Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתן

אם אתה צריך קישור ישיר ליבואן - דבר איתי בהודעה פרטית

מילה טובה או להזכיר את שמי יכול גם להיות לטובתך 8)

דבר איתי בכל מקרה, לא משנה על איזה ציוד מדובר או על איזה יבואן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז כמו שמי שהיה במפגש דרום יודע - התחדשתי בMS-8 דנדש!

קודם כל תודה לישראל ג'וניור שעזר לי לרכוש אותו והביא לי אותו למפגש!

תודה גם לישראל סרול, אוהד, אלי, גיל מזרחי וג'וניור שטרחו גם להתקין ולהגדיר אותו אותו במפגש!!

הגעתי הביתה ושחזרתי את הפעולות להתקנה שלו וקבעתי אותו זמנית ברכב, תודה לאופיר שעזר לי בשעות הקטנות של הלילה!

אני חושב שגם צריך בכלל לשבח את אופיר שהיה חלוץ הMS-8 בעוד שאחרים צחקו.

רשמים:

מכשיר מדהים.

הוא קטן, הוא לא כבד במיוחד והוא מגיע עם באנדל עשיר. (למה לא עשו את יציאת המיקרופנים מהמסך?!?)

השיפור המיידי היה שהוא פשוט החייה את הסאב!!הוא טיפל בעמימות של הסט ובכיוון הגבוהים, חסך לי זמן ומאמץ וגם לא בטוח שהייתי מצליח לטפל בזה ללא כרטיס קול נוסף.

מסקנות:

אני מאוד מרוצה מהסט הקדמי שלי, היי אנרג'י, הוא סט מדהים ואני לא חש צורך להחליף אותו בשלב זה.

הסאב, למרבה הפלא מתפקד יפה וניכר, לא ממהר להחליף אותו וגם אם כן אני בטוח שהHX300 ודומיו יהיו מעל ומעבר!

אז מה הלאה?

אני חושב שהמגבר המובנה של הMS-8 פתר לי את כל הבעיות.

במקום לרכוש מגבר נוסף להוספת סט מאחורה, אני רוצה לנצל את ההגברה של הMS-8.

מה שאני חושב לעשות זה למכור אחד מה סלסטרות FA2150X שיש לי ולרכוש במקום FA475 (אני מאוד מרוצה מהסלסטרות).

הFA מוצהר 4*90 לערוץ - לתת 2 ערוצים לסט פאסיבי מאחורה ולתת 2 ערוצים לוופרים של ההיי אנרג'י ואז לנצל 2 ערוצים מהMS-8 לטובת הטוויטרים של ההיי אנרג'י.

קדימה אקטיבי, מאחורה פאסיבי סביר להשלמת סאונד.

כמו כן, אני מתכוון להעביר את המחשב אחורה מהתא כפפות, ובתא כפפות להשאיר רק קופסא קטנה ויפה מפרספקס שחור שם יהיה 2 USB, כפתור 3 מצבים, כפתור ריסט, יציאת AUX של הMS-8 וDVD USB.

מה דעתכם?

האם 90W לוופרים של ההיי אנרג'י זה מספיק?

האם 18W לטויטרים זה מספיק?

איזה סט כדאי לרכוש שישלים את הסאונד לדלתות מאחורה בהספק של כ 90W?האם לרכוש קומפוננט או קואקסיאלי?

עוד שאלה לעתיד, אצלי ברכב יש מקום לסנטר?

האם נשארות לי יציאות בMS-8 לסנטר (הסאב מחובר ל2 ערוצים אבל הוא לא באמת צריך)?

פורסם

אלוהים ישמור אנשים שם למטה הולכים מכות רצח בגלל ה-MS-8 ואתה עוד שופך שמן למדורה :lol:

כן אתה יכול לחבר סנטר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

90rms יכולים לתת תוצאה טובה על המידבסים.

אם אני זוכר נכון הם מוצהרים 120rms,אישית היתי מביא מגבר יותר חזק,אבל מכיוון שאיני מכיר את הסלסטרה ואת איכותו אני לא יודע איך תיהיה התוצאה.

מנסיון המידים האלו אוהבים כוח והרבה.

תתחדש!:twisted:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוופרים 125RMS ממה שאני זוכר.

הגברתי אותם עם 150RMS והם דחפו יפה מאוד.

מתן אתה פשוט איש טיפש :lol: בוא כבר היום למעלה, תיקח את הHX300 שלי ותישמע! זה בהנחה ויש לך מגבר שיגביר אותו ב2 אוהם.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ג'וניור לא ראיתי מה הלך שם בדיון עד אחרי שרשמתי את זה...

תוכל לתת לי המלצה לסנטר?אתה חושב שיש מקום אצלי לסנטר?אין לי מושג איך פותחים את הכיסוי הזה חח, תעשה שיעורי בית אם אני אקנה סנטר יש לך הרבה עבודה

ואריק, תודה:)

תוכל להמליץ על מגבר ערוצים אחר חזק יותר?יש 2 הגבלות:

א. גודל פיזי שיהיה בגודלו של הFA2150X והFA475

ב. מחיר - שלא יהיה יקר משמעותית אם בכלל מהסלסטרה..

עריכה:

אלון דפקת בי סנון אתמול;)

אתה בא היום לאבו?:) אולי נשכנע גם את גיל...

פורסם

עם המגבר הזה הסט שלך יעבוד מצויין++++ אנשים הגבירו פאסיבי על פחות מזה והתוצאה הייתה מעולה אז קל וחומר כשאתה עובד אקטיבי ועוד עם אלמנטים בעלי נצילות גבוהה

אם אתה נישאר עם ההי אנרג'י מקדימה תנסה מידריינג' של היי אנרג'י

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אין לי ספק (מלבד 18W לטוויטרים?)

אני רק רוצה לדעת מה האופציות האחרות בשוק..

ישראל לא הבנתי את המשפט האחרון, לנסות מידריינג' איפה?בתור סנטר?

פורסם

1+

אני יכול להעיד שהסט שלי מקבל באקטיבי "רק" :

85 WRMS לוופרים.

75 WRMS למידים ולטוויטרים (כ"א)

וזאת כשהגיינים נמצאים בערך בחצי מעצמתם.

כאשר עובדים אקטיבי הניצול של האלמנט גבוה יותר מאחר והוא מקבל את הסיגנל ישירות ללא קרוס ולא חולק את הזרם עם עוד אלמנט.

אני בטוח שאתה תהיה מרוצה ממגבר שמספר 90 WRMS לערוץ וגם פחות מזה.

בהצלחה,

נשמח לשמוע וראות את הפרוייקט מתקדם.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תתחדש מתן, כיף אנשים מרוצים :)

זו חשיבה נכונה להשתמש במגבר הפנימי של ה MS-8 לצורך התנסות באקטיבי, אך המגבר הזה חלש ולא איכותי במיוחד והטוויטר עלול שלא להישמע במיטבו, הן מבחינת פירוט צליל והן מבחינת נקיון צליל. במידה ואהבת את התצורה האקטיבית- תביא מגבר איכותי יותר לטוויטרים.

לגבי אחוריים: אחרי שתשמע את הסטאפ שלך עם סאב הולם, למשך כמה ימים- תחליט אם אתה רוצה אחוריים או לא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מתן

תתחדש - אני מאוד התלהבתי מהתוצאות שהפרוססור הזה מפיק ברכבים.

אם כי not my cup of tea (לפחות לא ברכב הראשי איפה שהתחביב הוא בשיאה של המחלה :-P )

אני אשמח לשמוע אם תוכל להגיע למפגש מרכז הקרוב - את התוצאה שהפרוססור הזה מצליח להוציא מסט פסיבי שני חלקים - מאוד אשמח!

נראה - אולי הגיע הזמן להתפנות לאיזה מפגש דרומי - מקווה שיתאפשר :|

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רוני!אני מקווה שניפגש במפגש הבאה, מאז ההתקנה במוקטעה לא יצא לי לשמוע את הסט אף שלך ולקבל אמת מידה;)

ישראל, תגיד כמה W הטויטרים יכולים לקבל?

אדי, אני לא בטוח שהסט ישאר פאסיבי עד המפגש הבא;)

• תוכן חדש...