Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה נתקלתי בבעיה בעת הגלישה בפורום הזה ובפורמים נוספים עם ממשק דומה.

זה הולך ככה:

אני גולש כרגיל בפורום, לוחץ נגיד על אחד הנושאים ומחכה לטעינת הדף (יש לציין שאני משתמש בגוגל כרום), משום מה הדף פשוט לא נטען, ואז אני מגיע לדף שאומר לי ש"דף אינטרנט זה אינו זמין", אני לוחץ רענן אך הדבר לא מועיל, וחוזר לאותו מצב בדיוק, לאחר כמה דקות הדף מסכים להיטען.

עכשיו אני יודע שזה לא בעיה בפורום כי אם באותם דקות שהדף לא מוכן להיטען אני נכנס דרך האייפון לפורום, הכל עובד חלק.

וכן האייפון מחובר לאותה הרשת שהמחשב מחובר אליה (שתיהם בחיבור אל חוטי).

בהתחלה חשדתי במשהו באינטרנט מזייף, אבל אז ראיתי שדרך האייפון הפורום כן עולה, אחרי זה עברתי לראוטר, חשבתי שבו הבעיה, אבל אם אני פותח את האקספלורר אז הפורום גם עולה חלק! (זאת אומרת שאם באותם דקות אני נכנס לפורום מהגוגל כרום הפורום לא עולה, ודרך האקספלורר הוא עובד מעולה).

*מה שעוד אני חייב לציין, אם אני מחבר את הנטסטיק למחשב, אני גולש שעות בפורום בלי שהתקלה תעלה!

ככה שיוצא שהכרום הוא האשם, למישהו יש מושג למה?~!

פורסם

נסה למחוק את כרום ולהתקין את הדפדפן הזה, שהוא כרום, רק בלי כל הדברים הלא טובים בכרום.

הוא מהיר יותר, קליל יותר תוך כדי שמירת כל המאפיינים הטובים בכרום (גם בו ניתן להתקין את כל ההרחבות של כרום, אם רוצים).

הוא מומלץ ללא קשר לבעיה שלך, אבל נראה אם על הדרך הוא פותר גם את הבעיה.

SRWARE IRON

דווח תוצאות...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם כבר בבעיות עסקינן,אולי מישהו יכול לעזור.

אצלי ישנה תופעה כזאת,יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך ראוטר אחד,אחד בחיבור חוטי ואחד בחיבור אלחוטי(לפטופ).

כאשר אני סוגר את הלפטופ(לא מכבה אלא סוגר פיזית את המסך עד הישמע ה"קליק") ואז פותח אותו שוב, מחכה שהרשת האלחוטית תתפוס,מראה אות תקין,עוצמה מצויינת,סקייפ נתפס(סימן ירוק בסמן הקטן למטה),פותח דף בית(http://www.parpar.net/), ואז זהו,לא נותן יותר לגלוש,כל דף אחר הוא רושם שהוא לא מצליח לטעון,לא באספלורר ולא בכרום.אני עושה RESTART למחשב ואז הכל עובד תקין,רק אחרי RESTART.

אני לא סגור על זה במאה אחוזים,אבל נראה לי שבחיבור החוטי הכל תקין בכל שלב גם כשאר בלפטופ אני לא מצליח לגלוש.

למישהו יש מושג מה הסיפור של הלפטופ? הראוטר? הגדרות כלשהן?

תודה לעוזרים ושבת שלום.

פורסם

אפשר לנסות להכנס להגדרות של כרטיס הרשת במנהל התקנים, שם לבדוק האם קיימת הגדרה של כיבוי הכרטיס האלחוטי בכניסה להמתנה ולבטל את הגדרות ניהול כח. להגעה להגדרות לחץ כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> לשונית חומרה -> כפתור מנהל התקנים (מצורפת תמונה של החלון שאליך להגיע אליו).

איזה כרטיס רשת אלחוטי יש בלפטופ ? של אינטל ?

אם יש אינטל, תראה ש Ad Hoc Power Managment מכוון על Disabled

אם זה לא עובד, תוכל לבצע פקודת CMD לריענון כתובת ה IP שלך.

כדי לעשות זאת באופו אוטומטי:

1- פתח NOTEPAD

2- תכתוב שם:

ipconfig /release

ipconfig /flushdns

ipconfig /renew

3- שמור את הקובץ באיזה שם שאתה רוצה עם סיומת bat (למשל networkreset.bat), שים לב לשנות את הסיומת מ txt ל bat)/

4- כשאתה חוזר מהמתנה תלחץ על הקובץ הזה, זה אמור לרענן לך IP ולהחזיר את הגלישה.

אם גם זה לא עובד, אפשר לנסות להגיד IP קבוע למחשב במקום DHCP (חלוקה אוטומטית ע"י הראוטר)

אבל את זה נעשה עם השניים הקודמים לא יעבדו.

דווח... :)

network.jpg

פורסם
אפשר לנסות להכנס להגדרות של כרטיס הרשת במנהל התקנים, שם לבדוק האם קיימת הגדרה של כיבוי הכרטיס האלחוטי בכניסה להמתנה ולבטל את הגדרות ניהול כח. להגעה להגדרות לחץ כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> לשונית חומרה -> כפתור מנהל התקנים (מצורפת תמונה של החלון שאליך להגיע אליו).

איזה כרטיס רשת אלחוטי יש בלפטופ ? של אינטל ? לא ידעתי בדיוק לאיזו לשונית להיכנס אחר כך אבל נראה לי שזה לא אינטל אלא REALTEK .

אם יש אינטל, תראה ש Ad Hoc Power Managment מכוון על Disabled

אם זה לא עובד, תוכל לבצע פקודת CMD לריענון כתובת ה IP שלך.

כדי לעשות זאת באופו אוטומטי:

1- פתח NOTEPAD

2- תכתוב שם:

ipconfig /release

ipconfig /flushdns

ipconfig /renew

3- שמור את הקובץ באיזה שם שאתה רוצה עם סיומת bat (למשל networkreset.bat), שים לב לשנות את הסיומת מ txt ל bat)/

4- כשאתה חוזר מהמתנה תלחץ על הקובץ הזה, זה אמור לרענן לך IP ולהחזיר את הגלישה. לא עובד.

אם גם זה לא עובד, אפשר לנסות להגיד IP קבוע למחשב במקום DHCP (חלוקה אוטומטית ע"י הראוטר)

אבל את זה נעשה עם השניים הקודמים לא יעבדו.

דווח... :)

תודה לבנתיים.

פורסם

אוקי, אם אתה רוצה אוכל להתחבר למחשב שלך, להגדיר IP קבוע למחשב ולהסתכל מה יש בהגדרות של הכרטיס האלחוטי.

אם זה לא יעבוד ננסה לראות אם יש משהו בהגדרות של הראוטר.

ואם גם זה לא יעבוד, אז הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שתביא נייד אחר (שאין לא בעיות כאלה ברשת אחרת), תחבר אותו לרשת שלך, תכנס איתו להמתנה ובחזרה לעבודה תבדוק אם זה קורה גם בנייד השני. אם כן, הבעיה היא בוודאות בהגדרות של הראוטר או שהראוטר דפוק.

ד"א, אתה עובד על ויסטה במקרה ?

פורסם
אוקי, אם אתה רוצה אוכל להתחבר למחשב שלך, להגדיר IP קבוע למחשב ולהסתכל מה יש בהגדרות של הכרטיס האלחוטי.

אם זה לא יעבוד ננסה לראות אם יש משהו בהגדרות של הראוטר.

ואם גם זה לא יעבוד, אז הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שתביא נייד אחר (שאין לא בעיות כאלה ברשת אחרת), תחבר אותו לרשת שלך, תכנס איתו להמתנה ובחזרה לעבודה תבדוק אם זה קורה גם בנייד השני. אם כן, הבעיה היא בוודאות בהגדרות של הראוטר או שהראוטר דפוק.

ד"א, אתה עובד על ויסטה במקרה ?

בוקר טוב.

אני עובד על XP.

זה לא ראטור רגיל,זה ראוטר של חברת צ'ק פויינט,הוא משמש גם את המחשב של אשתי בחדר של העבודה,לתקשורות מאובטחות עם חברות ביטוח(שכחתי לציין את זה קודם-אז זה 3 מחשבים,2 חוטיים ואחד על חוטי).אני מפחד שאולי נשנה איזו הגדרה שקשורה לעבודה שלה ואז יהיו לה בעיות.

פורסם

אל דאגה, לא ניגע בשום דבר שאני לא מכיר. איזה דגם הראוטר ?

נירו, אתה עובד במקרה מאחורי פרוקסי ? אנטיוירוס ? אתה משתמש בתוסף כלשהו לכרום ? Internet download manager או Ad Block Plus ?

פורסם

לפותח השרשור, יש לך כנראה בעיות בDNS המוגדר. אם הוא ידני ונמחק או אם הוא מוגדר על אוטומט ולא מזהה את ההגדרות של הספק שלך.

התקשר לתמיכה, חפש באינטרנט כיצד להגיע להגדרות של הרשת בDNS שלך. (לרוב דרך מאפיינים על חיבורי הרשת שלך)

ונסה עוד משהו: נסה לבדוק דרך אקספלורר אם יש לך עדיין בעיות. (אם לא, אז הבעיה היא כנראה DNS. אם כן, כרום הוא הבעיה ואולי משהו התפקשש לו בהגדרות.)

Mazda 2 2013

פורסם

חזרתי לגוף ההודעה הראשונה ונוכחתי לדעת כי פספסתי את השורה האחרונה הזו.. :)

מה שכן, לא בטוח בכלל גם שהבעיה היא בכרום, כיוון שדרך נטסטיק הוא גולש בסדר גמור גם עם כרום.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...