Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בר"ג

שנת 69, רשומה כאספנות. לבנה. נראית במצב טוב.

לא זקוקה לשיפוץ חיצוני מאסיבי.

עם טסט.

יד שניה.

דגם 280S גיר אוטומטי.

056791588.

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

משאית כיבוי 600 - D הנעה כפולה (4*4) נמצאת באפרת (גוש עציון) ליד המרכז הרפואי.

שירות הכבאות כבר לא ישתמש בה לעולם, אבל אולי מי מאיתנו כן.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

בנתניה, ברח' עמק חפר, המוביל למוזיאון בית הגדודים נצפתה שברולט נובה 77/8 עם שלט למכירה. כ300 מ' משם, ליד הכיכר נצפתה למכירה שירוקו כחולה שנת 82 .

בחניה של בית משותף ברח' סוקולוב, חונה כארמן גיאה קבריו' אדומה / סגלגלה .

יניב.ש

פורסם

מזל טוב !

תצפית מנמל חיפה - מקום אליו מגיעים כל המאושרים שייבאו רכב מחו"ל.

מרצדס 280 SLE שנת 68-70 לערך בצבע שנהב .נראת יפיפיה רק חבל שכל דופן ימין שלה מעוכה. מקווה שיש לו ביטוח למקרה מסוג זה, אבל לעוגמת הנפש....אין פיצוי.

בנוסף , אמנם לא ענתיקה אבל אולי קלאסית- נצפתה בנמל טויוטה לקסוס ספורט קופה. מאוד הזכירה לי את הקווים של הכארמן גהה .

אחרון חביב מקציר השבוע - ג'יפ האמר מפלצתי בצבע צהוב, בפוזה קרבית לאללה.

בי

יניב.ש

פורסם

מכונית "ווספה" אדומה, נידמה לי "ווספה 400", עומדת ברמת השרון, ברחוב "תומר", בהמשך אחרי הכיכר השניה אחרי המשטרה. עומד שם המון זמן, לפחות שנה, יש לו מספרי "אספנות" שנראים די חדשים, מצבו סביר אבל מוזנח - חלון אחד פתוח, ומלוכלך בחוץ ובפנים... חבל עליו, אם מישהו צריך/אוהב אותו, למה לפחות לא לכסות/לסגור את החלון??? האוטו כ"כ קטן וחמוד, שבא לי פשוט לחבק אותו, כואב לי הלב! שוב, מצבו שלם למדי, לא חסרים חלקים, קצת חלודות פה ושם וזהו... :loco::conf:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נצפתה נוסעת באיזור אבן גבירול

הרכב ממש מכוער

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

היום ראיתי קציר יפה של ענתיקות :

קורטינה MK1 אספנות במצב מצויין חנתה מול מוסך אלירן ברוב הצורף א"ת חולון

שני אסקורטים MK1 לבנים, אחד מהם נוסע (מהר!) נצפו ליד מוסך א.א. רול ביפו.

וכיוון שנואשתי מהלשאיר פתקים - סובארו GFT (או GSR, אני לא סגור בדיוק על ההבדלים) מהדגמים המוקדמים, במצב טוב, 4 פנסי חזית עגולים, חלונות אחוריים צרים, ידנית עם מד סל"ד בצבע ברונזה מטאלי חונה יום יום מול חניון אגד ברחוב היוצר א" ת חולון (ליד הצומת עם יוניברס קלאב) , השארתי לו המון פתקים, כנראה שלא מעוניין למכור, אבל אחחח... היא מדהימה.

ועוד משהו שאינו אספנות פר-סה, אבל נדיר בארץ, סיירה מודל 85 2000 סמ"ק XRI (ככה היה כתוב בסמלים מאחור), רשמתי טלפון של מודעת המכירה : 050-7619719

צבע לבן, 5 דלתות, פגושים קצת שבורים - מעבר לזה לא ראיתי.

למישהו יש קוזי ? :twisted:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בשד' ההסתדרות בחיפה בכביש השרות המקביל לכביש הראשי מכיוון צפון לדרום (יעני לכיוון חיפה) בקטע שבין צומת IPC לחוצות המפרץ מול מוסך התלתן עומדת אופל קדט משנות השישים, הרכב במצב נורא ללא פנסים קדמיים ללא לוח שעונים וכיסאות. הרצפה מפוררת אך שאר הבודי במצב מפתיע לטובה.

נראה שהרכב מהווה מטרד ויפונה לגריטה וחבל. אם לא לשפץ,יכול להיות שמי שיש לו כזה ימצא בו ענין. מולו יש מוסך וגם קיוסק ויכול להיות שמישהו שם ידע להפנות לבעלים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ראיתי בעיר וולוו 264 (כך אני חושב שקוראים ללדגם הזה) שנת 1978-1979 דגם אמריקאי (אני חושב) במצב מוזנח ביותר.

אני יכול לנסות לברר פרטים למי שמעוניין.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

פורד פינטו סטיישן לבנה עומדת, אבל במצב לא רע ברחוב החישולים בהרצליה פיתוח לידה 3 חיפושיות במצבי הזנחה שונים.

קורטינה MK3 חומה ברחוב בלפור בבת-ים, באזור גם אופל קדט סוף שנות ה-70 נוסעת.

2 וולבו (144+145) משמשות כשלט פרסום באזור עד-הלום באשדוד.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...