Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

עודף נוזל הדראולי בתיבת ההלוכים, אינו יכול להועיל רק להזיק.

מכיוון שיש עודף, ובהנחה שבדיקתך היתה נכונה, יש לברר מדוע יש עודף?

אם יש עודף , והוא לא היה קיים לפני החלפת הרדיאטור, יש להניח שהעודף נגרם בגלל מלוי יתר, בעת פירוק הצנרת,שבמקום לחסום צנרת גומי עם פקקים, ובכך למנוע את איבוד הנוז לההדראולי, ובכך למנוע חוסר, הוסיפו חטא על פשע, לא מנעו נזילה, והוסיפו עודף ללא פיקוח, מקצועי בוודאי שלא?!

לא ברור לי מדוע צינור מים בחיבור לרדיאטור, לא הוחלף במכון רדיאטורים, באם מצבו לדעתך לא טוב, או הביאו לידיעתך את מצבו, על מנת שתאשר שתיהיה מודע ותאשר את החלפתו.

כנ"ל צנרת המים לחמום, וצינורות הגומי של הגיר הנכנסים לקולר?

הרבה שאלות, ותשובות אין.

יש לבדוק באם מכסה הרדיאטור החדש שהוחלף הוא בלחץ הגדרש, 0.9 ולא 1.1, מה שגורם ללחץ יתר במערכת הקירור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

עודף נוזל הדראולי בתיבת ההלוכים, אינו יכול להועיל רק להזיק.

מכיוון שיש עודף, ובהנחה שבדיקתך היתה נכונה, יש לברר מדוע יש עודף?

אם יש עודף , והוא לא היה קיים לפני החלפת הרדיאטור, יש להניח שהעודף נגרם בגלל מלוי יתר, בעת פירוק הצנרת,שבמקום לחסום צנרת גומי עם פקקים, ובכך למנוע את איבוד הנוז לההדראולי, ובכך למנוע חוסר, הוסיפו חטא על פשע, לא מנעו נזילה, והוסיפו עודף ללא פיקוח, מקצועי בוודאי שלא?!

לא ברור לי מדוע צינור מים בחיבור לרדיאטור, לא הוחלף במכון רדיאטורים, באם מצבו לדעתך לא טוב, או הביאו לידיעתך את מצבו, על מנת שתאשר שתיהיה מודע ותאשר את החלפתו.

כנ"ל צנרת המים לחמום, וצינורות הגומי של הגיר הנכנסים לקולר?

הרבה שאלות, ותשובות אין.

יש לבדוק באם מכסה הרדיאטור החדש שהוחלף הוא בלחץ הגדרש, 0.9 ולא 1.1, מה שגורם ללחץ יתר במערכת הקירור.

בברכה

צביקה

האחראי לעודף נוזל הידאולי בתיבת ההילוכים היה המוסך שהחליף אותו בטיפול אחד לפני האחרון, לפני יותר משנה וכ13,000 ק"מ. השאלה מה אני עושה עם זה עכשיו, לא רוצה להשאיר את המערכת הזו במצב שעלול לפגום בה. אצטרך לפנות למוסך.

לגבי הצינורות, חבל באמת שלא בדקו במכון הזה את כלל צנרת המים, עם כל חוסר הניסיון שלי ברגע שנגעתי בצינורות הרקובים הרגשתי מייד את ההבדל ואת חוסר הגמישות שיש בצינורות האלה.

מכסה הרדיאטור החלפתי בעצמי ואכן הוא 0.9 כמו המכסה הקודם המקורי.

אני לא אוהב לקפוץ למסקנות מהירות לגבי המכון הזה , הראשון שבדק אותו היה אחד העובדים היותר צעירים שם, כנראה חפיפניק, וכשחזרתי עם בעייה של חוסר מיים ברדיאטור ועודף במיכל עודפים בדק אותו בעל המכון המנוסה יותר , אבל אני מניח שהוא סמך על הבדיקה של הקודם ולכן חיפש את הבעייה במקומות שהסבירות שלהם נמוכה יותר = הצינורות של הצ'וק, שהמצב שלהם עוד היה סביר לעומת שאר הצינורות, אבל אני שמח שהחלפתי אותם בכל מקרה.

אני אחזור למכון שיחליפו את שאר הצינורות.

צביקה המון תודה על ההסברים והעזרה.

• תוכן חדש...