Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 1400 אוטומט...

הבלמים במכונית, לא הכי רגישים, זאת אומרת צריכים להכניס את הדוושה הרבה ואז האוטו מאט...

אבא שלי לקח את האוטו למוסך בקשר לבלמים לראות אם אפשר להעלות את הבלם שלא נצתרך ללחוץ הרבה , אז אמרו שאי אפשר..

בחודש האחרון יש לפחות איזה פעם פעמיים בשבוע שלוחצים על הברקס, והדוושה אשכרה נלחצת עד הסוף ,כאילו אין קפיץ אין כלום. ואז לקראת הסוף כבר שמדביקים אותה האוטו מתחיל להאט ואז מדביקים עד הסוף ממש אז האוטו ממש עוצר...

אם מרימים את הדוושה ולוחצים עליה עוד הפעם, אז הדוושה מסתדרת כמו שהיה קודם....

בשבועיים האחרונים שמנו לב, שממש צריכים להכניס את הדוושה כמעט עד הסוף ,יותר ממה שהיה עד עכשיו, וגם קורה לנו יותר המצב שכאילו אנחנו לוחצים על ריק, ואז אם משחררים את הדוושה ולוחצים עוד הפעם אז זה מסתדר....

מישהו יודע מה הבעיה, ולמה זה קורה...?

פורסם

מהר להחליף מוסך ויפה שעה קודם.

נשמע כמו בוסטר , או אוויר במערכת - אבל בכל מקרה , בשלט רחוק לא תקבל פתרון לבעייה , ולעצור בקיר (במקרה הטוב) זה הרבה יותר כואב... תכניס את הרכב למוסך אחרת ואל תיסע בו.

פורסם

זה מזכיר לי מקרה שבו חבר שלי הלך למוסך כי התלונן על רעש מאיזור הגלגל הימני המבלך נסיעה.

במוסך אמרו לו בהלצה להגביר את המוזיקה ולהתעלם מהרעש.

בסוף נשבר לו פעמון במהלך פרסה.

לא רוצה לחשוב אילו הפעמון היה נשבר במהלך נסיעה מהירה.

:evil:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יש לי רנו קליאו 1400 אוטומט...

הבלמים במכונית, לא הכי רגישים, זאת אומרת צריכים להכניס את הדוושה הרבה ואז האוטו מאט...

אבא שלי לקח את האוטו למוסך בקשר לבלמים לראות אם אפשר להעלות את הבלם שלא נצתרך ללחוץ הרבה , אז אמרו שאי אפשר..

בחודש האחרון יש לפחות איזה פעם פעמיים בשבוע שלוחצים על הברקס, והדוושה אשכרה נלחצת עד הסוף ,כאילו אין קפיץ אין כלום. ואז לקראת הסוף כבר שמדביקים אותה האוטו מתחיל להאט ואז מדביקים עד הסוף ממש אז האוטו ממש עוצר...

אם מרימים את הדוושה ולוחצים עליה עוד הפעם, אז הדוושה מסתדרת כמו שהיה קודם....

בשבועיים האחרונים שמנו לב, שממש צריכים להכניס את הדוושה כמעט עד הסוף ,יותר ממה שהיה עד עכשיו, וגם קורה לנו יותר המצב שכאילו אנחנו לוחצים על ריק, ואז אם משחררים את הדוושה ולוחצים עוד הפעןם אז זה מסתדר....

מישהו יודע מה הבעיה, ולמה זה קורה...?

משאבת בלם מרכזית. *** לטפל מייד ***.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה בדיוק הבעיה שיש אצלי... בנסיעה רגילה שאני נוסע זה לא קורה זה קורה לי לעיתים בגלישה שפתאום אני בולם עד הסוף ואין כלום, אני גם באמת יילך לסדר את זה, זה ממש מסוכן....

אגב שאלה שאולי תהרגו אותי אם אני ישאל אותה, בטסט עולים על זה?? שלא תחשבו לרגע שאני הולך להזניח את זה, אבל בכל זאת מסקרן אותי לדעת אם הטסטים בארץ עולים על כאלה דברים...אם הם עולים על דברים כאלה אז מצבנו טוב...

Honda hornet 600

פורסם
אם אתה אומר שפעם הבלמים עובדים ופעם לא , זה תלוי אם בטסט זה יעבוד או לא :wink:

אחי לא אמרתי שהבלמים עובדים פעם כן פעם לא (לא צריך להגזים :roll: ), אלה שאני עושה לפעמים גלישות הם לא עובדים(לעיתים) בנסיעה מהירה/רגילה הם עובדים, דבר שני זה לא שהם לא עובדים אלה יש מקרים שבאמת הבלם כאילו פאסיבי לגמרי ובשביל זה אני צריך לעזוב לשנייה את הדוושה וללחוץ שוב, אבל על הכביש כל שנייה קריטית ואני יישמח לדעת ממה זה נובע..

Honda hornet 600

פורסם

כנראה חדר אוויר למערכת הבלמים.לפי מה שאתה מתאר,ברגע שאתה "מנפח"את דוושת הבלמים,האוטו מגיב,זה סימן מובהק לאוויר במערכת שחייבת להיות אטומה הרמטית.גש בדחיפות למוסך!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כנראה חדר אוויר למערכת הבלמים.לפי מה שאתה מתאר,ברגע שאתה "מנפח"את דוושת הבלמים,האוטו מגיב,זה סימן מובהק לאוויר במערכת שחייבת להיות אטומה הרמטית.גש בדחיפות למוסך!

אוקיי תודה אחי, אני מניח שזה לא סיפור רציני מבחינת חור בכיס

Honda hornet 600

פורסם

:!: ואני לא ציני :!::!:

מסוכן מאד בעיקר ברכב אוטמטי שבו הבלימה היחידה היא בעזרת הבלם

ולא ההילוכים! :!::!:

היכנס דחוף למוסך להחלפת משאבה מרכזית ולבדיקה בלמים כללית!

בטסט הדבר היה מתגלה.

בברכה צביקה קרבורטור

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

היתה לי אותה בעיה ב-zxmi16 -במערכת בלימה של ברלינגו לא היה לחץ בדוושה ,משאבת בלם מרכזית הוחלפה עכשיו אני נונג כמו חולה נפש :twisted::twisted:

• תוכן חדש...