Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיודיסק של חברת SONASHI שהגיע עם הרכב החדש שלי (אונו 1400 אוטו ראשון שלי :p ) .

החברה לא מוכרת כמובן,וכרגע אני משקיע ברכב בטיפולים מקיפים קטנים ואין לי כסף לHU נורמלי.

התייעצתי עם יוני מהפורום והוא אמר לי לקנות מפצלי RCA פשוטים,ולזכר לחסוף את החוטים שלו ולחבר ליציאות רמקולים ויהיה לי כניסת RCA למגבר..

עכשיו לא כלכך הבנתי את ההסבר הזה אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר מובן עם תמונה או משהו שאני יוכל לעשות את זה היום כי הלכתי עכשיו לקנות זוג מפצלי RCA רק תגידו לי איך לעשות ולאיזה יציאות של רמקולים ואם זה משנה בכלל,והאם זה נכון מה שהוא אמר לי אני לא רוצה לעשות נזק..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא יודע מי זה יוני מהפורום, אבל הוא הטעה אותך. אם תעשה את מה שהוצע לך אתה בתוך מספר שניות תשלח את הרדיו \ מגבר לעולם שכולו טוב.

אם אין לך יצאות RCA מהרדיו אין לך ברירה אלא לרכוש מנחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מצטט את דבריו לבל השמטתי פרטים :"תקנה 2 מפצלי RCA פשוטים זה עולה 15-20 ש"ח של זכר + 2 נקבות.

תחתוך את הזכר ותחבר את החוטים ליציאות הרדיו של הרמקולים.

ואז יש לך חיבור RCA.

או תכנה מנחת זול."

הכוונה היא ליוני שכינויו yonihawks..דווקא דבריו נשמעים כאילו הוא יודע טוב מאוד מה הוא אומר..אולי עוד מישהו יוכל לתת איזה מילה על הקומבינה הזאת?

אגב,אני לא יוצא נגד יוני ההפך אני שמח שהוא רצה לעזור לי פשוט אני רוצה לשאול אם זה אפשרי ואיך לעשות את זה בדיוק.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הקומבינה הנל, הולכת לשרוף לך את הקדם מגבר, זה לא השערה זה עובדה שחור על גבי לבן.

מה שכן תבדוק על המגבר שלך אולי יש לו מנחת מובנה.

אודי A4

דימה.

פורסם

המגבר זה R500 של רוקפורד מונובלוק ואין לו כזאת.

למה הוא הציע לי לעשות את זה אם זה נזק בטוח מראש?

חבל קניתי את המפצלים עכשיו 24 שקל ששלמים :p ...

אין איזה קומבינה לעשות איתם לחבר תמגבר (כלומר את המגבר. קשה להשתמש בשפה תקנית?) או משהו? :?

פורסם

תוציא מהחיים שלך את המילה קומבינה ותכניס במקומה את המילה סבלנות

כי הסבלנות משתלמת כידוע,והקומבינה לא.

אני מציע שתחסוך 500 שח ובעוד חודש\חודשיים תרכוש מיד שניה

רדיודיסק חדיש ואיכותי יותר מהרדיודיסק זבל מדבקה שברשותך כרגע.

פורסם

אודיו קינג,אני יודע שאני יכול לקנות ב500 משהו טוב.

זה סתם ההתלהבות של אוטו ראשון בתור תיכוניסט אני מנסה להישתלת.. :p סתם!

יש לי בבית עוד רדיו דיסק JVC מדגם KD G415 הוא בעל כניסות RCA אבל בעבר חיברתי אותו למגבר 2 ערוצים אם אתם זוכרים שהיה לי פיונר GM4200 קצת ישן,חיברתי על המגבר סאב והוא דיבר ולא היה על המגבר איך לכוון אותו בHZ אלה מגבר ישן מעפן והסאב דיבר,ולא היה ברדיודסק חיתוכים..

במגבר שלי עכשיו R500 של רוקפורד זה מונו חדיש והכל,אתם חושבים שהרדיו דיסק הזה יהיה סבבה לבנתיים? כאילו הוא לא יתן לסאב לדבר אם אין לו כיווני סאב ברדיו דיסק? יש לו כיוונים בסיסיים מאוד..

הרדיו דיסק שיש לי בבית

פורסם

עדיף לרכוש רדיודיסק בדיל של חנויות חשמל ב180 שח ולחסוך את הזוועות שאתה עומד לעולל ברמקולים-מגבר-רדיודיסק הנוכחיים

http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=3237

^^ זה אגב לא רדיודיסק, אלא רדיו-יואסבי

תוכל להשתמש במפצלים שקנית, יש לו רק יציאה אחת למגבר שתוכל לפצל לשתיים

פורסם

תודה על העזרה אבל כבר התקנתי בצהריים את הJVC שהיה לי בחדר,יש לו יציאה למגבר אני יסתפק בו לזמן הקרוב..

תודה לכולם.

ג'ינו.

• תוכן חדש...