Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיש לי שתי ברגי נעילה שונים בכל גלגל, תודה לך פיזבן על הקישור כי עכשיו הזמנתי גם את הסט הזה...3 ברגי נעילה מתוך 4 בכל גלגל יסבך אותם לכמה דקות...:evil: :evil: :evil:

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכיף. רק שנראה לי ש 3 סטים שונים זה אובר קיל רציני. :)

לי היה סט כזה על הג'נטים המקוריים כמעט 5 שנים. מעולם לא נשחקו הברגים או משהו. זה באמת סט איכותי. מכיוון שעברתי לג'נטים אחרים נאלצתי לוותר על הסט באי רצון, אבל אני מתכנן להזמין סט חדש לג'נטים הנוכחיים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בתור מישהו שגר ברחוב, בשלושה החודשים האחרונים פרצו לי לרכב פעמיים, פעם אחת רק שברו את החלון בפעם השנייה גנבו את הרדיו דיסק(שהיה BOSS עלוב לגמרי) ותלשו את האנטנה (מה שהפך את הסיפור ליקר מאוד). בשישי בערב גנבו ליאריס תמימה שחנתה ברחוב את הרדיו דיסק (שהיה גם לא משהו מיוחד), וזה דבר שהפך כבר לשגרה לצערי. לשכנים שלי בשנים האחרונות פרצו פעמיים ואולי אפילו יותר לרכבים (2 פורד פוקוס די חדשים) וגנבו רדיו דיסקים גם כשלא היה פאנל מורכב, זאת תופעה שתמיד הייתה אבל בחודשים האחרונים היא הגיעה להיקף מטורף. כמובן שהמשטרה בטוחה שהמצב לא כ"כ רע (רוב התושבים לא מדווחים- זה פשוט לא שווה את הטרחה) ואין שום סיורים מתוגברים או סיורים בכלל ברחוב, שהוא רחוב שקט מאוד שבלילה אין בו נפש חיה.

פורסם
כל חישוק מקורי עולה 2,500 שקל. תכפיל את זה ב-4 ותוסיף 500 ש''ח צמיג כ''א תגיע ל- 12,000 ש''ח. איך הגעת ל-30,000 ?

מוסך נעמה אמר,שכאשר הגנבים בזזו את הגנטים נגרמו נזקי פחחות קשים לרכב (כאשר הרימו אותו מקדימה פגעו בפח

+ נזק לבלמים האחוריים (פירקו שם הכל כולל הכל)מה שחייב החלפה יקרה יותר ועבודת פחחות. חבל,שאין לי את הכתבה (לא שמרתי את העיתון ) שאכן מוכיחה,שעלות הנזק היא מה שכתבתי ולצערם של בעלי המאזדות לא שקל אחד פחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כל חישוק מקורי עולה 2,500 שקל. תכפיל את זה ב-4 ותוסיף 500 ש''ח צמיג כ''א תגיע ל- 12,000 ש''ח. איך הגעת ל-30,000 ?

זה הם הגיעו. סתם עושים רעש בשביל הכתבה.

כמובן שאצלי אפשר לקנות רביעיה עם צמיגים במגוון גדול ב5000 בלבד:wink:.

משכנתא זה קל

פורסם
אני לא חושב שהם מחפשים ג'נטים אפטרמרקט, זה נראה כאילו הם מחפשים ג'נטים מקוריים של היצרנים, כי כנראה זה מבוקש.

זה באמת נכון כי צמוד למאזדה שנגנבו ממנה הגאנטים חנה חבר שלי עם 205 גיטיאי מדהימה על סט מאוד יפה של גאנטים ולא נגעו בה...בכל מקרה זה לא משנה כי זה לא מרגיע אותי וכשאני רואה ונדליזם כזה אני מתחרפן.

פורסם
היום בבוקר כמה מאזדות 3 ו6 על בלוקים באזור שגנבו להונדה. טרוף! לא היה דבר כזה.

אחת מהם שלי, פרקתי בלילה את הגלגלים ושמתי בלוקים בכדי שלא יגנבו לי את הג'נטים.

עכשיו אני מפחד שיגנבו לי את הבלוקים (בכל זאת איטונג)... :lol:

פורסם

לדעתי הסיבה לגניבות של הג'נטים המקוריים זה שחברות ההשכרה והליסינג מכרו כמות גדולה של המכוניות לשוק המשומשות והגנבים יודעים שאנשים שקנו מאזדה 3\6 ליסינג ירצו לאבזר אותה קצת כדי שתהיה יפה יותר כמו הדגם שמכרו לשוק הפרטי ולכן התחילו לגנוב יותר מהמכוניות האלה.

פורסם

מה חדש בזה אני לא מבין?

כמו שבשנות ה80 גנבו סובארו ובשנות ה90 סובארו ומיצובישי עכשיו גונבים מאזדה וכל מה שקשור למאזדה.

פורסם

george, התאוריה לא עומדת במבחן המציאות נוכח התמונה שבפתיחת השירשור. הונדה אינסייט הינו רכב נדיר יחסית וללא גירסת ליסינג ערומה ועדיין נפלה קורבן למעשה הוונדליזם. הייתי מניח כי הרכבים ההיברידיים חסינים יותר נוכח התעניינות הפחותה בהם במגזרים מסויימים. צר לי ללמוד שלא כך הם פני הדברים.

פורסם

אני גר בחיפה ומשום מה לא ראיתי מחזה כזה אף פעם? יכול להיות שאני לא באמת גר בחיפה?

לדעתי הסיבה לגניבות של הג'נטים המקוריים זה שחברות ההשכרה והליסינג מכרו כמות גדולה של המכוניות לשוק המשומשות והגנבים יודעים שאנשים שקנו מאזדה 3\6 ליסינג ירצו לאבזר אותה קצת כדי שתהיה יפה יותר כמו הדגם שמכרו לשוק הפרטי ולכן התחילו לגנוב יותר מהמכוניות האלה.

ועוד כמה חודשים נגיע למצב שכל המאזדות שנקנו מליסינג יהיו עם ג'אנטים יפים וכל הפרטיות יסעו על טאסות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ועוד כמה חודשים נגיע למצב שכל המאזדות שנקנו מליסינג יהיו עם ג'אנטים יפים וכל הפרטיות יסעו על טאסות.

הם יגנבו גם למי שהם מכרו מה נראה לך? שזה יפסיק בזה שהם ימכרו? הם ימשיכו לפעול ולגנוב ג'נטים גם של כאלה שהם מכרו להם, זה יהיה בלתי נפסק עד שייתפסו.

• תוכן חדש...