Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי 2 מגברים 4 ערוצים כל אחד ויש בכל אחד שני כניסות של RCA (פעמיים אדום ופעמיים לבן) אז הייתי רוצה לדעת אני צריך לחבר מרדיו דיסק את שתי הRCA למגבר או אפשר רק אחד כמובן אני רוצה שכל ה4 ערוצים יעבדו !!! ויש לי שני מגברים אז איך אני אמור לחבר אותם ~!!

אם תוכלו לעזור אני היה שמח !!! ולא לתת תגובות שתילח למתקין מערכות שמע !!

פורסם

קודם כל תפרט מה יש לך אדיף עם דגמים.

עם יש לך רק יציאה 1 אתה צריך לפצל אותה ל8 ערוצים לכניסת מגבר. עם אתה משתמש בכל 8.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

יש לי שני מגברים של:http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MPX4000&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=he ואני רוצה לחבר לאחד 6X9 ו6.5 הקדמיים,בשני אני רוצה לחבר סאב ו6.5 שנמצאים בדלתות מאחורה. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שניהם ויש לי 2יציאות RCA ברדיו דיסק (שני אדומים ושני לבנים ) ומה לאיפו אני צריך לחבר ואם אני צריך לקנות עוד משהוא תגידו לי !!! אני צריך עזרה רק באיך לחבר את הRCA כי כל השאר אני יודע אני לא מבין איך לחבר שני מגברים !!!

תודה לכל העוזרים, איליה !

פורסם

עם יש לך רק 2 יציאות (אדום לבן אדום לבן) מאחורי המערכת אתה יכול להעביר רק 2 קבלים של RCA

ברגע שאתה העברתה אותם אתה מחבר לכל צבע אדום ולבן בשני הקבלים את המפצלים ויוצא שאתה מפצל את זה ל 8 יציאות

שאותם אתה מחבר ליציאות במגברים 4 לכל מגבר

41887182.jpg

פורסם

וואלה אחי תודה אבנתי הכל ותודה על התמונה עזרתה לי בהרבה

ותגיד לי זה לא הורס איכות או משהו אחר, קיצר לא יפגע במגבר או כל דבר אחר ? אם תענה לי אני היה שמח מאוד ותודה בכל מקרה מחר אולך להתכין אותו

פורסם

לא רק שאין לו שליטה בסאב עכשיו שהוא יחבר את זה (מניסיון שלי)

לא יהיה לו אפשרות להגיע לערוץ בודד רק במה קדמית\אחורית.

ואם הוא יהפוך את הRCA יהיה לו רק ימין ושמאל.

אני לא אומר שלא תשמע בכל הרמקולים כי אתה תשמע.

פשוט אם תרצה לבדוק ערוץ בודד לא תוכל רק קדימה\אחורה או צדדים.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

• תוכן חדש...