Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי טסט עד תאריך מסויים, מתי הכי מוקדם אני יכול לעשות אותו?

ממתי ששלחו לי את הטופס בדואר? אם כן זה חודש וחצי לפני המועד..

פורסם

חידושי טסט נשלחים כחודש וחצי עד חודשיים לפני תום התוקף.

אתה יכול לעשות טסט מרגע שקיבלת הטופס החדש.

אם קיבלת את הטופס חודשיים מראש ותבצע מיד טסט = יהיה לך טסט למשך 14 חודש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
חידושי טסט נשלחים כחודש וחצי עד חודשיים לפני תום התוקף.

אתה יכול לעשות טסט מרגע שקיבלת הטופס החדש.

אם קיבלת את הטופס חודשיים מראש ותבצע מיד טסט = יהיה לך טסט למשך 14 חודש.

.

מצטער שאני מתקן אותך ,תוקף מבחן רישוי הוא לשנה (יש גם פחות כמו רכב מיושן ויש יותר כמו רכב פרטי חדש ). גם אם ביצעת מבחן רישוי לפני הזמן עליך לשאת עימך את רשיון הרכב הישן ולהחליפו לחדש ברגע שפג תוקפו .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

תוקף הרשיון הוא עד תאריך הפקיעה המצויין בו, בלי קשר לתאריך מבחן הרישוי. אם אתה מבצע את מבחן הרישוי מוקדם הרי שיש חפיפה עם הרשיון הישן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצטער שאני מתקן אותך ,תוקף מבחן רישוי הוא לשנה (יש גם פחות כמו רכב מיושן ויש יותר כמו רכב פרטי חדש ). גם אם ביצעת מבחן רישוי לפני הזמן עליך לשאת עימך את רשיון הרכב הישן ולהחליפו לחדש ברגע שפג תוקפו .

בביטוח חובה התוקף הוא מתאריך נקוב ועד לתאריך נקוב כך שאם טרם התחיל התאריך הנקוב צריך להחזיק את הביטוח הקודם.

רשיון לרכב תקף מרגע בו הרכב עבר את הבחינה ונחתם על ידי מכון הרשוי ועד לתאריך הנקוב בו.

אם קיבלת את רישיון הרכב חודשיים לפני הזמן ומייד הלכת לבחינה ועברת הרווחת חודשיים, אבל קח בחשבון שהפסדת חודשיים משנה שעברה.

הקדמת את תשלום האגרה חודשיים לפני הזמן, המדינה הרוויחה את הריבית וההצמדה...:lol:

פורסם
בביטוח חובה התוקף הוא מתאריך נקוב ועד לתאריך נקוב כך שאם טרם התחיל התאריך הנקוב צריך להחזיק את הביטוח הקודם.

רשיון לרכב תקף מרגע בו הרכב עבר את הבחינה ונחתם על ידי מכון הרשוי ועד לתאריך הנקוב בו.

אם קיבלת את רישיון הרכב חודשיים לפני הזמן ומייד הלכת לבחינה ועברת הרווחת חודשיים, אבל קח בחשבון שהפסדת חודשיים משנה שעברה.

הקדמת את תשלום האגרה חודשיים לפני הזמן, המדינה הרוויחה את הריבית וההצמדה...:lol:

אשמח אם תסביר לי בצורה מובנת איך זה משנה את קופת המדינה אם שילמתי חודשיים לפני המועד או נניח שבוע לפני המועד.

פורסם

בפשטות זמן X כסף = ריבית

הבנקים מחזיקים "עבור" כולנו את הכסף ועושים באמצעותו לא מעט כסף. נסה פעם להיות באוברדראפט ולנהל תוכנית חיסכון בו-זמנית בבנק (אפילו באותו חשבון, בנקים ישמחו לאפשר לך את זה) ונראה אם תצא מורווח או מופסד.

מי שמנהל חשבון בבנק הדואר (הלוואי שיכולתי לאמר "כמוני"), כספו משמש את אוצר המדינה (אין ריביות) לטוב ולרע.

מי שמשלם את האגרה לפני המועד, כספו עובר קודם אל האוצר מבנק פרטי בד"כ.

• תוכן חדש...