Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4 מנוע 1.8T -2.0 -2.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכב והייתי רוצה לישמוע מה דעתכם על הרכב. אני מתעניין בשנים 2002-2004. ה2.4 קרץ לי מאוד עקב המנוע הגדול, אבל אפשר גם להתפשר על האחרות שהם 1.8T ו2.0 והייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרכב. איזה מנוע מומלץ? קראתי פה שירשורים על זה שיש איזה בעיה בתיבת הילוכים ורציתי לדעת אם זה קיים גם ב2.4?

אני עדיין לא קונה תרכב אני רק רוצה לדעת על הרכב כל מה שאתם יכולים לייעץ לי וכמו כן אם יש אופציות אחרות אבל כמובן בקטגוריית מנהלים ויוקרה ושהמחיר לא יעלה על 65K ושנים 2001 +

פורסם

לא כל כך הבנתי מה בדיוק אתה שואל...

האם עשית חיפוש על A4? יש המון חומר בפורום על תיבות ההילוכים האוטומטיות.

אני אישית הייתי הולך על ה1.8T אם כבר העלית את מגוון המנועים שמעניין אותך.

פורסם

הגיר הרציף מאוד העייתי, הבעיה ידוע בכל העולם.

אותו הסיפור ב A4/A6.

תדבר עם מכון גירים לפני שאתה באמת חושב לקנות הם יסבירו לך.

פורסם
הגיר הרציף מאוד העייתי, הבעיה ידוע בכל העולם.

אותו הסיפור ב A4/A6.

תדבר עם מכון גירים לפני שאתה באמת חושב לקנות הם יסבירו לך.

אז מה אתה בעצם אומר לרדת מהעיניין של A4 או שיש אקזמפלרים עם גיר אחר ולא בעייתי?

פורסם

אתה לא חייב לרדת מהרכב הזה לגמרי, אלא פשוט להמנע מהגיר הרציף.

אני לא בדיוק זוכר, אבל נדמה לי שבדגמי 1.8T ו2.4 יש גיר טיפ' נורמלי וב2.0 יש את הרציף.

V5

פורסם
אתה לא חייב לרדת מהרכב הזה לגמרי, אלא פשוט להמנע מהגיר הרציף.

אני לא בדיוק זוכר, אבל נדמה לי שבדגמי 1.8T ו2.4 יש גיר טיפ' נורמלי וב2.0 יש את הרציף.

אוקי אם יש ב2.4 גיר רגיל זה יהיה מעולה D: למה אני די נעול על רכב אחד שהוא מנוע 2.4 ומה זאת אומרת גיר טיפטרוניק רגיל? כמו בפורד פוקוס נגיד? ואיך אני מזהה את הגיר הרציף?

ודרך אגב יש ביד 2 את הרכב הזה :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1732923&Code=f45d5a5d2f3ac521ebaa3d34fd0de54d

נתונים טובים ואני כרגע פוזל לכיוון של המנוע 2.4 אז מבחינת צריכת דלק זה בסדר וגם בא לי מהוע גדול יותר מאשר 1.8T או 2.0 ובמודעה כתוב שזה גיק מולטיטרוניק זה גיר טוב? יש בעיות איתו?

פורסם

אז כנראה שטעיתי והוא מוצמד גם למנועים אחרים ולא רק ל2.0.

מולטיטרוניק זה השם של הגיר הרציף הזה (CVT)

איך תזהה אותו?

הוא נראה ככה:

5270425dab.jpg

(או עם S מתחת לD)

V5

פורסם

הגיר הרציף קיים בכל הדגמים חוץ מ הדגמים של ה quatro.

ידנית ראיתי רק דיזלים וגם מאוד נדירים, אם תמצא בטח יהיה קילומטראז' מאוד גבוה.

פורסם

אוקי הבנתי וVO364 קיבלתה ממני הודעה פרטית...

ושמתי עין גם הפאסט שנת 2002-2004 מנוע 2300 V5 והפאסט 2800 נפח מנוע אז יש לי שאלה אולי ללכת לכיוון שלהם יש להם בעיות כלשיהן? ואיך הן מבחינת צריכת הדלק? כמו הA4 מנוע 2400? או יותר?

• תוכן חדש...