Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שהמנוע חיפוש הזה קצת מטריד.

סוג של אמצעי ריגול.

כל מנוע חיפוש אפשר לומר עליו שהוא אמצעי ריגול.

ברמה הפשוטה, אנחנו מציגים במקום אחד מה שמפוזר ברשת (זו המטרה של מנועי החיפוש).

אני מאוד גאה במה שאנחנו עושים, כי אנחנו מקבלים באמת סיפורים מדהימים מאנשים שהמנוע עזר להם

למצוא קרובי משפחה שאבדו (ילד מאומץ שמצא את אימו), או פרטים על בן הזוג שהבן זוג לא סיפר (נהגיה בשיכרות).

לנו קצת קשה להבין את זה, אבל בארה"ב כל המידע נמצא בחוץ באינטרנט ובגישה חופשית,

הבעיה של אנשים מהשורה היא להגיע למידע.

כמו כל דבר, אם מי שיושב על השלטר לוקח את זה למקום רע, זה עצוב, כואב ומעצבן.

אני לא הייתי נותן יד אם הייתי יודע שמנצלים מידע לשימושים לא ראויים.

• אחראי פורום
פורסם

בכל מה שקשור לסטרטאפ , הסיכוי לשרוד לטווח הרחוק או בכלל להגיע למצב של איזון שלא לדבר על רווחים הוא קרוב ל0.

(הייתי ממקימי סטרטאפ מאוד מבטיח בתחום התקשורת , עבדתי שם 4 שנים. היום כבר לא :))

זה פסימי. בחממה שהסטארטאפ בו הייתי שותף היה ממוקם, מתוך 30+ חברות הגיעו מספר יפה (6-7) של פרוייקטים

להבשלה (בעיקר ייצור אבל גם אקזיט כמו במקרה שלנו). ועוד מדובר על חממה בנק' מאוד צפונית בישראל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לדעתי מכיוון שהפורום שלנו כבר כל גדול מבחינת כמות משתמשים, ניתן לפתוח כאן תת-פורום להצעות עבודה, שניתן יהיה לכתוב בו כמו באוף טופיק, רק למשתמשים מורשים.

לדעתי זה יכול לעזור הרבה לחבר'ה פה שהמידע יגיע אליהם לפני שהוא יוצא לכל חברות משאבי האנוש והאתרים השונים.

פורסם

מברקיה

טלפרינטר / טלקס

פקס

מחשב דוא"ל

מחשב נייד

עפרון

עט נובע

עט כדורי

מכונת כתיבה ידנית

מכונת כתיבה חשמלית

מקלדת

מעטפה ובול

טלפון על סוללה

טלפון קווי

טלפון אלחוטי

נייד

אייפון

רדיו

רדיו טרנסיסטור

טלויזיה שחור לבן

טייפ רקורדר סרטים

טייפ רקורדר קסטות

טלויזיה צבעונית

וידאו

DVD

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שכחת את הטכנולוגיה שהגיע עם הלייזר דיסק, הטלוויזיות מקרן אחורי. שזה טלוויזיות שהייתרון היחידי שמצאתי בהם הוא זה שלא צריך לקנות סטנד במיוחד בשבילהם. כמו הלייזר דיסק מי שקנה די נדפק. כי גם פח מספיק גדול לטלוויזיה הזאת אי אפשר למצוא.

S2000

• תוכן חדש...