Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL DOTEC 6.5 VS MOREL TEMPO 6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מעוניין לרכוש קומפוננט לרכב ואני מתלבט בין שניי הדגמים שציינתי בכותרת ,הההיתי רוצה לדעת מה ההבדל בינהם??

כרגע מותקן אצלי ברכב מגבר שמוציא

60RMS X 4 לכל ערוץ

הדגם : CERWIN VEGA HED300.4

תודה מראש לעוזרים

פורסם

חבר, כרכשתי את המגבר הזה גם אני הסתכלתי בכל מיני נתונים באינטרנט שפרסמו שהוא מציא 60 רמס, אבל על גב הקופסה אתה רואה שהוא מוציא 45 רמס ב4 אוהם.

המגבר הזה די חלשלוש לדעתי.

בקשר לנושא, מן הסתם שהדוטק, דגם מעל הטמפו, יהיה טוב יותר, לא?

מה שכן, יש לי 60 רמס על טמפו ואם הגיין פתוח נורמלי אצלי(מה שעוד לא בטוח) אז בהחלט 60 רמס פותח אותם נחמד מאוד.

פורסם

אוקיי ! אני רוצה להבין,המגבר מוציא ב-4 אוהם 45 ו2 אוהם 60?

דבר שני,על איזה סט קומפוננט כדאיי ללכת,משהו שהמגבר יוכל להתמודד איתו טוב ויוכל להוציא ממנו את המירב כי עם ההספק הזה שהוא מוצא לאלמנטים אני לא חושב שישתלם לי לקנות הדוטק ובפרט את הטמפו ?!

אני פתוח להצעות כי לא נראה לי שאני יחליף מגבר בזמן הקרוב

סגנון מוסיקה לרוב האוסים ושחורה )

פורסם

הטעות שלך הייתה פה ללכת על מגבר כזה.

אז כן אנשים יגידו שאני מבלבל תמוח ושזה מגבר טוב, אבל עדיין זה מגבר חלש!

אמנם אני החלפתי אותו לאחד 60 רמס אבל בתכלס אי כל כך שיפור חח..אבל עדיין 60 עדיף על 45 S:

היה לי במשך כמעט חודש את המגבר הזה על הטמפו לפני שהחלפתי תמגבר ואם באמת הגיין שלי הה על חצי כמו שהמתקין אמר מה שאני לא יודע עדיין 100 אחוז, אז בהחלט הטמפו לא נפתחו בכלל עם המגבר שלך!

אבל קטונתי מלומר שזה 100 אחוז נכון אחרי הכל אתה משתמש בכבלים אחרים, אקוסטיקה אחרת, התקנה שונה...

פורסם

טוב,כמו שאמרתי אני פתוח להצעות לרכוש סט חדש

אם באמת מדובר שההספק של המגבר הזה נמוך אז אוליי כדאיי לרכוש סט קדמי באזור 50-60ארמס או ללכת בלי לחשוב על אחד מהדגמים של המורל ?

פורסם

זה נכון שהמגבר שלך חלש, גם לטמפו וגם לדוטק, ובטוח שעם הזמן אתה תחליף אותו למשהו רציני יותר.

אבל אני חושב שבכל זאת תקנה את הדוטק, תחבר בינתיים, תכוון כדי להגיע לצליל האופטימלי.

לא צריך לקנות קומפוננט זול וחלש יותר רק בגלל שהמגבר שלך חלש.

כל אחד משתדרג עם הזמן, ככה שגם אתה משתדרג בהגברה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בוקר טוב לחבריי הפורום

שאלה אחרת לגביי המגבר שלי ,יש אפשרות לתת לו להוציא רק משתיי יציאות הגברה לקידמיים על חשבון ההספק שהוא מיציא להאחוריים ולהגביר את האחוריים רק מה HU וככה להרוויח הגברה בריאה יותר לדוטק כלומר ליצור גישור ב4 אוהם במילים אחרות?

ויש פה מישהוא שיודע כמה המגבר הזה יכול להוציא רק לשתיי יציאות ?במידה והאופציה קייימת כמובן:)

תודה מראש לעונים:)

• תוכן חדש...