Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. שדרוג הרכב! :grin:

המשפחה מעוניינת לשדרג את הרכב הנוכחי לרכב קצת ויתר מעניין : )

הרכב הנוכחי הוא מאזדה 6 מנוע 2.0 (כמה עממי). :neutral:

הרכב שיחליף אותו הוא רכב בתקציב בין 190-210 אלף טבין ותקילין.

הרכב צריך להיות רכב מנהלים. לכן חשבתי על מספר אפשרויות אופציונאליות:

סקודה סופרב

אלפא 159

פולקסוואגן פסאט

אופל איסיגניה (?!)

מאזדה 6 מנוע 2.5

פתוח לאפשרויות!

נ.ב

יש מספר אפשרויות, ויש לציין שעל אף אחד מהרכבים לא נהגתי אז אני מצד אחד אובייקטיבי לגבי כל האפשרויות, ומצד שני מושפע מביקורות שקראתי (כרגע, מתוך רפרופי באינטרנט אני מבין שהסופרב היא המעניינת בקטגוריה..).

פורסם

הפאסאט לקראת החלפה, עדיף להמתין לחדשה.

ה-159 במחיר זה זמינה עם גיר ידני או רובוטי, לתשומת ליבך.

כרגע הייתי מתמקד ב-3 אפשרויות: אופל אינסיניה, סיטרואן C5 1.6T, סקודה סופרב 1.8/2.0TSI.

למאזדה לא הייתי מתייחס, היא לא באותה רמה של השלוש הללו.

פורסם

כאחד שנוהג על 159 אני יכול להמליץ בחום עם סייג אחד והוא ההתרגלות לגיר הרובוטי. אם תתרגל, תקבל רכב טוב מאוד בכל קנה מידה.

הייתי מוסיף לרשימה את הלנצ'יה דלתא שנותנת רמת פאר גבוהה מכל האחרות, בתקציב שלך נכנסת הגירסא המפוארת (עור מושבים חשמליים, גג פנורמי ועוד).

שתי אלה בחירות "נשמה" אם בא לך להיות קצת שונה מהעדר ולקבל רכב יחודי וטוב.

הבחירה הפרקטית היתה ונשארה הסופרב לטעמי.

פורסם

ככל הנראה שהסופרב תתן לך את התמורה הטובה ביותר לשקל למרות שעדיין לא ראיתי את האינסיניה.

עם זאת אני אישית הייתי מכוון למשהו יותר אמוציונאלי , משהו שיעלה לך חיוך וגאווה כל בוקר.

לנצ'יה נראית טוב\שונה בנוף הישראלי המשעמם ויש לה את המנוע החזק ביותר והיא מאוד מרווחת.

ה159 ללא ספק יצירת אומנות ליד כולם וגם המהנה ביותר לנהיגה.

עשה סבב אולמות ותעשה את הבחירה שהכי נכונה לך לפי הצרכים שלך ולפי החוזקות שלך לרכב.

אני ככל הנראה הייתי בוחר ב159 כי החוזקה הספורטיבית\אמוציונאלית משחקת הרבה מהתפקיד..

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הפאסאט CC מתחילה מ234K פעם אחרונה שבדקתי עובר את התקציב של הבחור

כשאתם הולכים לקנות רכב מנהלים ברמה הזאת אתם צריכים להגיד מה אתם מחפשים מהרכב

כוח/שקט ונוחות נסיעה/איבזור מקסימלי

מה מצאתם ברכב הקודם שאכן עשה לכם את זה..

אם הקודמת הייתה מנוע 2.0 אני מאמין שהיא באה ללא האבזור הנוסף של המאזדה הכולל חלון בגג/מושבי עור וכדומה.

אכן יש את הסופרב והפאסאט שהן פחות או יותר אותו רכב שיתנו לכם רמת איבזור ונוחות נסיעה גבוהה

לעומת זאת אלטרנטיבות נוספות שאתם יכולים לבדוק הן גם המאזדה 6, האקורד ואף הB4 2.5

קשה לדעת את עתידה של האינסיגניה כיוון שהרכב עדיין חדש

לפי דעתי האלפא תיהיה מעבר חד מידיי בשבילכם שלא בטוח שתתחברו אליו בבית.

עריכה:

אפשרות נוספת היא לבדוק אף את הסוזוקי קיזאשי שמציגה את עצמה כמתחרה רצינית מול מיטב המסורת הגרמנית

להלן הוידאו:

- השוואה מול אאודי

- השוואה מול מרצדס

נאמר בהלצה כמובן

Confidence In Motion

פורסם

הרכב צריך להיות רכב מנהלים.

הרכבים ברשימה שלך הם משפחתיותך גדולות. בכל אופן, היית מוסיף לרשימה את מונדאו שאישית מאוד מחבב את הצורה שלה ומאליבו שהיא בעלת המנוע הכי גדול ברשימה. אפשר לקנות בערך תקציב כזה גם אקורד, שאומנם צפוף יותר, אבל יש לו מנוע בעל פעולה נעימה על סל"ד גבוה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי הולך על האופל, אבל צריך לבדוק שהיבואן החדש מוכיח את עצמו. באופן אישי מאוד אהבתי את ה-C5, והסופרב בצבעים מסויימים גם מצליחה להרשים אותי.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

האופל נותנת פייט ל159 אך אני הייתי בוחר באיטלקיה.

הסקודה תחסכוך לך כמה זוזים ותתן לך הכי הרבה תמורה למטר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כאחד שנוהג על 159 אני יכול להמליץ בחום עם סייג אחד והוא ההתרגלות לגיר הרובוטי. אם תתרגל, תקבל רכב טוב מאוד בכל קנה מידה.

הייתי מוסיף לרשימה את הלנצ'יה דלתא שנותנת רמת פאר גבוהה מכל האחרות, בתקציב שלך נכנסת הגירסא המפוארת (עור מושבים חשמליים, גג פנורמי ועוד).

שתי אלה בחירות "נשמה" אם בא לך להיות קצת שונה מהעדר ולקבל רכב יחודי וטוב.

הבחירה הפרקטית היתה ונשארה הסופרב לטעמי.

שאלה דיי לא קשורה לדיון...

איך הגיר הרובוטי (סלפסילד נכון?) לא עושה בעיות? כמה ק"מ עברתה?..

גם כן מה לגבי הסחירות שלה? אני ראיתי דיי הרבה 159 של שנים מאוחרות יחסית 2007-2009 עם 2.2 וסלפסילד שנמכרות בסביבות ה100 אלף.

אני חושב שגם צריך לכלול את הגולייטה למרות שהיא משפחתית לדעתי אין אוטו שמצהיר על מעמד כמוהה.

היא כאילו אומרת "כן יש לי כסף אבל אני לא זורק אותו באוויר לשטויות של החברה (מותגים וכו..)"

צריכת דלק טובה מאוד (יצרן 17.2 ק"מ לליטר) מנוע חזק 170 כ"ס טורבו מומנט גבוהה בסל"ד נמוך לא נופל מה220 כ"ס האטמוספרי של האינסגט פרקטית בטיחות ברמה יוצאת מהכלל ואחרון חביב אלפא!

גם כן אוטו השנה ;)

פורסם

אני כבר בשניה שלי. את הראשונה מכרתי תוך ימים במחירון +. הרכב עבר 75000 ק"מ בפחות משנתיים ללא בעיות מיוחדות.

אני לא מכיר בעיות עם הסלספיד מחברים (שלי היתה ידנית).

לעניין מכירה, כמו בכל רכב, הטובות נמכרות מהר והפחות טובות נתקעות בלוחות.

ירידת הערך כמו בכל רכב יוקרה היא גבוהה בשנים הראשונות ואחר כך זה מתאזן. לא נראה לי שיש משהו שונה באלפא.

הג'ולייטה מכונית מאוד חביבה, נהגתי על אחת כמה חודשים עכשיו. חסכונית, מהירה, מפנקת אבל קח בחשבון שאין אוטומט.

פורסם

תראה את השרשור שפתחתי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=358472

פורד מונדאו או אופל אינסגיה או סקודה סופרב

עדיין מתלבט, ככל הנראה אני אלך על הסופרב.

אם יש לך סבלנות לנמתין כמה חודשים צריכים להגיע מס' רכבים חדשים כגון:

פאסאט חדשה (השקה ב- 16-17-18 בפברואר).

באמצע 2011 יגיעו הסונטה המיוצרת בארה"ב ודגם מוקטן של הלאקרוס- הריגל.

• תוכן חדש...