Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שפרצו לך לאוטו זה באמת לא עניין לציבור וזה כבר קרה.

זה שפרצו לו למכונית זה חשוב לציבור. הקורבן הבא יכול להיות אתה, אני או כל אחד אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חייבים להבין שמע' האכיפה ומע' הענישה הן נפרדות, ובעיני הבעיה האמיתית נמצאת בשניה.

תפיסה, מעצר ופתיחת תיקים לא מספיקה - צריך גם להעניש, ועם כל הרצון הטוב זה כבר לא באחריות המשטרה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אולי, עד שפעם אחת, אתה תהיה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון, ותואשם בעבירה חמורה, בטעות לגמרי. וכבר היו דברים מעולם. ואז מה? תחשוב על זה לרגע.

אני אשמח מאד להחמרת הענישה, בכל התחומים שפוגעים באדם אחר. אבל מכאן ועד לעונש מוות, שאין ממנו חזרה, הדרך ארוכה מאד. עונש מוות צריך להיות מוחל לדעתי רק על מחבלים ושליחיהם.

בוא לא ניקח את זה לקצה.

עונש מוות רק על סחר בסמים, אונס ורצח.

בד"כ לא מאשימים "סתם" אנשים תמימים.

סבבה, תמשיכו להעלות תמונות של מאזדות "שדודות" ולהתבוסס בפיפי של עצמכם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
חייבים להבין שמע' האכיפה ומע' הענישה הן נפרדות, ובעיני הבעיה האמיתית נמצאת בשניה.

תפיסה, מעצר ופתיחת תיקים לא מספיקה - צריך גם להעניש, ועם כל הרצון הטוב זה כבר לא באחריות המשטרה.

צודק, מערכת משפט ראויה תקל על המשטרה בכך שתמנע מאותו הפושע להיעצר שוב ושוב, יותר פושעים בכלא, פחות לחץ על המשטרה. כך גם השוטרים ירוויחו כבד מסויים.

haters will hate

פורסם

בנצי,

ספר להם קצת על "משמר שכונה" (NEIGHBORHOOD WATCH) שיש בארה"ב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אי אפשר להיות אדיש גם למקרה הזה. והפעם ביהוד.

המזל הגדול ביותר שהרכב שלי החנה כמה מטרים ליד הפונטו במשך כמה ימים ללא תזוזה ובמזל גדול נשאר שלם. אולי כנראה אף אחד לא רוצה את הג'אנטים של היונדאי.

fiat.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה שעוד יותר לא יאומן זו האדישות והפלגמטיות של תושבים שהדברים נעשים תחת לחלונם ואינם נוקפים אצבע.

אתמול בלילה במגרש חניה בשכונה בה אני מתגורר שמעתי רעשים של מוזיקה. זה היה בסביבות 1:00 בלילה אבל לא ייחסתי לכך חשיבות רבה למרות שאני בחור חשדן על סף פאראנויה פסיכיאטרית וקרה כבר שתפסתי כל מיני יצורי-אדם שבאים להזיק. אח"כ כשיצאתי החוצה הבחנתי ברכב עם שלושה בני מיעוטים, ש"פתחו שולחן" עם אלכוהול, השתוללו במגרש, הרעישו עד לב השמיים עם מוזיקה ערבית (אין לי התנגדות לנאנסי אג'ראם אבל למה בשעה כזו?) ועם צעקות, ניפצו בקבוקים וגרמו נזק לרכב חונה. מה שהיה מדהים בכל הסיפור הזה, שמעל למגרש ישנם לא פחות משלושה בנייני מגורים - לא היה ולו אדם אחד, אדם א ח ד יחיד ובודד שעשה משהו. כוווולם ישנו עם חלונות סגורים, במרחק אווירי של אולי 30 מטר, לא אומרים דבר ולא עושים כלום. כלום! פשוט מדהים ולא יאומן.

באתי לקרוא למשטרה כשקלטתי שהם גורמים נזק, לצערי זה היה כבר מאוחר מדי כי כמה דקות אח"כ הם הסתלקו (זה היה בסביבות 2:45).

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אפשר להוסיף בכותרת השרשור "מוגש כחומר למחשבה לכל מי שחושב לקנות רכב חדיש ומאובזר"

אגב, מסתבר שלא נמאס להם.

השבוע פרצו לרכב מסחרי אשר המתין לתיקון מחוץ למוסך, גנבו מהרכב ר"ד קנווד משנת אנו בנו.

כשהעברתי את הרכב להחלפת החלון השבור, הסתבר שהתופעה הזו לא חלפה מהעולם כמו שחשבתי (בעקבות המחירים הנמוכים של מערכות שמע לרכב בימינו).

שיהיה לכולם שבוע טוב, עם רכבים שלמים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בהחלט מקרא קשה תוקף אותי שוב, והבפעם בעיר הפשע והרשע רחובות. בשישי הייתי אצל ידידה טובה שלי שהוריה רכשו לה מאזדה 2 חדשה שפחות מחודש על הכביש. נשארתי לישון אצלה והחלטתנו שבשבת נעשה טיול קצר עם המאזדה. קמנו מוקדם ב6 וחצי בבוקר התארגנו ירדנו לרכב,ומה אנחנו רואים.. הרכב על הברקסים ללא הג'אנטים.

פשוט מכת מדינה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

Guest רונן יצחק
פורסם
יש מכת גניבות גאנטים בחיפה אז למי שעדיין אין נועלים זה הזמן לקנות. לפני שבוע זאת הייתה מאזדה 3 והיום זה. וזה רק מה שאני במקרה ראיתי...

אין נועלים? למה כוונתך? ניתן למנוע את גניבתם?

פורסם
אין נועלים? למה כוונתך? ניתן למנוע את גניבתם?

שום נועלים ושום דבר לא יעזור לך אם איזה חמולה של גנבים סימנה את הג'אנטים של הרכב שלך.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...