Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצב איטי נעלם נוזל הקירור באוקטביה (פעם בשבועיים צריך להוסיף קצת). מצד שמאלי ליד המנוע על הגיר יש חלק שלדעתי ניראה כמו מחליף החום (לא בטוח בזה) בין שמן גיר לנוזל הקירור.

מסביב לחלק על הגיר יש נוזל קירור וסימנים של נוזל קירור.

אשמח לדעתכם בנושא החלק.

בתוכנית הקרובה ביותר לשים קולר לשמן גיר. האם בנזילה צריך לטפל בנפרד?

האם בהתקנת קולר גיר מומלץ להחליף שמן גיר?

שמן גיר המקורי יקר למדי, עולה במוסך של צ'מפיון קרוב ל-1000ש"ח. יש שמן תחליפי באיכות שווה לו?

מצורפת תמונה.

תודה.

DSCF1289.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה הינו הקולר של הגיר האוטומט

אני מייעץ לך לגשת למוסך מורשה הגירים האלו מאוד רגישים לכל הנוגע להחלפות שמן וכו

פורסם

תודה על התגובה. בקשר להחלפת שמן גיר, הפרוצדורה לא מסובכת: מורידים שמן, מורידים קרטר, מחליפים פילטר, סוגרים עם אטם חדש וממלאים שמן. עברתי את זה עם הגולף שהייתה לי. זה אותו גיר JATCO 01M.

הבעייה זה מחיר השמן המקורי. הבנתי שיש כל מיני סוגים תחליפיים, אבל חשוב לי שהאיכות שלו תיהיה שווה למקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חלק מהמוסכים משתמשים בנוזל ATF עבור תיבה 01M תוצרת חברת redline הנקרא ATF D4.

כמו כן אתה יכול גם להשתמש בנוזל תוצרת חברת Pentosin ATF 1.

חפש את המשווקים של שמנים אלה בגוגל ישראל.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה. אני ינסה להשיג את אחד השמנים האלה.

פורסם

החלק עליו אתה מצביע הוא אכן המצנן גיר

אני ממליץ (בעקבות עצותיהם הטובות והמוכחות של מומחים כמו מוסך רון) לעבור למצנן אוויר (קולר חיצוני) ולוותר על הפנימי שרק מסב דאגה. דגש מיוחד לקראת ימי הקיץ החמים שעלולים בנסיעה מאומצת וממושכת להביא לפריצת מעברי המים העדינים בקולר זה ומשה לקיצור חיי הגיר הדרך קצרה ובטוחה.

לגבי הנסילה - תבדוק את אזור הפלאנג' כמו שהמליצו מעלי וכן את אזור החיישן חום שעלול לדלוף.

אם כבר אתה מחליף חיישן תחליף גם את הפלאנג' שכנראה גם יימצא באחרית ימיו (כך זה היה אצלי בסיאט טולדו הזהה מכאנית לאוקטביה)

פורסם

yosefus, תודה על העיצות המועילות. זו תיהיה תוכנית העבודה על הרכב בזמן הקרוב ביותר.

• תוכן חדש...