Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע רועד בתחילת נסיעה ובעצירה וגם קצת בניוטרל דוושת הדלק משחקת רועדת מדיי פעם ביחד עם הרעידות ...

הלכתי למכונאי מוסמך פולקסוואגן (לא מוסך מורשה) אבל מכונאי שבאמת מתעסק רק עם וואגניות בדק ועשה לי ניקוי בית מצערת

באמת קצת עזר והוא אמר לי שאחזור עוד יום יומיים אם זה חוזר באמת זה חזר לי נסעתי אליו שוב הוא אמר שיש מצב שצריך להחליף בית מצערת או חוטי הצתה הוא גם אמר שם נחליף את החוטי הצתה זה כנראה יעבור ואם לא אז בכל זאת צריך להחליף את בית המצערת שזה בסביבות ה1300 שקל לא כולל מע"מ מפירוק ...

לאחר מכן נסעתי לחשמלאי תותח באזור שלי הוא אמר שברכבי האלו כמעט לא הולכים החוטי הצתה וזה רק הבית מצערת ..

מה לעשות למי להקשיב ...

מהצצה בפורום ראיתי שישנו את מוסך רון שבאמת מקבל פידבקים רציניים אבל האמת שאני גר בטבריה ולא יכול לנסוע לת"א ע"מ לבצע אצלו בדיקה רצינית יותר..

מה לעשות???:-(

פורסם

המחיר של חוטי הצתה זניח לעומת החלפת בית מצערת

תחליף חוטי הצתה. אם פתרת את הבעיה- הרווחת

אם לא, בקש הצעת מחיר ממוסך רון ועדיף לך לנסוע לשם.

גם אני גר בצפון ואילו הייתי בעל וואגן כלשהיא הייתי הולך אך ורק אליו לטיפול בתקלות שאני לא יודע לעשות בעצמי.

פורסם

לא תושבות, לא חוטים ולא בטיח.

תניע את המנוע ותפתח מכסה, תקשיב למנוע אם אתה שומע ניצוץ שבורח או רעשים מאזור חיבור חוטי ההצתה לסליל.

הסליל הצתה (כויל) בד"כ שנדפק בדגמים הנ"ל (החוטי הצתה יוצאים ממנו) ויצא עליו ריקול לכל דגמי ואג בשנתונים האלה שהוא היה מותקן בהם.

במידה והסליל לא פותר לך את העסק, אז הייתי חושב בכיוון של המצערת או חיישני MAF.

תראה שהצינור נשם שלך לא מלוכלך ו/או סדוק איפשהו.

אם אתה צריך המלצה לפירוקיה טובה ואמינה ולא כל-כך יקרה באזור ת"א תשלח לי ה"פ

כי נמאס לי כבר לקבל אזהרות על כל שטות שיש בפורום הזה.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...