Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כחודשיים קניתי את הרכב. ברכב מותקן סאן-רוף לא מקורי, מונע ידנית (בידיוק כמו חלון שעולה ויורד ידני) ואם אני לא טועה זה סאן רוף שנפתח החוצה ולא נכנס ביפנים.

שקניתי את האוטו באתי ליפתוח את הסאן רוף. הבעלים אמר שנזל לו מיים אז הוא שם על הכל סיליקון ועכשיון הוא לא נפתח כלל. וגם הגומיה הוחלפה לגומיה אחרת. כנראה של דלת/פגאג׳ (בולטת מאוד מבחוץ)

עכשיו הגג של האוטו נראה כמו צוללת עם כל מה שהוא עשה שם.

אני רוצה לפתוח את הסאן רוף להוריד את כל הגומיה ואת הסיליקון.

השאלה היא איך אני מסדר גומיה חדשה לכל העסק?

יש אנשי מיקצוע שיכולים להכין גומיה לפי הדרישות? או לפחות להתאים אחת נאוניברסלית?

אני פשוט לא נוגע בזה עד שלא אמצא פיתרון. כדי שלא אתקע עם חור בגג.

אלי

Only RWD

פורסם

יש את החברה הזאת ממושב גנות:

http://www.sunroof.co.il/Default.aspx?f=25

זולים הם לא. עכשיו תשאל את עצמך כמה שווה לך להשקיע?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זאת חברה שמתקינה סאן-רוף ברכבים

אני צריך רק את הגומיה לא את הסאן-רוף.

אין בית עסק שעוסק בגומיות ?

זגגות למשל ?

אין גומיות אוניברסליות?

Only RWD

פורסם

אם היא מתקינה הווה אומר שיש לה נסיון רב, לרבות פתרון בעיות חדירת מים, וכדאי להתייעץ איתם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כפי שכתב דני, הם גם מתקנים גגות (כולל מקוריים), אני תיקנתי אצלם את הגג בVR6 שהיתה לי.

אומנם לא זול אבל עדיין מחצית מהמחיר של צמפיון.

יש להם חלפים ידע והם עובדים יפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...