Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך מחשב הרכב. כנס למוסך והם יבטלו לך אותה - למרות שאיני מבין מה הבעיה איתה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תנסה כמו בקליאו כשהרכב מכובה, חצי סוויצ' כשכל האורות של הלוח מחוונים נדלק לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה של כל הרכב עד להשמע ציפצוף

ממש לא. אך ורק בחיבור למחשב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי פונקציה זהה ב I30 CW ואני מוצא את זה כמאד בטיחותי, במיוחד עם ילדים. למה לבטל פונקציה בטיחותית?

בכל מקרה ביטול ניתן לעשות במוסך מורשה דרך מחשב הרכב.

פורסם

אם אוקטביה היא כמו שירוקו, אז עד 2009 היה אפשר לשלוט בזה לבד ע"י משחק במתג ההתנעה וכפתור האיתות.

בשירוקו, החל מ 2010 זה אפשרי רק דרך חיבור הרכב ללפטופ עם תוכנת VAG.

דווקא השירוקו מגיעה בלי נעילה אוטומטית ואתמול מישהו שיש לו את התוכנה והכבל שינה את זה לבקשתי לנעילה אוטומטית החל מ 16 קמ"ש. נראה לי בטיחותי (אגב, זה מגיע כסטנדרט במרצדס).

פורסם

אצלנו בפאסאט הנהג שולט על הרבה מאוד פונקציות דרך מחשב הרכב לבד באופן עצמאי

אם זה אורות, חלונות שיפתחו בנגיעה, תאריך ושעה, אפילו הנעילה והפתיחה של הדלתות ועוד.

בסקודה נראה לי יש את זה בסופראב.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הנעילה מתבטלת אוטומטית ברגע שעוצרים?

בעבר היא הייתה מתבטלת עם פתיחת דלת הנהג. כיום פתיחת דלת הנהג אינה מבטלת את נעילת כל הדלתות אלא אך ורק את הדלת שנפתחה (במקרה שלנו, דלת הנהג).

את הנעילה ניתן לבטל אך ורק בהתחברות למחשב.

אולי בסופרב ישנה האופציה לשליטה על כך ממחשב הדרך, אך בשאר הדגמים זה לא כך.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...