Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסובארו ליאונה די.אל 1600 1987 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל המתלהמים\ילדים\מפרגנים\אנשים שרוצים לחיות בעולם מושלם.

המקום הזה הוא לאנשים שחובבים מכוניות ונהיגה, הייתי רוצה להאמין שמי שאוהב נהיגה ומחליט לקנות אוטו, לא קונה סובארו DL .

מבחינתי, ההחלטה הזו בלבד יוצרת מצב של אי התאמה וחוסר מכנה משותף ביני לבין המשתמש ,שלא לדבר על קונסלת הבוק המרכזית, ספויילר האלמרה האימתני ומדבקות הסובארו בגאון (כאילו שלא יודעים שזה סובארו, מזל שהודעת לכולם ).

אתם חייבים להבין שכאן זה לא כיכר העיר , לא כל בן אדם שקונה רכב ושותף אותו כל שבוע הוא חובב רכב .

חובב רכב הוא זה שסדר העדיפויות שלו קצת שונה .

מי שקונה את האוטו הכי משעמם בעולם ושם עליו נוצות אינדיניות בתירוץ ל "השקעה ברכב" מבחינתי לא מתאים לכאן .

אולי הוא קנה את הסובארו כי זה מה שמתאים לצרכים שלו?או לזה היה לו כסף?

בגלל זה הוא לא מתאים לכאן?בגלל שאין לו רכב ספורטיבי ויש לו אולי "סדר עדיפויות שונה"?

לא ניראה לי.... :?

אולי הוא אוהב נהיגה רגוע יותר?כן כן יש כאלה....(לא אני...)

אז הוא לא מתאים לפה כי הוא לא אוהב נהיגה ספורטיבית?

לי יש טויוטה קורולה חדשה 1.6(מהעבודה) אז גם אני לא מתאים לכאן?

אולי פיאט אונו טורבו היתה יקרה לו...או לא מתאימה לצרכיו....?

בסדר,הוא לא שיפר אותו...הוא שם מדבקות וספוילר של אלמרה(שלא הכי מתאימים וכדי שיוריד)ובנה בעצמו קבינה מעץ...שיצא יפה(יותר מהרגיל :idea: ).בגלל זה הוא לא שייך?!

כן, בגלל זה הוא לא שייך .

מה כ"כ קשה להבין ?

סדר העדיפויות שלנו שונה מרוב האנשים האחרים , זה לא מתאים לכולם .

אם גם לך זה לא מתאים, אז יש מקומות אחרים בהם ליאונה DL נחשבת אימפרייה .

לצערך, אני כאן זה שמחליט .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בעיה,אם זה מה שאתה חושב אז סבבה,אתה מנהל הפורום בכיף,אבל אתה לא חושב שהצורה שאמרתה את זה היתה קצת פוגעת? :roll::idea:

פורסם

לדעתי את אתה בן אדם ילדותי שים לב איזה שטויות אתה הכותב

"זה כמו להיכנס לפורום אוכל ולספר על המנה חמה הנפלאה שזה רק עשית .

זה כמו להיכנס לפורום אומנות ולהראות את הציור החדש של הילד עם הנזלת מהגן .

זה כמו להיכנס לפורום דוגמניות ולהשאיר תמונה של שלי יחימוביץ' .

"

זה נישמע כל כך ילדותי חבל על הזמן אם לא הייתי יודע שאתה מנהל הייתי חושב שזה איזה ילד שלומד עדיין בחתיבת הביניים ."הבדיחות" שרשמת כאן אני שומע אותם בדיחות בסגנון הזה מאח שלי והחברים שלו מכיתה ו .

סך הכל בסופו של דבר גרמת להרבה אנשים פה מהפורם לצחוק עליך הראתה לכולם את הרמה "הגבוהה" שלך ואם אתה קובע לפי סוג רכב אם זה מתאים לפורום מוטוריקה אז יש לי רק דבר אחד להגיד לך אתה ומוטוריקה זה שני דברים שנמצאים בכיוונים שונים .

ןעוד משהו אני לא שם על זה שאתה מנהל בישבילי אתה רק עוד חבר פורם אבל אחד שמתנשא

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

אחי,תעשה מה שבראש שלך ואל תפגע מאנשים לא מפרגנים! :wink:

אתה אוהב את זה? זה העיקר.

אגב-אתה לא יכול "לא לשים עליו"..אולי הוא בשבילך "עוד משתמש בפורום"..

אבל המשתמש הספציפי הזה יכול להעיף אותך מהפורום אם תתחצף אליו.. :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

ואללה אחשלו תרגע, כל מה ששלומי אמר זו זכותו המלאה להגיד (ואני דיי מסכים איתו).

אתה ביקשת לשמוע הצעות\ הארות וזה מה שהוא רשם לך, לא מוצא חן בעינייך בעיה שלך.

ואני שוב חוזר ואומר לך מומלץ לא לכוון את המושבים לתנוחת שכיבה,אני מבין שאתה רוצה להראות גבר גבר, אבל זה מסוכן.

פורסם

בואו'נה איזה מזל שאני לא הצגתי את האוטו שלי אחרת שלומי ועוד כמה שיש להם תקציב היו אולי יורדים גם עליי אז בואו אני אספר לכם משהו זה שאתם רואים פה עם הסובארו DL הוא חבר שלי ושנינו עוד תלמידים בתיכון וסך הכל כל הכבוד לנו על זה שהשגנו כסף בכדי שיהיה לנו רכב פרטי שלנו (כל אחד וריכבו!!!) אז אומנם לא נולדנו עשירים (כמו חלק מאיתנו) אנחנו נאלצנו לעבוד קשה בשביל הכסף אז קצת כבוד!!!!!!!!

לא יזיק אם תפרגנו במקום להעיר כל הזמן!!!! :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם
לכל המתלהמים\ילדים\מפרגנים\אנשים שרוצים לחיות בעולם מושלם.

המקום הזה הוא לאנשים שחובבים מכוניות ונהיגה, הייתי רוצה להאמין שמי שאוהב נהיגה ומחליט לקנות אוטו, לא קונה סובארו DL .

מבחינתי, ההחלטה הזו בלבד יוצרת מצב של אי התאמה וחוסר מכנה משותף ביני לבין המשתמש ,שלא לדבר על קונסלת הבוק המרכזית, ספויילר האלמרה האימתני ומדבקות הסובארו בגאון (כאילו שלא יודעים שזה סובארו, מזל שהודעת לכולם ).

אתם חייבים להבין שכאן זה לא כיכר העיר , לא כל בן אדם שקונה רכב ושותף אותו כל שבוע הוא חובב רכב .

חובב רכב הוא זה שסדר העדיפויות שלו קצת שונה .

מי שקונה את האוטו הכי משעמם בעולם ושם עליו נוצות אינדיניות בתירוץ ל "השקעה ברכב" מבחינתי לא מתאים לכאן .

אולי הוא קנה את הסובארו כי זה מה שמתאים לצרכים שלו?או לזה היה לו כסף?

בגלל זה הוא לא מתאים לכאן?בגלל שאין לו רכב ספורטיבי ויש לו אולי "סדר עדיפויות שונה"?

לא ניראה לי.... :?

אולי הוא אוהב נהיגה רגוע יותר?כן כן יש כאלה....(לא אני...)

אז הוא לא מתאים לפה כי הוא לא אוהב נהיגה ספורטיבית?

לי יש טויוטה קורולה חדשה 1.6(מהעבודה) אז גם אני לא מתאים לכאן?

אולי פיאט אונו טורבו היתה יקרה לו...או לא מתאימה לצרכיו....?

בסדר,הוא לא שיפר אותו...הוא שם מדבקות וספוילר של אלמרה(שלא הכי מתאימים וכדי שיוריד)ובנה בעצמו קבינה מעץ...שיצא יפה(יותר מהרגיל :idea: ).בגלל זה הוא לא שייך?!

כן, בגלל זה הוא לא שייך .

מה כ"כ קשה להבין ?

סדר העדיפויות שלנו שונה מרוב האנשים האחרים , זה לא מתאים לכולם .

אם גם לך זה לא מתאים, אז יש מקומות אחרים בהם ליאונה DL נחשבת אימפרייה .

לצערך, אני כאן זה שמחליט .

ולחשוב על זה שאתה קראת לנו ילדים אתה מתנהג בצורה הכי ילדותית ומה לעשות שלא כולם בעלי "ממון" כמוך שיכולים לקנות מכוניות פאר וכיוצא בזה , כן יש גם אשים שסובארו זה הדבר היחדי שהם יכולים לקנות ולפי דעתי זה בסדר. ואני בטוח שיש הרבה כאלה שקנו חיפושית אבל בכל זאת יכולים ללמד אותך אודות נהיגה מכונאות או כל דבר אחר שקשור לרכב , אבל בכל זאת אתה הוא מי שקובע מי חובב רכב ומי מתאים לכאן.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
בואו'נה איזה מזל שאני לא הצגתי את האוטו שלי אחרת שלומי ועוד כמה שיש להם תקציב היו אולי יורדים גם עליי אז בואו אני אספר לכם משהו זה שאתם רואים פה עם הסובארו DL הוא חבר שלי ושנינו עוד תלמידים בתיכון וסך הכל כל הכבוד לנו על זה שהשגנו כסף בכדי שיהיה לנו רכב פרטי שלנו (כל אחד וריכבו!!!) אז אומנם לא נולדנו עשירים (כמו חלק מאיתנו) אנחנו נאלצנו לעבוד קשה בשביל הכסף אז קצת כבוד!!!!!!!!

לא יזיק אם תפרגנו במקום להעיר כל הזמן!!!! :wink:

תשמע לא בעלי ממון אבל גם להרכיב פגוש של סוזוקי בלנו על פיאט 127 זה לא שיא השיפצורים אתה יודע... :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חבל שהפורום מתדרדר לרמות כאלו... :roll:

לפי דעתי זה אחלה שהוא השקיע באוטו שלו.

כולכם צריכים להבין (כן גם המנהל לצערי)..

שהתחביב של כולנו זה הרכב שלנו זה מה שמשותף לכולנו.

ואם אתה אוהב את הרכב שלך ומשקיע בו ארבע ימים (!)

המקום שלך איתנו, אז אל תיעלב ותמשיך להשקיע באוטו שלך ועם הזמן תתקדם למשהו יותר טוב (אם תרצה- בכל זאת סובארו די אל לא האוטו הכי ספורטיבי וחזק).

בקיצור חברה תתבגרו ותלמדו מאלה שהם רציניים ונתנו ביקורת בונה.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

ואם אתה אוהב את הרכב שלך ומשקיע בו ארבע ימים (!)

בקיצור חברה תתבגרו ותלמדו מאלה שהם רציניים ונתנו ביקורת בונה.

מאור.

ואוו 4 ימים זה כבר מעל ומעבר,יש פה אנשים שמשקיעים באוטו שלהם שנים!, (ולא בכל מיני שיפורי נוצות) זה נקרא השקעה, ולא 4 ימים לשים מדבקות של סובארו ולכוון כסאות לתנוחת שכיבה.

אז חלאס עם ההתחסדות הזאת :mad:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...