Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה של הארץ מרבית העשירים עם הרכבים האקזוטיים הם לא באמת חובבי רכב, הם פשוט אנשים שיש להם הרבה כסף ורוצים להנות מכספם ולקנות את הרכבים הכי יקרים עם המנועים הכי חזקים. חלקם גם עבריינים ולא בהכרח עשו את כספם ביושר,ויש את האנשים שהם באמת חובבי רכב שאותם אפשר לראות מגיעים למפגשי מועדון ה-5 ומפגשים ואירועים מוטוריים אחרים בארץ.

לפי מחקרים קבעתה את זה ?

אז אני יגיד לך שדווקא לפי מה שאני יודע רוב המכוניות המעניינות שיש בארץ 997 טורבו, GT3, R8, SLS וכו... חלק גדול מהבעלים שלהן הם דווקא חובבי רכב שמה לעשות לא חסר להם כסף. והם עושים טיולים כמעט על בסיס שבועי, פשוט הם עושים את זה בשקט בקבוצות שרובן מורכבות מאותם אנשים עם כסף שאוהבים מכוניות וכנראה שרובינו לא נדע על הטיולים האלה, אלה עם במקרה נראה אותם באיזה טיול...

אגב אפילו היום היה טיול כזה אם R8 ספיידר, עוד כמה פורשים, קורבט, יגואר XK, ועוד כל מיני מכוניות שרובינו נמשיך לחלום עליהן.

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מחקרים קבעתה את זה ?

אז אני יגיד לך שדווקא לפי מה שאני יודע רוב המכוניות המעניינות שיש בארץ 997 טורבו, GT3, R8, SLS וכו... חלק גדול מהבעלים שלהן הם דווקא חובבי רכב שמה לעשות לא חסר להם כסף. והם עושים טיולים כמעט על בסיס שבועי, פשוט הם עושים את זה בשקט בקבוצות שרובן מורכבות מאותם אנשים עם כסף שאוהבים מכוניות וכנראה שרובינו לא נדע על הטיולים האלה, אלה עם במקרה נראה אותם באיזה טיול...

אגב אפילו היום היה טיול כזה אם R8 ספיידר, עוד כמה פורשים, קורבט, יגואר XK, ועוד כל מיני מכוניות שרובינו נמשיך לחלום עליהן.

והם מנצלים את הרכבים שלהם על הכביש הציבורי? זה ההנאה של נהיגה במשהו יקר וספורטיבי ולאו דווקא הניצול של מה שהוא מציע.

מה יש בארץ? כבישים בינוניים ומערכת חוק בעייתית. הם לא יכולים לנצל את היכולת של הרכב באופן חוקי אפילו לא חצי ממנה ולכן זה מיותר, אני חובב רכב, שלא תבין אותי לא נכון, אבל במציאות יש חוקים אחרים, אני לא נוסע לעבודה על מסלול עם סליקס, יש תנועה, רמזורים, בורות... ושוטרים.

haters will hate

פורסם
לפי מחקרים קבעתה את זה ?

ממש לא הרוב זה קומץ קטן מאוד, רוב האנשים נותנים למכוניות הפאר היקרות שלהם להרקב בחניה ופעם ב- 200 שנה עד שאתה רואה אותם (ראה מקרה למבורגיני כתומה והפרארי של מר לוי).

והם מנצלים את הרכבים שלהם על הכביש הציבורי? זה ההנאה של נהיגה במשהו יקר וספורטיבי ולאו דווקא הניצול של מה שהוא מציע.

מה יש בארץ? כבישים בינוניים ומערכת חוק בעייתית. הם לא יכולים לנצל את היכולת של הרכב באופן חוקי אפילו לא חצי ממנה ולכן זה מיותר, אני חובב רכב, שלא תבין אותי לא נכון, אבל במציאות יש חוקים אחרים, אני לא נוסע לעבודה על מסלול עם סליקס, יש תנועה, רמזורים, בורות... ושוטרים.

זה הכל עניין של הרגשה, יש כאלו שמרגישים טוב שיש להם את הרכב והוא יושב אצלהם בחניה ולא בראש שלהם לנצל את הרכב או שיש את האלו שכן מנסים לנצל את הרכב (ראה מקרה פורש נוסעת על 200 זה היה?) כל אחד והראש שלו.

Detailer.gif
פורסם
ממש לא הרוב זה קומץ קטן מאוד, רוב האנשים נותנים למכוניות הפאר היקרות שלהם להרקב בחניה ופעם ב- 200 שנה עד שאתה רואה אותם (ראה מקרה למבורגיני כתומה והפרארי של מר לוי).

הלמבורגיני הכתומה לא נרקבת בשום חנייה, הרכב היה בעל לוחית זרה, כאשר הבעלים סיים את השהות שלו בארץ, הרכב חזר לחו"ל.

לגבי הפרארי, אני חייב להגיד שאתה צודק, הרכב יושב בחנייה כל היום, בלי תזוזה (הרכב יוצא רק לטסטים).

למרות שהרכב יושב בחנייה כל היום, הסיבוב עליה היה מהנה ביותר :wink:

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
הלמבורגיני הכתומה לא נרקבת בשום חנייה, הרכב היה בעל לוחית זרה, כאשר הבעלים סיים את השהות שלו בארץ, הרכב חזר לחו"ל.

לגבי הפרארי, אני חייב להגיד שאתה צודק, הרכב יושב בחנייה כל היום, בלי תזוזה (הרכב יוצא רק לטסטים).

למרות שהרכב יושב בחנייה כל היום, הסיבוב עליה היה מהנה ביותר :wink:

הלמבורגיני דווקא כן נרקבה בחנייה, והרבה....

הפרארי מכוסה כל היום, מעניין באיזה רכב הוא מתנייד ביומיום...?

פורסם

יצא לי לעשות נסיעה (בתור נוסע כמובן) על פרארי 360 ממנהטן לברוקלין וחזרה.

לצערי לא נחפשתי לנפלאות התאוצה ואחיזת הכביש, אבל נחשפתי לצדו השני של המטבע.

מזגן בגדר אופציה בלבד, ישיבה נמוכה ולא נוחה, מתלים קשים עד כדי כאב בישבן, רעש מנוע שגורם לכאב ראש.

היא טובה בתור מאהבת לסופי שבוע אבל לא כאשה ליום-יום. אחרי נסיע הזאת הבנתי למה אנשים קונים פורשה.

פרארי צריכה להיות מכונית שניה או שלישית בשבילך. עם פורשה לבדה אתה יכול להסתדר מצוין.

פורסם
יצא לי לעשות נסיעה (בתור נוסע כמובן) על פרארי 360 ממנהטן לברוקלין וחזרה.

לצערי לא נחפשתי לנפלאות התאוצה ואחיזת הכביש, אבל נחשפתי לצדו השני של המטבע.

מזגן בגדר אופציה בלבד, ישיבה נמוכה ולא נוחה, מתלים קשים עד כדי כאב בישבן, רעש מנוע שגורם לכאב ראש.

היא טובה בתור מאהבת לסופי שבוע אבל לא כאשה ליום-יום. אחרי נסיע הזאת הבנתי למה אנשים קונים פורשה.

פרארי צריכה להיות מכונית שניה או שלישית בשבילך. עם פורשה לבדה אתה יכול להסתדר מצוין.

בדיוק, המסלול היומי שלי היה מקווינס למנהטן ובחזרה, כולל נסיעות במנהטן, סיוט.

haters will hate

פורסם

זאת הסיבה שתמיד התחברתי דווקא לפרארים עם מנוע מקדימה.

550,575,456gt גם כל הדרמה,גם מרגשות ,הרבה יותר נוחות לנהיגה יום יומית(וגם יותר יפות?)

אגב קליפ טופ גיר ישן משנות ה90 המוקדמות דן בשאלה דומה עם פרארי 348.

תהנו.

http://www.youtube.com/watch?v=ukFXf9FwDaM

Porsche 944 turbo

פורסם
להיט היסטרי זה קצת קיצוני , אני לא חושב שיהיה מבצע "חבר" על זארטי , עדיין 700K + .

כוונתי כמובן הייתה ללהיט היסטרי בפלח שוק שלה.

למה לקנות 540 או A7 אם אפשר להיראות בגראנ טוריזמו היפיפיהההההההההה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שחכתי להוסיף גם שיש כאלו שנוסעים במכוניות פאר שלהם כרכב קבוע דוגמא : עכשיו ראיתי SL63 שחורה הצורה החדשה נוסעת לייד הבית שלי (כבר תקופה ארוכה) שלא להזכיר גם את ה- CL 63 הלבנה וה- ML 63 השחורה שאני רואה בדרך קבע.

Detailer.gif
פורסם

תארו, אם אין צורך יותר מדי במושבים האחוריים, אין בעיה להשתמש ברכב כזה.

למשל, האורך של מונדאו שנת 2007 הוא 4.7 מטרים. לעומתו, הSL63 קצר ב25 סנטימטרים והרוחב הוא של סנטימטר יחיד לטובת המונדאו.

זה לא פחות פראקטי ואין מניעה מלהשתמש בו ביומיום.

• תוכן חדש...