובר על מכשול בפינה אחורית של הרכב. למה החצים האלה? לא ברור אם כך.

• תוכן חדש...