Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטסט ונכשלתי על צמיגים, אני צריך צמיגים 205/65 15C.

נכנסתי למספר פנצריות באיזור וקיבלתי את המחירים הבאים לצמיגים הבאים:

צמיג קומו ב500 ש"ח לפני מע"מ.

צמיג יוהקמה 540 ש"ח לפני מע"מ.

צמיג גודייר ב750 ש"ח כולל מע"מ.

צמיג מקסיס ב430 כולל מע"מ.

לא השכלתי לבקש את הפרטים של הצמיג בפנצריה שהציעה לי את הקומו ויוהקמה.

על הצמיג של גודייר לא נתנו לי פרטים, אמרו לי שזה צמיג מחוזק למסחריות, אין להם את הקוד מהירות.

על הצמיג של מקסיס כתוב כך:

205/65R15C

8PR 106/104Q

הבנתי שזה צמיד מחוזק 8 פלי, הקוד העמסה שלו זה 106/104.

האם הQ זאת המהירות נסיעה? והאם באמת יש לזה משמעות כי אני גם ככה לא הולך לנסוע עם טרנספורטר ב180 קמ"ש.

מה אומרת האות C לאחר 15?

ומה דעתכם על הצמיגים?

הרבה אנשים המליצו לי על המקסיס, ואמרו שהם עושים את העבודה בגדלים האלה, ואכן ראיתי גם אצל חבר שהוא שם מקסיס למסחריות ולטנדרים שלו.

איפה אני בודק את התאריך של הצמיג?

האם יש משמעות לאחריות שנותנים? הרי הפנצריה יכולה לטעון שנכנסת במדרכה/ נפלת בבור ולכן הצמיג ניזוק.

חשוב לציין שהרכב נוסע מעט, סה"כ כ10 אלף קילומטר בשנה.

פעם בשבוע אני נוסע לחבר שיש לו חממה ומעמיס על הרכב ככה שנגמר הכביש וישנה דרך עפר, חול ובורות למספר מטרים.

* לאחר בדיקה באינטנט אני רואה שכתוב על הצמיג הנ"ל שהוא 6 פלי ולא 8, המוכר הציג בפני צמיג 205/70(כי הוא לא מחזיק במידה שלי במלאי) אך הוא אמר שהנתונים זהים(למקרה ושאלתם אז זה המוכר מ"צמיג ישיר").

קובי

• תוכן חדש...