Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב יותר לבוסטר, או קרוב יותר לסעפת? לי נראה הגיוני שקרוב יותר לבוסטר, האם מישהו יכול להסביר היכן כדאי ומה ההגיון מאחורי זה?

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא משנה ,אבל בדרך כלל אתה תמצא אותו באמצע הדרך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כמה שיותר קרוב למגבר בלם כך שבמקרה של כשל בצינור ואקום עדיין יהיה אפשרות לבוסטר לעבוד שנים שלול לחיצות.

בהרבה רכבים השסתום נמצא ממש על המגבר בלם וזה לדעתי הכי נכון לאור ההסבר למעלה.

• ספונסר פורום
פורסם

בכל רכבי קבוצת VAG השסתום החד כיווני נמצא פחות או יותר באמצע הדרך

של הצינור ,לא נראה לי שהם לא יודעים את מה שאתה יודע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לדעתי יש כאן סוג של trade-off- קרוב למגבר מהשיקולים ש-Dan-idin ציין.

רחוק מהמגבר- אתה מרוויח קצת וואקום שנאגר בצינור.

פורסם

ברוב המקרים השסתום אל-חזור מותקן על המגבר בלם ומעט ראיתי שהשסתום על הצינור ואז הוא בדרך כלל ימצא באמצע.

ההגיון אומר כי זה נועד לאפשר פעולת מגבר בלם גם אם הצינור נפגע והוא דולף אחרי השסתום כי הואקום שיכול לאגור הצינור הוא ממש זניח, אך אני גם מניח שתצורה של שסתום בתוך הצינור יש בא את היתרונות שלה, גם שאני כרגע לא מצליח להבין אותם, אך אולי הם קשורות לעלויות יצור והפרדה בין ספקים שונים ותו לא.

• תוכן חדש...