Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקתי נורא על המכונה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727882

זאת מכונה שעובדת על קפסולות ובנוסף יש לה מקציף.

חשוב לי להדגיש שיש ברשותי ניסיון רב בהכנת קפה, יש לי מכונת קפה ידנית נכון לעכשיו, ואני שוקל מטעמי טריות לקנות מכונה חצי אוטומטית על קפסולות כמו זאת שבקישור.

למישהוא יש ניסיון עם המכונה הנ"ל ? אשמח לשמוע עליה ביקורות ולדעת גם כמה עולה כל קפסולה של קפה.

בתודה מראש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מומלץ ! מומלץ ! מומלץ !

ברשותנו מזה כמה שנים דגם ה- D

nespresso.jpg

המכונה שהבאת בקישור עומדת להירכש בקרוב בגלל אופציית ההקצפה שלה.

מדובר במכונות מצויינות, אמינות ופשוטות לתפעול.

רעיון הקפסולות עובד נהדר והוא נוח להפליא (אבא שלי שנים עבד עם מכונות אבקה, בעיקר של ILLY) וזה עולם אחר- גם מבחינת הנוחות וגם מבחינת הארומה שנשמרת בכל קפסולה.

עלות קפסולה היא כ-2 ש"ח כאשר ישנם כמה סוגים של קפה (כל סוג מאופיין בצבע קפסולה אחר).

כדאי להציץ באתר שלהם.

ראה כאן.

אתה יכול להזמין ישירות מהאתר.

החיסרון של המכונה הוא בחתונה לכל החיים עם הקפסולות של נספרסו ללא יכולת בחירה חופשית אם כי הטעמים הרבים והמתחדשים של נספרסו מעלימים (לטעמי) את החסרון הזה.

חיסרון נוסף שמצאתי הוא שבקפסולה הכי חזקה (צבע שחור, דירוג חוזק 10 מ-10) האספרסו עדיין חלש בהשוואה לאספרסו מקביל שמציעות המתחרות (בריסטו, מאורו שנחשב למצויין וכו').

אם אתה חובב אספרסו חזק וכבד, תבדוק קודם (תטעם) את אחת מהקפסולות החזקות.

אני באופן אישי נהנה מרובן של הקפסולות גם מבחינת החוזק.

גיסי, שאהב מאוד את המכונה הזאת אצלנו בבית, החליט לרכוש מכונה שטוחנת במקום (חברה מוכרת, לא זוכר את השם) והוא רוכש את הפולים בנפרד.

בסיכומו של דבר, זה יוצא יותר זול, אבל הוא מאבד את היכולת לעשות אספרסו לפי טעמו כי מהרגע שהמכונה מלאה בסוג מסויים של פולים- צריך לסיים אותם לפני שמכניסים פולים אחרים.

אני מכיר עוד מספר רב של לקוחות נספרסו- כולם כבר שנים ארוכות לקוחות מרוצים ונאמנים.

המומלצים שלי:

ארפיציו (סגול), ליבנטו(חום/כתום) וריסטרטו(שחור) הם הטובים ביותר.

זה אולי ישמע קלישאתי או נדוש, אבל מאז שהמכונה הזאת עומדת על השיש במטבח, איבדתי כל טעם להזמין אספרסו עם הקינוח אחרי ארוחה במסעדה אם אני יודע שאני חוזר הביתה מיד אחרי או בכלל לשתות קפה רגיל.

:wink:

תהנה.

(אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן..)

פורסם

יש לי את אותה המכונה כבר שנה וגם את המקציף, רק אותו קניתי בנפרד.

המכונה עובדת מעולה (באיזור ה 5 כוסות ליום) ללא שום בעיות, אין לכלוך מהקפה או שום דבר דומה, רק מידי פעם צריך להעביר בה חומר ניקוי יעודי שלה.

זמן החימום שלה הוא כ 20 שניות.

יש היום גם אפשרות לקנות קפסולות ריקות (לא אורגינל מהחברה) ולשים בהם איזה קפה שבא לך (מוריד קצת מהעלויות).

לגבי הקפה שיש להם, לטעמי הוא מצויין ואני מקבל כל פעם טעם וריח של בית קפה בבית.

המקציף גם עובד מצויין, הוא אוטומטי ודרושה רק לחיצת כפתור כדי להפעילו (הוא נכבה לבד). יש לציין שלא כל חלב מייצר קצף כמו שצריך (פה באירלנד רק הדל שומן מקציף טוב - אין לי מושג למה כי בכללי זה אמור להיות הפוך, אולי יש בחלב הרגיל תוספים נגד הקצפה).

אם יש לך עוד שאלות, אני פה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אחלה תגובות.

אני כמעט בדוק הולך לקנות את המכונה בקישור עם המקציף.

רציתי לדעת אם קיימת אפשרות מיקוח על מחיר המכונה.

תודה מראש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

המכונה עושה אספרסו טוב, בהחלט מספק.

זה לא האספרסו שתקבל ממכונה שטוחנת את הפולים במקום אבל בסופו של דבר מדובר במוצר דיי טוב.

צריך לעשות חשבון כמה כוסות אתה שותה ביום והאם כדאי לקנות מכונה שגם טוחנת.

אני קניתי את המכונה הזו שבלחיצת כפתור מכינה אספרסו (מעולה) ומקבלת כחומר גלם פולי קפה (לא קניתי במחיר שיש שם כמובן), מחיר כוס אספרסו הוא כ70-80 אגורות ואתה לא מוגבל בסוג הקפה שאתה שותה.

דר"א, מישהו יודע מה מכילות הטבליות של נספרסו ? לדעתי מוסיפים להם תמציות קפה כי אין שום סיכוי שבעולם שבכמות כ"כ קטנה של קפה טחון, כמו שיש בקפסולה שלהם, תוציא קפה כזה.

פורסם

לגבי המחיר אני לא יודע מאחר ושלמתי כמה שזה עלה.

אולי בארץ ניתן להתמקח.

בכל מקרה אני מסכים עם BMW לגבי ההמלצות שלו לסוג הקפה.

עוד משהו קטן, המכונה עושה רעש (מהמשאבה) אז אם זה ממש מפריע צריך לקחת את זה בחשבון (הרעש כמובן הוא רק בזמן הכנת הקפה).

גילעד

פורסם

גלעד, באיזה רעש מדובר?

אצלי הרעש בזמן הכנת הקפה ממש חלש עד כדי לא להרגיש בכלל (מן זימזום עדין כזה).

שלומי צודק לגבי יכולת התוצר בכל הקשור למכונה הטוחנת פולים במקום.

אם כי, חשוב להזכיר, כי למכונה הטוחנת יש את החיסרון המתואר בתגובה שלי למעלה- מהרגע ששמת בפנים X גרם פולים, זה הקפה אותו אתה תטחן ותשתה עד לריקון המיכל.

תוסיפו לזה את עניין מדידת הכמויות (כי אתה לא תשפוך כמות ענקית של פולים מהשקית למיכל ותפגע בארומה) ואת הניקיון שהמוכנה דורשת וכאן מתבטאים במקצת ההבדלים במחירים.

בנספרסו למשל יוצא לי להכין סוג אחד של קפה חזק למישהו אחד, מיד אחר כך נטול למישהו אחר ובסוף אספרסו מתערובת חלשה יותר למישהו שלישי.

שלומי, למה עניין הכמות בקפסולה מעורר חשד?

יש שם כמות לא ממש קטנה יחסית לכוס אספרסו של 40 מיל.

בקפסולות של האספרסו הכפול הם בטח דוחסים יותר אבקה ובלחץ של 19 בר אין להם בעיה לעבור דרך הקפה בקפסולה.

אולי נעשה איזה ניתוח לקפסולה מזדמנת..

פורסם

אני רואה את הפליטה שהמכונה שלי מוציאה אחרי כוס אפסרסו אחת ובגודל היא פחות או יותר פי 3 מהגודל של הקפסולה.

קראתי איפשהו שבשביל להכין כוס אספרסו צריך כ-42 פולי קפה, לוגית לא נראה לי הגיוני לדחוף את כל זה לקפסולה הקטנה של נספרסו אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה.

פורסם

אין לי תשובה, אבל 42 פולי קפה? אולי לאספרסו כפול ?!

אגב שלומי (ובעלי מכונות הקפה הטוחנות במקום), הגיס שלי מזמין מאיביי שקיות קפה מפולים מובחרים שנמכרים בארץ בהרבה כסף, בשליש מחיר. שווה לך לבדוק!

פורסם

הטבליות של נספרסו לא מכילות שום דבר מלבד קפה.

אתה יכול לשקול כדי להשוות למנת אספרסו תקנית, שאמורה להיות 7 גרם.

סביר להניח שבנספרסו זה פחות מ-7, ועל הדליחות מפצים עם תערובת אגרסיבית, או פשוט קצת פחות מים.

טוב, עשיתם לי חשק, אני רץ לקלות קפה ירוק עם חביתוש.

DSCF3859A.JPG

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא עולה לי הלינק - אבל גם אני מרוצה מאוד ממכונה שלהם.

לי יש הכי בסיסית מדיוטי פרי של פעם ב-200$.

קפה יוצא לטעמי מצויין.

הכי טוב? נראה לי לא. אבל זה הרבה יותר טוב מרוב הפעמים שחברים כיבדו אותי בביתם.

מקציף אין במכונה שלי ואני משתמש במתקן הקצפה ידני שעובד כמו בוכנה - פשוט ותוצאה מעולה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא ממש שותה קפה וגם לא ממש חובב קפה אבל אני יודע שהמכונה הזו מומלצת מאוד. (משתמשים באחת כזו אצלי בבית ואחת במשרד)

המכונה הזו הייתה במבצע בביג בוקס עד לפני שבוע-שבועיים ב 20% הנחה.

הפעולה שלה מאוד שקטה, זמזום שקט בזמן הפעולה.

קוטע שמאוד אהבתי במכונה, שברגע שאתה מכניס קפסולה ישנה והתוקף שלה פג, אז המכונה לא מחוררת את הקפסולה ולא ניתן להשתמש בקפסולה.

פורסם

ישנה אצלי מכונה כמו בהודעה של BMW, באמת שאני לא רואה שום סיבה שלא לקנות את המכונה אם ביכולתך.

הקפה מעולה, אבל הסיבה האמיתית למכונה היא המהירות של הכנת הקפה. להכין אספרסו תוך 15 שניות זה פשוט תענוג :D.

אולי אני אפילו אשתדרג למכונה עם המקציף מתישהו.

TFSI Power

פורסם

אצלי היא לא שקטה מהיום הראשון שקניתי אותה אבל מאוד יכול להיות שבגלל שהיא תמיד ישבה על דלפק מעץ שמתחתיו יש ארונות, נוצרת ויברציה שרק מוגברת בגלל שהכל למטה חלול.

יכול להיות שעל משטח שיש היא תהיה יותר שקטה.

בברכה,

גילעד

• תוכן חדש...