Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובנוסף - ברכב מיובא לא מדובר על חידוש רישיון רכב, אלא על רישום הרכב בפעם הראשונה בארץ.

כך שאין סתירה בכל מצב.

פורסם
ובנוסף - ברכב מיובא לא מדובר על חידוש רישיון רכב, אלא על רישום הרכב בפעם הראשונה בארץ.

כך שאין סתירה בכל מצב.

עדיין, אם הרכב שנרשם, נרשם מלכתחילה כ"אספנות" - לא חלה עליו בדיקה במעבדה מוסמכת.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

ברזילי היי

אני מכיר היטב את התקנה הזו ומטרתה היא נכונה ביחוד לאחר תאונות שלדה ומתלים

(ולא אפתח פה תיבת פנדורה) בתוך עמי אני חי

מה במציאות קורה? נו זה כבר סיפור אחר לגמרי

כל העסק של התקנה עבר למשרד רישוי

אני רק טוען שאם מכוניות שעברו תאונה קשה מחו"ל מגיעות לארץ הן מסומנות (לפחות בארה"ב ) בצורה מסויימת בטייטל

בארץ צריכים היו למצוא פתרון מסוג אחר בתוך רשיון הרכב,מספרי זהוי,משהו שיצביע על המצב

מירוצי מכוניות

פורסם

אני מבין היטב את הצורך בבדיקת תקנה 309. היו כמה מקרים של מכוניות שהגיעו (בעיקר מגרמניה) בייבוא אישי, והתברר בדיעבד שהמכוניות מורכבות משתי מכוניות, כל מיני קומבינות שלא אמורות להיות על הכביש (וזה שקונה את הרכב אפילו לא יודע! ). במכון הרישוי קשה לראות את זה בלי הבדיקה המעמיקה. מה הבדיקה שווה בפועל? דני כתב מה שהוא יודע, כנראה, יותר טוב ממני (הוא מנהל מוסך, אני לא). אז בתיאוריה - יש הצדקה. בפועל? נו... ולגבי רכבי אספנות? שווה לשאול את משרד התחבורה אם צריך או לא צריך בדיקה.מעניין.

אסף.

פורסם
ברזילי היי

אני מכיר היטב את התקנה הזו ומטרתה היא נכונה ביחוד לאחר תאונות שלדה ומתלים

(ולא אפתח פה תיבת פנדורה) בתוך עמי אני חי

מה במציאות קורה? נו זה כבר סיפור אחר לגמרי

כל העסק של התקנה עבר למשרד רישוי

אני רק טוען שאם מכוניות שעברו תאונה קשה מחו"ל מגיעות לארץ הן מסומנות (לפחות בארה"ב ) בצורה מסויימת בטייטל

בארץ צריכים היו למצוא פתרון מסוג אחר בתוך רשיון הרכב,מספרי זהוי,משהו שיצביע על המצב

דני צודק לא ניתן לייבא רכב לארץ ללא טיטל שהוא CLEAR זאת לגבי רכבים מארה"ב מאירופה אני לא יודע.

אם לרכב יש טיטל תקין אין שום סיבה לבדיקה הזאת.

הכוונה טובה אבל מי שעשה זאת פשוט לא מכיר את המטריה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

בשנות ה-90 המאוחרות היה יבוא רכב מסיבי מגרמניה כאשר רוב המכוניות היו מרצדסים , באיזור באר שבע בדקתי עשרות מרצדסים מיבוא אישי שהיבואן היה איש דובר רוסית מאוד מפולפל בשם פפו , מכוניות אלה לא היו חדשות אלא בנות 6 עד 7 שנים , משום מה הבודי שלהן היה רקוב וחלוד והיו כאלה שעברו תאונות ותוקנו לא בארץ , אז עדיין הרעיון של התקנה 309 היה בחיתולים .

לדעתי הדרישה לבדוק רכב מיבוא אישי הוא רעיון לא מזיק אני בטוח שהוא רק מועיל.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...