Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב בן אליעזר 19 או 20 בראשל"צ נצפה רכב לבן אספנות חונה בחנייה נראה לי שזה וולוו 121 , הרכב נראה עומד כבר המון זמן והוא מכוסה בניילונים שקופים .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצפתה ענתיקה כתומה/אדומה משנות השישים ל-מ-כ-י-ר-ה !! היא נמצאת ברחוב מגדיאל לפני רחוב אשכול.

נצפתה (ואם תרצו - גם מקרוב) קדילאק החונה מול סופר שפע סל/פנקי מיוזיק ברחוב הבנים, בצבע ירוק כהה, שנות השבעים, במצב נסיעה, כנראה אוטומאטית.

נצפתה סאאב בצבע ירוק בקבוק משנות השבעים ברחוב מגדיאל בין רחוב אשכול לפנייה לשלוותה.היא כבר זמן רב שם ..

פורסם

ראיתי פורשה 914 בחצר בית בהוד השרון.

לא נראת במצב.

אשמח לתת פרטים ואולי להשיג טלפון של בעל הרכב למעונינים.

פורסם
ראיתי פורשה 914 בחצר בית בהוד השרון.

לא נראת במצב.

אשמח לתת פרטים ואולי להשיג טלפון של בעל הרכב למעונינים.

פורשה :inlove: !!! יאמי :yum: !!!

אנחנו (אני, אני ואני) נשמח לקבל טלפון :roll: . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
נצפתה ענתיקה כתומה/אדומה משנות השישים ל-מ-כ-י-ר-ה !! היא נמצאת ברחוב מגדיאל לפני רחוב אשכול.

זו וולבו 121.

ואפשר פרטים על הפורשה?? :shock::shock::angel:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בשכונת עין כרם בירושלים ישנה פיג'ו 403 ישנה (חמש ספרות רישוי), שעומדת לפחות משנת 89' - יש לה עדיין את המספרים הישנים.

היא אמנם מכוסה אבל נראית במצב רע למדי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
התמונה של הרובר הזכירה לי שיש אחת כזאת במצב טוב מאוד בצבע קרם ברחביה בירושליים.

אז ככה, דבר ראשון היא לא במצב טוב מאוד (מהיכרות עם הבעלים הקודמים של האוטו),

דבר שני היא כבר לא ברחביה כי הוא מכר אותה (שוב, מהיכרות איתו...)

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

טוב. אולי הייתי צריך לכתוב "מה שנראה כמו מצב טוב מאוד", כי אף פעם לא ראיתי אותו ממש מקרוב. הייתי רואה אותו כל פעם שהייתי עובר ברחוב הזה באוטו שלי.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כשנסעתי למודיעין כדי לקחת את הבת שלי לבית הפר הבוקר, ראיתי גם רנו 16 לבנה, וגם וולוו 144 מהסוג המוקדם ביותר, עם פנסים קטנים מאחור ובלי הפס האלכסוני על הגריל הקדמי.

חוץ מזה, שלשום בחיפה ראיתי אלפא רומיאו קופה קטן צהוב משנות ה60. לא יודע איך קוראים לדגם אבל זה סוג שרואים לא מעט. (אולי קוראים לו GT Junior?)

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

נצפתה אלפא סוד שנת 83 מושקעת מאד ומטופחת. לבעלים אין יותר זמן בשבילה ולא עשה לה טסט .

למעוניינים בפרטים נא לפנות בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...