Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

LiorMITO, תתפלא עד כמה לאנשים לא אכפת יותר מ"יד פרטית" וכו כל עוד המחיר מתאים.

אני עובד צמוד לאזור מגרשי המכוניות בחדרה, שם ההונדה שלי עומדת כל יום בחניה פרטית של העבודה. גם אנשים שבאים לראות וגם כאלו שעוברים ליד ומתעניינים תמיד שולפים את אותה השטות "אבל פה במרגש ליד יש אחת צעירה ב3~4 שנים ב10K יותר עם אחריות שבחיים לא תצליח לממש לשנה במוסך אחמד את חאמד" (עם ליסינג\השכרה ואותו ק"מ שיש אצלי, רק בתקופה קצרה בהרבה)

מה אתה חושב שקורה בסוף?

הפרטית שלי עדיין עומדת. השחוטות מליסינג ראיתי כבר כמה יוצאות משם. אין מה לעשות, ככה אנשים קונים היום רכב. (עובדה שיש עדיין איזה 9 מגרשים בחדרה, וזאת עיר לא גדולה בכלל..)

decayed, אבא שלי היה באותו מצב כמוך בערך. גם אחרי פסק הדין הנוכלים האלו (אחרים, מנתניה) עשו לו בעיות. אני באמת מאחל לך שתוציא מהם את 500 השקלים וגם פיצוי קטן. אם כי אני בספק שזה יקרה בקרוב.

בכל אופן בהצלחה!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא תמצא הרבה פונטו ELX יד ראשונה עם 150 אלף ק"מ בשנתון הזה.

מי אמר שהרכב יד ראשונה עם 150 אלף ק"מ?

זה שאמר שהרכב ללא תאונות?

פורסם

והיחס...היחס המשפיל יותר גרוע מהכסף "אתה יכול לרצות" מה אני בן 5?? אני בן 26 בקרוב וקורע את התחת כל יום בשביל ה500 שקל האלה .

תודה - אור

אור - 500 ש"ח ליום - אחלה שכר! :-D

ובנימה רצינית יותר - חשוב ביותר לתעד כל התנהלות שלך מולם. ככל שיש יותר הוכחות- כך ייטב.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חח הלוואי שהייתי עושה 500 ליום...

בכל מקרה מה שמצחיק זה שבנוסף לזה שלא רצו להחזיר את הכסף הם גם לא היו מוכנים להוריד שקל מהמחיר שהם דרשו

כי מבחינתם לא הייתה תאונה! הכחשה מוחלטת.

פורסם

מקווה שתקבל חזרה את הכסף שלך.

חשוב לזכור תמיד:

לא להכנס למגרשי חאפרים סגנון "אחושילינג קאר טרייד בע"מ"

אם זה לא טרייד אין רשמי של יבואן או מגרש של חברת השכרה\ליסינג נורמלית - לא מתקרבים לזה.

V5

פורסם
לא היו מוכנים להוריד שקל מהמחיר שהם דרשו

מבחינתם אין סיבה להוריד במחיר משתי סיבות:

1. יבוא לקוח פחות בקיא ויותר פתי (והוא יבוא) וישלם טבין ותקילין את שדרשו.

2. אתה סוג של שבוי - יודע שאין בעיות מיוחדות מבחינה מכנית, כבר הפסדת 500 ש"ח, אולי תגמל בליבך החלטה שלא כדאי להפסיד עוד בדיקה על רכב נוסף (במקום אחר) ואולי לגלות שהוא גמור ולכן תתרצה ותשלם.

סביר להניח שאם תציע מעט פחות הם יסכימו, בעיקר אם יש סיבות אחרות להפחתה.

מצד שני אם הם יראו שאתה רודף אחרי הרכב, הם "יקשקשו בכלב".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מי אמר שהרכב יד ראשונה עם 150 אלף ק"מ?

זה שאמר שהרכב ללא תאונות?

אם יש לך תיעוד ממוסך מורשה לטיפולים ורישיון רכב ביד - זה קל מאוד לדעת האם זה נכון או לא, בניגוד לעניין התאונות.

פורסם

התיעוד הוא בטח ממוסך פ.י.א צפון המדובר,

והבדיקה שיש ברשות אביבה היא בטח ממכון טכנו-טסט המדובר,

לכאורה, נראה כמו כל סוחר אחר שמבשל נתונים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...