Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בCentraFuse ובCarPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, אולי מישהו יוכל לעזור לי..

1. התקנתי bu353 והדרייבר שהגיע איתו מתקין את המקלט אוטומתית על היציאה com10. בIGO PC בהגדרת יציאה ידנית יש מ0 עד 9 ובגילוי אוטומתי הוא לא מוצא.

עצות?

2. איך אני מגדיר בניווט בCF שזה יכנס לIGO PC?

במערכת -> הגדרות-> ניווט כשאני נכנס לכרטיסיה מנוע ניווט הוא לא נותן לי להוסיף, יש דסטיניטור או כלום.

3. מישהו מכיר חנות אינטרנטית (עדיפות לישראלי או חו"ל עם משלוח נמוך או ללא משלוח) למוצרי אלקטרוניקה?ספציפית מתג 3 מצבים, ושקע 3.5 מ"מ

4. יש המלצה לתוכנות שמשפרות את הסאונד והכיוונים אוטומתית?אני מתפלא שאין תוכנה עם יכולות קרובות (רחוקות) לMS-8, משהו שאתה מחבר מיקרופון והוא מכוון את המערכת...

ניסיתי breakaway שזה רק משפר את הסאונד ומכוון אוטומתית בלי מיקרופון במחשב בבית והתוצאה לא מרשימה, יותר נזק מתועלת...

5. הלוח (asus ant37a-i) מגיע עם דרייברים של VIA ומשהו שנקרא VdecHD , הדבר המעצבן הזה משתלט על כל ההגדרות של הסאונד, אם אני מכוון על תצורת 2 רמקולים אין אופציה לסאב, אם אני מכוון על אופציית 6 רמקולים נוספת האפשרות לסאב אבל הDVB-T מושמע רק דרך הסאב (שאם לא מגדירים נכון מוגדר גם כסנטר כי היציאה היא סאב/סנטר)

קיצר מעצבן, יש דרך להסיר את הדרעק הזה?אם לחלופין אם יש למישהו ניסיון עם התוכנה איך להגדיר אותה כראוי?

תודה...

פורסם

-כנס למנהל ההתקנים.

-קטגוריית COM.

-הגדרות פורט.(קצב על 4800)

-הגדרות מתקדמות>שינוי פורט.

בקשר לשאר,אין לי מושג אני עובד עם RR.

נ.ב.

שתמצא מפסק 3 מצבים תגיד לי והוראות איך מחברים אותו.

תודה.

בשיפוצים...

פורסם

את הCOM של GPS משנים במנהל ההתקנים

נכנסים למנהל התקן של הGPS הוא באחת הגדרות יש אופציה לשנות

בCentraFuse אין אפשרות לעבוד אם IGO כמנוע ניוט ראשי

אפשר לעבוד רק דרך פלאגין

פורסם

חברה, תודה על התגובות. אני אבדוק ואחזור....

ליאור תוכל להרחיב עוד על הפלאגין?(אחפש גם באינטרנט)

שתי שאלות נוספות שיש לי:

1. ספריות המוזיקה שלי בכל המחשבים זהות ואני רוצה ליצור רשימת השמה בבית ולהעביר אותה לCF, איך אני עושה את זה?רשימת הפעלה רגילה של מדיה פלייר לדוגמא תעבוד?

2. אני רוצה להפעיל גם את הDVB-T שלי דרך הפרונט אנד, זה מציק לצאת לווינדוס. איך אני עושה את ההטמעה הזאת?

הDVB-T הוא מבית QUE ומשתמש בתוכנה שמגיעה איתו.

גיל, אני כזה עצלן, יש חנות אלקטרוניקה מעולה במרכז העיר, ליד מלך הפלאפל כשיוף שמה, פשוט אי אפשר להגיע עם רכב ואני לא נמצא גם באזור הרבה..

פורסם

יש את הפלאגין הזה שהוא פחות מסובך להתקנה אבל החיסרון שלו הוא שלא רואים את השם של השרים

http://code.google.com/p/cf-apprunner/

ויש את זה שהוא יותר מסובך טיפה אני עובד איתו כבר תקופה בשני רכבים והכול טב

תריץ חיפוש ביוטיוב יש סרטון התקנה

http://www.compcar.ru/forum/showthread.php?t=3103

בקשר לDTT אני לא מצאתי פתרון אני יוצא לשולחן העבודה כדי להפעיל

אם תמצא משהוא תודיע

פורסם

תודה ליאור היית לעזרה רבה.

הגיפיאס שונה פורט ועובד מ-ע-ו-לה-! קליטה טובה בשמשה הקדמית ואייגו 8 אחלה תוכנה:)

שאלות שנותרו:

1. הפעלת DVB-T מCF (אני אעשה חקירה מעמיקה בMP3car) מספיק ליצור כפתור שיפעיל את התוכנה.

2. איך ליצור רשימת הפעלה בבית שתהיה טובה לרכב.

פורסם
תודה ליאור היית לעזרה רבה.

הגיפיאס שונה פורט ועובד מ-ע-ו-לה-! קליטה טובה בשמשה הקדמית ואייגו 8 אחלה תוכנה:)

שאלות שנותרו:

1. הפעלת DVB-T מCF (אני אעשה חקירה מעמיקה בMP3car) מספיק ליצור כפתור שיפעיל את התוכנה.

2. איך ליצור רשימת הפעלה בבית שתהיה טובה לרכב.

1.אין בעד מה את הDVB לא הצלחתי להוסיף לתוכנה מבלי שתתקע לי לא מפריע לצאת פעם בכמה זמן לשולחן העבודה

2.אני לא עובד אם רשימות אני פשוט מסדר את השרים בתקיות בבית ומעביא לאוטו ובוחר תקייה כול פעם אבל יודע לי שיש אופציה של רשימות בתוכנה

פורסם

איך אני גורם לאייגו לפעול על מסך מלא מההתחלה?

אני צריך להגדיל ידנית עכשיו..

הגעתי לאיזה מסך שרשום רזולוציה 20X20 או 30X30

המסך הוא לילפוט 629

• תוכן חדש...