Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סיטרואן סי 3 שנת 2003

יש לי את האוטו כ4 חודשים ושמתי לב כי הרבה פעמים קורה שהידית איתות לא חוזרת.

במוסך טוענים שנכראה אני צריך להחליף את המנגנון שם שזה טיפה מעבר ל1000 שקל.

יכול להיות אולי משהו אחר פשוט יותר?

פורסם

צריך להחליף את הידית,תבדוק מחיר בEBAY,אבל תשלח להם את מספר השילדה של הרכב,כדי שישלחו לך את הידית המתאימה.

פורסם

http://stores.ebay.co.uk/French-Automotive-Parts-Ltd/Indicator-Stalks-Light-Switch-/_i.html?_fsub=804605011&_sid=899465081&

הוא שולח לישראל ונותן שירות מעולה,שלח לו את מספר השילדה של הרכב,הוא יגיד לך בדיוק מחיר+משלוח לידית שמתאימה לרכב שלך.

הידית שנקראת COM2000 נמצאת בוריאציה כזאת או אחרת בכל הדגמים של פיגו סיטרואן.

פורסם

מה שפרסמתי הלינק לאתר בארץ זו לא הידית שאני צריך?

ושוב אני צריך מנגנון או רק את הידית?

ואיפה אני רואה מספר שלדה?

תודה

פורסם

משהו קטן נוסף. הקטע המוזר שאם אני עושה בדיקה של האיתות בעמידה מוחלטת הידית חוזרת מעולה... רק בנסיעה היא לפעמים לא חוזרת. אבל בעמידה ניסיתי הרבה פעמים וכל פעם היא חזרה לי. הבנתי גם שצריך לאותת כשההגה ממורכז אבל כמובן זה לא קורה כל הזמן בנסיעה. הקטע שבמכוניות אחרות זה לא כזה משנה הקטע של המרכוז. קיצר מוזר

פורסם

איפה אני יכול לקנות?

והאם זה מנגנון או ידית איתות עצמה? זה לא כל המנגנון שבתוך ההגה צריך להחליף? כי הבנתי שכנראה הבעיה בשן באיתות ורוצים יותר מ1000 שקל על זה

תודה

• תוכן חדש...