Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני דיי מרוצה מהסוני אריקסון W995 שלי אני זקוק לטלפון מסוג קצת שונה, בעיקר בשביל האינטרנט.

למרות שאני יכול לקבל אייפון 4 מהעבודה בתנאים נוחים חשקה נפשי בטלפון עם מערכת ההפעלה של גוגל.

להלן דרישותי:

תקציב: 1500-1600 ש"ח, אפשרות ליד 2 או הזמנה מחו"ל.

שימושים עיקריים: שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ושיוכל לשמש כנקודת התחברות למחשב נייד דרך הWIFI (מאוד חשוב), משחקים, מוזיקה וסרטים יתפסו חלק עיקרי גם כן, קהילת מפתחים טובה היא יתרון משמעותי.

יש לי חוש טכני סביר ולכן אשמח להתעסק עם כל הרוטים והפריצות למיניהן על מנת לשפר ולהאיץ את הטלפון.

חשבתי על הגלקסי אס או הHTS HD2, גם הדיזייר HD בא בחשבון אבל לדעתי הוא קצת מעבר לתקציב.

האם הטלפונים הנ"ל ישארו רלוונטיים עוד הרבה זמן עם צאת הטלפונים בעלי הליבה הכפולה או שמה אני עולה על הרכבת מאוחר מדי וכדי להמתין קצת לגלקסי אס 2 (קצת הרבה, שוב, התקציב).

אשמח לשמוע דעות וכיוונים נוספים מאנשים עם ניסיון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש לי Galaxy S כחצי שנה, ואני מ-א-ו-ד מרוצה. הוא מריץ משחקים בזריזות, המסך שלו מצויין - גדול ונוח לתפעול, משקלו קליל והוא מהווה (עבורי) תחליף נחמד בהחלט ללטפטופ.

קח בחשבון שהוא מעט פלסטיקי, אין לו פלאש (למרות שהמצלמה לא רעה בכלל) והוצגה גרסת Plus עם מעבד משודרג.

למיטב ידיעתי, אמור להתחיל יבוא ה-S II באיזור מאי/יוני - עם תג מחיר גבוה מאוד, מן הסתם. שוקל בכובד ראש רכישתו באירופה.

אני בהחלט ממתין לו - ישנן לא מעט ביקורות משובחות עליו ונטען כי הוא בהחלט מהווה שדרוג קיצוני ל-S I, וכבר הוצגה גם גרסת מעבד חזקה עוד יותר.

גם ה-Desire HD הוא מכשיר נהדר. יש לו מסך גדול (4.3 אינץ'. כמו ב-S II) ונוח מאוד לתפעול והוא מרגיש מ-א-ו-ד יוקרתי ואיכותי.

מנגד - משקלו רחוק מקליל, והוא גם מאוד גדול פיזית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האם הגלקסי יכול לשמש כ"הוטספוט" לאינטרנט במחשב הנייד?

סה"כ אחרי המשך חפירות ברשת והתמקדות בהשווה בין הHD2 והגלאקסי, הגלאקסי עושה רושם של מכשיר קצת מהיר יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

HTC HD2 הוא מכשיר ישן כבר ומגיע במקור עם win mobile 6.5 בכלל.

סמסונג או הדייזר שניהם אופציות טובות. חיבור נייד דרך הטלפון לאינטרנט אפשרי בהחלט.

Veni Vidi Vici

פורסם

איך ה- DEFY ? אני יודע שהוא חורג מהתקציב אבל שמעתי עליו המלצות חיוביות. מישהו התנסה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
איך ה- DEFY ? אני יודע שהוא חורג מהתקציב אבל שמעתי עליו המלצות חיוביות. מישהו התנסה ?

דווקא הDEFY יחסית זול, אולי הסמרטפון הכי זול שיש. עולה 220 פאונד שיוצא כולל משלוח 1400 ש"ח, רק שבארץ הקרטל הסלולרי דורש עליו 2700 ש"ח.

http://www.clove.co.uk/motorola-defy

לדעתי הגלאקסי S הבחירה העדיפה בתקציב, ניתן לקנות חדש בכ1800 בחנויות פרטיות. סוג של אבסורד- גלאקסי S עולה בארץ פחות מDEFY שנחות ממנו בכל פרמטר. :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בתקציב שלך שני המתחרים צריכים להיות:

HTC desire hd

samsung galaxy s

הייתי רגל וחצי בחנות כבר לקנות אחד מהם,מה שמנע ממני את הקניה,היה הפירסום של galaxy s2.

הגלקסי 2 יהיה משמעותית טוב יותר,הוא בעצם הדור החדש של הסמרטפונים,כאשר הHTC וסמסונג שייכים יותר לדור הקודם.

לדעתי שווה לחכות חודש חודשיים ולנסות להשיג אותו באירופה.

מבחינת שני המכשירים שציינתי,קראתי המון ביקורות על שניהם,לי באופן אישי היה קשה מאוד לבחור,לכל אחד מהם יש יתרון בולט [בשבילי] אבל מנגד חסרון בולט [שוב בשבילי].

אם ללכת על משהו אחד,כניראה זה היה הHTC.

עוד שני מכשירים,אומנם לא בתקציב אבל שווה בדיקה:

LG Optimus x2

Motorola Atrix 4G

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מתעלק:

יצא לי לקרוא ביקורות על הDESIRE (לא HD), וכולם מאוד מרוצים, למעט נושא הסוללה, שלטענתם בשימוש אינטנסיבי לא מחזיקה יום עבודה. יש למישהו מידע מבוסס שיכול להפריך את זה ולהתאים לי לפנטזיה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מהמידע שקראתי,שום סוללה לא מספקת על סמרטפונים בשימוש אינטנסיבי.

הטכנולוגיה של הסוללות הרבה מאחורי הטכנולוגיה של החומרה שאותה היא צריכה להזין.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
מתעלק:

יצא לי לקרוא ביקורות על הDESIRE (לא HD), וכולם מאוד מרוצים, למעט נושא הסוללה, שלטענתם בשימוש אינטנסיבי לא מחזיקה יום עבודה. יש למישהו מידע מבוסס שיכול להפריך את זה ולהתאים לי לפנטזיה?

תוכל לתתקין רום עם מינימום תוכנות ופיצ'רים מפוצצים שרצים ברקע וחיי הסוללה ישתפרו פלאים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...