Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב הוא גולף פלוס- יש במחשב החברה הסטוריה של החלפת גיר לפני כשנה, ויומים לפני תום האחריות כלומר שבוע שעבר הוחלף גם יחידת "מוח" של הגיר.

הבעיה בגיר היא נקישה בשילוב להילוך ראשון להזכיר זה גיר מדגם DSG

היום נכנסתי למוסך אחרי ששבוע שעבר הוחלף לי מחשב של הגיר שעדין לא פתר את הבעיה, משלא היה לי זמן ללכת להתלונן על הבעיה שלא נפתרה חזרתי היום למוסך והתלוננתי על הבעיה אבל הם היו עמוסים ואמרו לי לחזור מחר, לבנתיים הלכתי להתיעץ עם מוסך אחר שטען שיש חופש ביחידות הפנימיות של הגיר וכן יש רעש מהגלגל תנופה! ובנוסף יש נזילה מהפלאנצ' מים.

לגבי הגיר אני לא מאמין שהמוסך יגיד לי שנגמרה האחריות וזה לא בידים שלהם כי יש הסטוריה של תלונות כולל החלפת שמן גיר לפני 3 שבועות, לגבי הנזילת מים גם התלוננתי בעבר והם לא מצאו כלום למרות שיש באיזור של הגיר כתם קורוזיה ענק שהם ראו בוודאות אבל על זה אני לא התווכח אני מוכן לספוג החלפת פלאנצ', מה שמטריד אותי זה הגיר והגלגל תנופה (גלגל תנופה בסביבותK 6 שח).

אשמח לעצות איך לפעול

פורסם

פשוט לדרוש את מה שמגיע לך ללא פחד. בהתחלה יפה, לאחר מכן בעקביות ולאחר מכן אם ממש לא עוזר, באיומים. אם צריך פתח קבוצה בפייסבוק של מאוכזבי השירות של צ'מפיון, נראה לי שיהיו לך הרבה "חברים".

אך שוב זו האופצייה האחרונה, לדעתי אם תהיה נחרץ ועקבי מספיק ותדרוש את התיקון כחלק מהאחריות על התיקון הקודם (לא אחריות יצרן אלה אחריות לתיקון עצמו) הם יתקנו לך את מה שצריך, הרי זה לא קרה אתמול וקל מאוד להוכיח את זה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

לפי מה שקראתי, כל הדו-שיח שלך היה עד עכשיו עם המוסך. אגב, גם המוסך השני שפנית אליו הוא מוסך מורשה יבואן?

לא כתבת האם הרכב ברשותך מיום עלייתו לכביש והאם טופל רק במוסכי היבואן.

השלב הבא אותו אתה צריך לעשות הוא לפנות טלפונית אל שירות הלקוחות (03-5775236), לתאר בקצרה לנציג שיענה לך את השתלשלות העניינים ולברר איתו מה לעשות. במידה ואתה רואה שהדברים לא הולכים לכיוון שאתה רוצה, שב וכתוב מכתב מפורט ומנומס, תדגיש שטיפלת ברכב רק במוסכים של היבואן ושלח את הכל בפקס אליהם (03-5775228 ), ואתה מבקש שיקחו אחריות על תקלה שהחלה בזמן האחריות.

פורסם

לפי מה שאני מבין, כרגע עוד אין בעיה של שירות כי עוד לא פנית אליהם.

לדעתי גם נושא הנזילה צריך להיות בטיפולם, משום שהתלוננת על זה בעבר והם לא פתרו את הבעיה.

להזכירך שהם מקיימים נוהל של שנת אחריות שלישית "של רצון טוב", אם טיפלת במוסכים מורשים שלהם.

פרט לנו איך נסגר, עם מי דיברת ובאילו מוסכים מדובר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרכב מטופל אך ורק בצמפיון מוטורס!

היתה לי בעיה של שירות שלהם, אחרי שהם קבעו לפני חודשים שצריך לשלוח את הגיר לשיפוץ, הבאתי את הרכב במטרה שהוא יהיה שם 4 ימים בכדי שיעבור שיפוץ גיר אבל אחרי שעתים מתקשר אלי הנציג וטוען ששמן גיר יפתור את הבעיה, אני לא הסכמתי איתו וטענתי בפניו מה יקרה שתגמר האחריות אם הבעיה תחזור וכו' הם לא התלהבו לשלוח את הגיר לשיפוץ( לפי מה שהבנתי בשיחה בין הבוחן למנהל המוסך הגיר שהורכב ברכב הוא מסוג קאסל או משהו כזה מישהו יודע במה מודבר?)

• תוכן חדש...