Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

קנינו רכב מיד שניה, וולבו S40 שנת 2006, נפח 2400. הביטוח להוריי עלה 1265 ש"ח חובה, ובנוסף 2800 שקלים לביטוח מקיף.

כדי שגם אני אוכל לנהוג ברכב, חברת הביטוח דורשת תוספת של 2840 שקלים - 1350 שקלים לחובה, ובנוסף 1490 שקלים למקיף.

אני נהג צעיר (22.5), ברשותי רישיון 5 שנים, ואין לי תביעות בכלל.

האם המחיר הנ"ל הגיוני? יש אישזהו אתר שאוכל לבדוק הצעות של חברות אחרות?

בתודה מראש, עידן.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום,

קנינו רכב מיד שניה, וולבו S40 שנת 2006, נפח 2400. הביטוח להוריי עלה 1265 ש"ח חובה, ובנוסף 2800 שקלים לביטוח מקיף.

כדי שגם אני אוכל לנהוג ברכב, חברת הביטוח דורשת תוספת של 2840 שקלים - 1350 שקלים לחובה, ובנוסף 1490 שקלים למקיף.

אני נהג צעיר (22.5), ברשותי רישיון 5 שנים, ואין לי תביעות בכלל.

האם המחיר הנ"ל הגיוני? יש אישזהו אתר שאוכל לבדוק הצעות של חברות אחרות?

בתודה מראש, עידן.

זה לא היה כך לפני שנים רבות ,מישהו או מישהם גרמו ליצירת המצב החדש הזה , כעת השאר משלמים .

פורסם

ברר במספר חברות ביטוח כמה יעלה ביטוח לכל נהג ברכב תוך ציון הגיל המינימלי של הנהג הצעיר ביותר.

נראה לי כאן משהו הזוי- לא ברור למה מבקשים כפל ביטוח חובה.

לגבי המקיף- המחיר סביר בהתחשב בנתוני הרכב ובסוגו אם כי אפשר למצוא זול יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...