Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי מאזדה 3 ספיריט 1600 שנת 2006 ואני לקראת טיפול 60000 ע"פ שנים הרכב עשה סה"כ 38500 ק"מ.

ובכן היום למרכזי בניר צבי ולפרי מוטורס בפ"ת שם טופל הרכב מהיום שנקנה אף לא אחד מהמוסכים היה מוכן לתת הצעת מחיר ובשניהם אמרו לי תגיע תקבל הצעת מחיר בע"פ בניר צבי ובכתב(אם אתנהג יפה) בפרי מוטורס ,השאלה היא מה הסיפור בלתת הצעת מחיר ע"פ שעתון יצרן שהייתי לקוח סקודה לא הייתה שום בעיה לתת הצעת מחיר בכתב ואף לפקסס אותה משום מוסך מורשה שלהם.

אני תמיד בודק לפני שאני נכנס למוסך שמאחר ואני לא מכיר את המאזדה מבחינת טיפולים ועלויות האם יש בעיה בלקוח שבודק מחירים מבחינת המוסך? והאם המחיר ישתנה ברגע שאגיע פיסית למוסך? בכל מקרה אם משהו יודע מההעלויות לטיפול 60K כולל מה מחליפים שם כולל עלויות אשמח לקבל טיפים.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...