Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלה השניה מעידה על חיישן מהירות תקול - לפני שאתה מחליף, יש מצב שדפקת את החלקות/הרמות בלם יד שכאלו לאחרונה? ובמידה וכן, יש מצב שבלבלת את החיישן קצת ואיפוס תקלות מספיק.

לגבי התקלה הראשונה - משהו לא עובד באוטו או שהכל בסדר? התקנת מערכת או התעסקת עם החשמל ברכב לאחרונה? אם כן, כנראה שרפת פיוז ולכן תבדוק את כל הפיוזים באוטו. אם לא - עדיין תבדוק פיוזים, ירד גשם ולך תדע מה אולי יכל לקרות. בכל מקרה אם לא מצאת פיוז שרוף, כנראה הלך לך הCentral Electronics Control Module (J519). לפני שאתה מחליף אותו - תבדוק שכל החיבורים אליו תקינים ובמקרה הצורך לך לחשמלאי רכב שיבדוק לך אם היוניט אכן שרוף.

כמובן שלפני הכל, מקווה שמי שבדק לך את התקלות מחק לך אותן, לפעמים תקלות קופצות ספורדית ואיפוס של התקלות מספיק וזה לא חוזר. אם אחרי מחיקה הן חוזרות שוב, רק אז יש לטפל בהן.

בהצלחה.

-----

פורסם
התקלה השניה מעידה על חיישן מהירות תקול - לפני שאתה מחליף, יש מצב שדפקת את החלקות/הרמות בלם יד שכאלו לאחרונה? ובמידה וכן, יש מצב שבלבלת את החיישן קצת ואיפוס תקלות מספיק.

לגבי התקלה הראשונה - משהו לא עובד באוטו או שהכל בסדר? התקנת מערכת או התעסקת עם החשמל ברכב לאחרונה? אם כן, כנראה שרפת פיוז ולכן תבדוק את כל הפיוזים באוטו. אם לא - עדיין תבדוק פיוזים, ירד גשם ולך תדע מה אולי יכל לקרות. בכל מקרה אם לא מצאת פיוז שרוף, כנראה הלך לך הCentral Electronics Control Module (J519). לפני שאתה מחליף אותו - תבדוק שכל החיבורים אליו תקינים ובמקרה הצורך לך לחשמלאי רכב שיבדוק לך אם היוניט אכן שרוף.

כמובן שלפני הכל, מקווה שמי שבדק לך את התקלות מחק לך אותן, לפעמים תקלות קופצות ספורדית ואיפוס של התקלות מספיק וזה לא חוזר. אם אחרי מחיקה הן חוזרות שוב, רק אז יש לטפל בהן.

בהצלחה.

תראה ,

הכל היה תקין עד לאתמול ששמתי מערכת (דאבל דין)

לאחר איפוס התקלה

היא חזרה כשהייתי עם מערכת + מזגן דלוק ונתתי קיק (בנסיעה רגועה היא לא נדלקה)

אני לא יודע להגיד אם בלי מערכת ורק עם מזגן הכל היה תקין.

מה זה לעזאזל - הCentral Electronics Control Module (J519 ?

והאם אפשר לאפס תקלה בעזרת ניתוק המינוס , או שאני חייב VAG COM ?

פורסם

יכול להיות שהמערכת מעמיסה את מערכת החשל בצורה לא סבירה, המתח נופל והתקלחות צצות. נסה לאפס את התקלות ולנסוע יום-יומיים ללא המערכת.

פורסם

הCentral Electronics Control Module (J519 - אם אני לא טועה זה מין מוח שמרכז אליו את כל החשמל בתוך תא הנוסעים (חלונות חשמל, נורות וכ"ו) אבל אל תתפוס אותי במילה.

לטעמי עשית סלט עם התקנת המערכת או שהיא עצמה לא תקינה. נתק אותה, אפס תקלות (עם VAGCOM) ותראה אם משהו מהם חוזר.

-----

פורסם

18045/P1637/005687 - Powertrain Data Bus: Missing Message from Electric Load Controller

Possible Symptoms

• Malfunction Indicator Light (MIL) ON

Possible Causes

• Fuse(s) faulty
  • Databus Wiring and/or Connector(s) from/to Central Electronics Control Module (J519) faulty
  • Central Electronics Control Module (J519) faulty

Possible Solutions

• Check Fuse(s)
  • Check Databus Wiring and/or Connector(s) from/to Central Electronics Control Module (J519)
  • Check/Replace Central Electronics Control Module (J519)
    • Check Measuring Value Blocks (MVB)

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/18045/P1637/005687

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנראה הפיוז של החוטים שלקחת מהם חשמל למערכת לא עומד בעומס,היית צריך להחליף אותו לפיוז חזק יותר.

פורסם

מה אני אגיד לך , ממש פיתרון לפנתיאון.

לא סתם שמו פיוז בגודל מסויים , היו יכולים לשים פיוזים של 100 אמפר בכל הרכב לפי התיאוריה שלך.

אם הפיוז לא עומד בעומס, צריך לחבר במקום אחר שכן מיועד לזרמים הנצרכים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הCentral Electronics Control Module (J519 - אם אני לא טועה זה מין מוח שמרכז אליו את כל החשמל בתוך תא הנוסעים (חלונות חשמל, נורות וכ"ו) אבל אל תתפוס אותי במילה.

לטעמי עשית סלט עם התקנת המערכת או שהיא עצמה לא תקינה. נתק אותה, אפס תקלות (עם VAGCOM) ותראה אם משהו מהם חוזר.

+1

אני במקרה זה שסרק את הרכב עם VAG COM, ולדעתי הבעיה נובעת מדבר אחד !

התעלקו על אחד הפיוזים הצמודים למצבר במקום על הקוטב עצמו, התקנה לא נכונה של המגבר\ים גורמת לתקלה לצוץ.

מקווה ששפכתי קצת אור על הנושא.

פורסם
אסור לעשות קומבינות חשמל ברכבים האלה, זה יכול לעלות ביוקר רב.

מי התקין לך את המגבר בצורה כזו?

מתקין מערכות ביבנה...

אז ח'ברה , אתם אומרים קודם לבדוק פיוזים ואחרי זה ללכת למתקין לראות מה הוא עשה שם בחשמל של המערכת ?

פורסם
כנראה הפיוז של החוטים שלקחת מהם חשמל למערכת לא עומד בעומס,היית צריך להחליף אותו לפיוז חזק יותר.

כמה חזק צריך להיות הפיוז ? חזק קצת או חזק מאוד ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי מנתק את המגבר ורואה אם התקלה יורדת.

במידה וכן - התקנת אצל מתקין חאפר. הייתי ניגש אליו ,מבקש שיפרק את החיבורים שלו והולך למישהו מבין עניין שיחבר בצורה נכוהנ.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הייתי מנתק את המגבר ורואה אם התקלה יורדת.

במידה וכן - התקנת אצל מתקין חאפר. הייתי ניגש אליו ,מבקש שיפרק את החיבורים שלו והולך למישהו מבין עניין שיחבר בצורה נכוהנ.

אני לא חושב שזה בא מהמגבר ..

אני חושב שזה יותר מכיוון החיבורים של המערכת עצמה ..

אבל אני אבדוק את זה , וגם את הפיוזים.

• תוכן חדש...