Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לוח אם (כמובן ישן ) שאני ממש רוצה לקנות, חיפשתי באינטרנט ובסוף מצאתי אחד חדש דנדש בקופסא עם הניילון והספרות, למכירה באתר EBAY,

אין לי חשבון בפייפאל, ולא משתמש באיביי, ואין לי אפשרות גם לבצע את הרכישה,

יש מישהו שמוכן לקנות את זה עבורי( תמורת תשלום כמובן)?

העלות של הלוח היא 10$ , ומשלוח לארץ זה עוד 47$ בUSPS

זה הקישור לאתר,

http://cgi.ebay.com/Octek-Hippo-VL-Motherboard-w-Intel-80486DX-Processor-/170602252335?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b8afc82f

בכל מקרה אם הקישור לא עובד, אז אני בצעתי חיפוש תחת השם " +HIPPO VL"

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

המשלוח יקר מאוד, ומכניס אותך לטווח המכס (מעל 50$ + חבילה גדולה).

אני לא יודע אם זה בכלל משתלם..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב אז פתחתי חשבון באיביי ובפייפאל, והצעתי 12$, אני מקווה שאצליח לקנות

ובקשר למכס, זה הולך שם לפי משקל? או ממדי החבילה? כי לוח אם לא אמור לשקול יותר מידי, אם בכלל.

פרטים בה"פ .

פורסם

מכס זה לפי מחיר החבילה כולל המשלוח.

אם המשלוח כל כך יקר זאת בעיה.

כמובן שלא פותחים כל חבילה, אלא באופן אקראי.

תעשה את החשבון שלך אם משתלם לך לשלם קנס במקרה ויפתחו את החבילה (הקנס קטן יותר ככל שאתה קרוב יותר ל50$ וגדל יותר ככל שאתה מתרחק צפונה מ50$).

עוד דבר,

אם החבילה מקוטלגת כ "GIFT" אפשר לשלוח לך אותה במחיר שעד 75$, בדוק אם המוכר האם הוא יכול לקטלג אותה כך, ואז לא תהיה בעיה של מכס.

בהצלחה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

חשבתי על העניין של GIFT אבל זה נראה לי כבר לא יעיל , כי במכס הם בטח מכירים את זה.

פרטים בה"פ .

פורסם
מכס זה לפי מחיר החבילה כולל המשלוח.

אם המשלוח כל כך יקר זאת בעיה.

כמובן שלא פותחים כל חבילה, אלא באופן אקראי.

תעשה את החשבון שלך אם משתלם לך לשלם קנס במקרה ויפתחו את החבילה (הקנס קטן יותר ככל שאתה קרוב יותר ל50$ וגדל יותר ככל שאתה מתרחק צפונה מ50$).

עוד דבר,

אם החבילה מקוטלגת כ "GIFT" אפשר לשלוח לך אותה במחיר שעד 75$, בדוק אם המוכר האם הוא יכול לקטלג אותה כך, ואז לא תהיה בעיה של מכס.

בהצלחה.

אין קנס על דואר חבילות.

אתה לא אשם שהמוכר רשם סכום לא תואם.

בשביל זה שאתה מגיע לשחרר מהמכס חבילה שמעוכבת, אתה צריך להביא איתך קבלה תואמת למכירה באיביי(מס' פריט).

ואין שום הקלה באם זה רשום כGIFT או לא, בכל מקרה, עד 50$ בדואר חבילות זה פטור ממס, מ51$ ומעלה, אתה משלם בכל מקרה.

ההקלה היחידה שיש זה רק אם זה ספרים, הלבשה או הנעלה שמוגדרים כמתנה, שנשלח מאדם פרטי ולא מחנות, ואז הפטור עומד על 75 דולר.

ולסיכום, במידה ואתה לא יודע או לא בקיא במה שאתה כותב, אז אל תכתוב, חבל סתם להטעות אחרים.

under construction..

פורסם
....אם זה ספרים, הלבשה או הנעלה שמוגדרים כמתנה, שנשלח מאדם פרטי ולא מחנות, ואז הפטור עומד על 75 דולר.

זה חדש לי.

זה לפי חוקי המכס או משהו אחר?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...