Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעתד לקנות רכב ולעשות לו ביטוח מקיף.

היום ניתן לרכוש ביטוח חובה במקום אחד וביטוח מקיף במקום אחר.

האם כדאי להפריד בין הביטוחים השונים, ולעשות כל אחד מהם במקום הזול ביותר.

או שהדבר יהיה בעוכרי אם תקרה תאונה.?

על מה ההפרדה בין ביטוח חובה לביטוח מקיף יכולה להשפיעה ?

פורסם

לא צריכה להיות בעיה. סוכן הביטוח המטפל בי עשה לי הפרדה כזו מספר פעמים בעבר. אם אתה עובד עם ביטוחים "ישירים" למיניהם יתכן שמדיניותם שונה, אך רק בירור במוקד יבהיר זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שום בעיה לעשות חובה ומקיף בשתי חברות שונות.

חלק מהחברות נותנון כיום הנחה לא גדולה לביטוח חובה, למי שעושה גם מקיף וגם חובה אצלהן (לדוגמא, AIG).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מבין שניתן לעשות חלוקת ביטוחים .

אבל מה יקרה בעת תאונה ותביעות? האם לא יתחילו חברות הביטוח לטרטר אותי כל אחת לשניה?

מזה אני מפחד.

חברות ביטוח הם כמו אחרוני הגנגסטרים.

פורסם

ביטוח חובה מכסה נזקי גוף בלבד, המקיף מכסה נזקי רכוש.

המיקרה של תאונה עם נפגעים (חס ושלום) צריך לתבוע פיצוי משני הביטוחים בניפרד בכל מיקרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל מה יקרה בעת תאונה ותביעות? האם לא יתחילו חברות הביטוח לטרטר אותי כל אחת לשניה?

מזה אני מפחד.

מדובר בשתי פוליסות נפרדות, עסקאות נפרדות, ובמקרה הצורך - תביעות נפרדות. לפיכך ניתן לבטח בשתי חברות נפרדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...