Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

בימים האחרונים שמתי לב שבנסיעה נשמע מין רעש של חריקה (כמו טרנטה :-D ) מהאזור השמאלי אחורי של הרכב. (סיויק 98 )

בזמן שהרכב חונה נתתי דחיפה חזקה לבגאז' כלפי מטה ע"מ לבדוק מהיכן זה נובע והרעש נשמע שוב.

יכול להיות בולם שהלך לעולמו או שזה יכול להסתדר באמצעות גירוז ציר כלשהו?

תודה והמשך יומנעים

דודי

פורסם

יכול להיות ממוט מייצב אחורי. כשהגומיות שלו קרות הרבה פעמים נשמע רעש כמו של דלת חורקת. אפשר לפרק ולשים גריז, בשביל לבדוק, פשוט לשחרר את התושבות שלו (בורג אחד בכל צד) ולראות אם הרעש נעלם בניענוע.

פורסם

חזרתי לעדכן! (אתכם הסליחה שחסכתי בתמונות היה לי חם ולא היה לי כ"כ כוח לצלם בעצמי ולבצע את העבודה)

אז ככה, דבר ראשון פתחתי את הבגאז' הוצאתי את ריפוד הלבד הפנימי שלו מצד שמאל ואמרתי שלום יפה לשלושה ברגים של הבולם.

לא שחררתי כלום, רק מרחתי גריז בנדיבות ונעזרתי במברג שטוח קטן להגיע לפינות שהאצבעות שלי התקשו להגיע אליהן.

החזרתי את הכיסוי למקום שיחררתי 4 ברגים מגלגל אחורי שמאלי הרמתי את האוטו על ג'ק (כמובן שבזהירות וקיבעתי את שלושת הגלגלים שנשארו על הרצפה באמצעות משולשים מעץ שנועדו לכך.)

ואז נתגלה אליי מראה לא מלבב במיוחד. כל בית הגלגל כולל הבולם וכל הצירים מלאים בשכבה נדיבה של חול בוצי ועקשן.

הייתי צריך להשתמש בלחץ אוויר ע"מ לנקות הכל אבל חיפפתי (לצערי) וניקיתי באמצעות מטלית ספוגה בנפט את רוב מה שהיה לי גישה אליו והתחלתי לגרז הכל! מגומיות אומים וצירים שנראו לי אופציה להיווצרות הרעש הסורר!

החזרתי את הגלגל למקומו הורדתי את הרכב מהג'ק הידקתי ברגים ושוב "קפצתי" ב2 ידיים על הבגאז'.

הרעש שוב נשמע!:evil:

ניסיתי שוב - עדיין נשמע אבל חלש יותר

שוב - חלש יותר

שוב - נעלם כלא היה! :-D

יצאתי לסיבוב ברחוב לשמוע האם במהלך נסיעה הרעש חוזר על עצמו והפלא ופלא - אין רעש!

תודה על העזרה והמשך יומנעים :-)

דודי

נ.ב זה המקום והזמן לומר לאנשים שיש להם בעיה כזו או אחרת לא לרוץ ישר למוסך אלא לבדוק ולראות אם ניתן לתקן לבד ולחסוך הוצאות מיותרות!

אני בטוח שבמקרה שלי אם הייתי הולך למוסך (בחור בן 22 עם פרצוף של בן 17 נחשב פתיון קל למוסכניקים)

היו אומרים לי שהלך בולם וצריך להחליף זוג כולל עבודה ומע"מ הייתי פורש לתשלומים משכורת שבועית

פורסם

נ.ב זה המקום והזמן לומר לאנשים שיש להם בעיה כזו או אחרת לא לרוץ ישר למוסך אלא לבדוק ולראות אם ניתן לתקן לבד ולחסוך הוצאות מיותרות!

אני בטוח שבמקרה שלי אם הייתי הולך למוסך (בחור בן 22 עם פרצוף של בן 17 נחשב פתיון קל למוסכניקים)

היו אומרים לי שהלך בולם וצריך להחליף זוג כולל עבודה ומע"מ הייתי פורש לתשלומים משכורת שבועית

כרגיל, וסחטיין על התיקון

• תוכן חדש...