Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל ג'וניר הוא אחד האנשים והמתקינים, התקין לי את הקונפוננט ואת המגבר, אחת ההתקנות הייפות שראיתי!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שישראל אחד התותחים

אבל רק בהתקנות סאונד, חוץ מזה הוא כלב ים

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם
אדי תודה על התגובה התוכמת:)

האנטנה ד"א היא שלא הDVB-T ואני מקפיד להכניסה לרכב וגם כן את הסמל שעל מכסה המנוע:D

בכלל מציע לך להעיף את הסמל ממכסה המנוע - סתם משהו שנתקע כמו ז%@ באמצע שדה הראייה וגורם לפזילה :-D

תהנה חביבי - מכל הלב ותשלח ד"ש ואהבה לישראל ממני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מהתמונה החדשה שלך אדי עלה לי עכשיו "סמל" מסוג אחר שלא מוכן לרדת...אוי אישתי המסכנה..מה מחכה לה הלילה בגללך אדי..:lol:

לגבי ישראל-האם יש מישהו ששם לב לפצע המכוער הזה באצבעו? (8)) מה שמראה שהבן אדם "שוכב על (הגדר) הרכב" של הלקוח ופשוט "יורק דם" לביצוע מושלם של עבודה.

תתחדש

ליאור

פורסם

אם כך ליאור - אני לא מציע לך להיות כאן כשאני שם את הסמלון הבא :-D

מידת החתכים כמידת המתקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ליאור כשאתה שם בידוד תנסה להשקיע הכי הרבה בחלק האחורי של הדלת (איפה הידית פתיחה) עשיתי טעות שלא השקעתי שם ועכשיו אני די תקוע ורועש לי שם,צריך להביא בעל מקצוע שיבחין בזה.

או שתתן לישראל אני מאמין שהוא יודע איפה למקם אותו הכי טוב:wink:

CRASH ZONE אני רואה חשבת הרבה על החלקים (וגם בלייעץ לי) נראה אחלה עבודה והשקעה.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

בשביל 3 דקות של עבודה פעם בחודש חודשיים מה זה בכלל משנה לך אם זה נוח או לא - העיקר שיכנס לתא כפפות או כל מקום אכסון כזה או אחר ברכב...

Pioneer TS-X150

פורסם

זכור לי איזה מישהו שהיה מעורב בסיפור הזה, משהו עם בחירת רכיבים או עזרה עם הדלתות, או משהו כזה, לא זוכר :)

כאחד שהיה נוכח ברוב ההתקנה, שמע וראה את התוצאה הסופית, לא נותר לי אלא להרעיף ברכות נוספות על גודל ההשקעה שמאחרי ההתקנה הזו.

אין ספק שהתוצאה מעולה, הן בשמע וויזואלית, ואני מחכה לראות את הכל גמור לחלוטין ולשמוע אחרי הכיוונים הסופיים.

סטאטוס תתחדש ותהנה :): 75%.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל, אתה לא נשכחת.

היה לי ים בעיות באינטרנט בימים האחרונים.

ישראל, SROOL, עזר לי המון לכל אורך הדרך, בעשרות טלפונים והודעות!בזכותו נבחרו רכיבים מעולים ובמחירים מעולים!

ישראל, חולה עליך עד מאוד!!

ג'ספר, כמו שאמרו, אני עובד פסיבית והמקדלת נקנתה בKSP.

היא מאוד נוחה, מקשיה יחסית גדולים. יש תאורת רקע והבטריה מחזיקה לנצח!

צריך להתחיל לחשוב איך אני בונה מנגנון שירים ויוריד את הפלטה מאחורה, יש למישהו רעיון?

• תוכן חדש...