Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הודעה ראשונה שלי בפורום :)

יש לי כרגע קיה פרייד שהביאו לי אותה אבל חסר לה 2 טסטים ואני יכול לנסוע בו (יש מצבר חדש) וזה אוטומט ואני לא כל כך אוהב אוטומט אני רוצה ידני דיזל חשבתי על פיאט פונטו דיזל (ראיתי שנת 2000 עם מנוע 1700 ב3000 שקל) אבל אחרי זה שראיתי כל מיני אתרים ואיזה סקר אחד ראיתי שהיה כמה דברים על הדיזל עכשיו אני יודע שיש פה מומחים מישהו יכול להגיד לי איזה הבדלים יש ביניהם? ומה כדאי?

מה יותר משתלם לי מבחינה כספית? (ביטוחים,דלק,טסטים) (חלקים אני יודע שזה יקר אבל לא להחשיב את זה כי אבא שלי מנהל מוסך והוא יכול להשיג בהנחות גדולות)

האם כדאי רכב אחר עד 5000 שקל שהוא יותר טוב מהפונטו? אבל שיהיה דיזל

במקרה שאתם מציעים לי למכור את הפרייד בכמה כדאי לי למכור?

תודה רבה מאוד לעונים

פורסם

מציע לך לקחת קורס בהבעה. אתה כותב זוועה.

לגבי ההתלבטות שלך - לא הבנתי איך אתה בדיוק יכול לנסוע ברכב שאין לו טסט? ועוד כזה שחסרים לו שני טסטים וז"א שלא נסע שנתיים?

ולמה יש לו מצבר חדש? אם זה מצבר של שנתיים, אז הוא לא חדש.

בקיצור - תארגן מחדש את הסיפור שלך.

• תוכן חדש...