Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב יקר מידיי ביחס לתמורה.

מה עם הביטוח מקיף? הוא מחפש רכב לסופ"שים.

יקר מדי ביחס לתמורה ? התנהגות טובה משל הקליאו, הנעה אחורית, וחוסר פרקטיות בעליל - בדיוק מה שהוא צריך לרכב סופ"שים ! :-P

אם היא חונה במקום "מוגן", אז למה חייבים מקיף, אפשר לקנות מיאטה שנת 95 בערך ב- 50-55 אש"חים ולקחת את הסיכון.

אם מתעקשים על מקיף, אפשר לבטח מקיף בעלות לא אסטרונומית בהנחה שמדובר על בחור מעל גיל 24 ללא תביעות וכו'.

לקנות 106GTI - זה כמעט כמו להישאר עם הקליאו, נכון שהיא מגניבה ומתנהגת יותר, אבל להחליף רכבים דומים

כל כך ולרדת בשנתון ולקנות רכב שאתה לא מכיר... בשביל לקבל כמעט את אותו הדבר ? נראה לי מיותר...

עדיף לנצל את זה שהרכב לא אמור להיות יומיומי כמה שיותר - ב.מ.וו ישנה, סילביה, מיאטה - ולא הוט האץ' מאגניבה אך שגרתית.

זו דעתי האישית בכל אופן, אם הייתי צריך לרכוש רכב שאינו יומיומי לא הייתי בוחר ברכב שיכול גם לשרת אותי באופן יומיומי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

Kundason אני מסכים איתך בנושא הרכב ה"לא פרקטי" ושנה במהותו כמו מיאטה למשל.

אבל המיאטה ישנה מידיי! יקרה מאוד ביחס לשנה שלה ובטח ביחס למה שאתה מקבל, הרכב לא זז!!

אין לי ספק שהוא כייף אדיר ושינוי כללי ממה שכבר חווה.

עדיין 55K ש"ח זה לא 25-30K ש"ח של 106GTI שתהיה זריזה משמעותית וכייפית לא פחות.

הסיכון ב55K ש"ח ל30K מבחינת ביטוח הוא משמעותי ולבטח מיאטה זה תמיד יהיה והיה יקר.

בשבילי זאת כנראה היתה שוב ה106 ואני מודה שזה הדהד לי ביום שנמכרה האימפרזה וקיבלתי לידיי פונטו עם פזומט :-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אבל מה עם כוח מנוע ?

הוא יורד כאן בכוח משמעותית ...

חביבי, גם כוח מנוע, גם התנהגות שקטפה כתרים ברחבי העולם, גם הנעה אחורית, גם אמינות מדהימה, וגם ב- 50K ?

אם יש רכב כזה - תגיד לי, אני אקנה שניים מחר ! מה לעשות, משהו בא על חשבון משהו בחיים,

אבל גם מיאטה NA זה עדיין רכב של 9+- שניות למאה (NB סטנדרטית כבר יורדת לאיזור ה- 8 וקצת),

זה עדיין כמו רוב הספורטיביות בארץ פחות או יותר דוגמת ה- 106 ראלי ושותפותייה, עליהן אף אחד לא טוען שהן עגלות, נכון ?

ואם זה כל כך מפריע - זה פתיר מאוד, יש לא מעט קיטים Bolt on שהופכים את הרכב לתפלצת די בקלות ובאמינות מרשימה.

הכל עניין של $$$, אבל כחבילת Fun בסיסית, הרכב יכול להיות מעולה as is. סה"כ הצעה, לכל אחד השיקולים וההעדפות שלו.

רק מזכיר שבמבחן המשומשות הספורטיביות הגדול של "הגה" עד 80K המיאטה הגיעה למקום הראשון בתיקו עם הקליאו ספורט,

ומדובר היה במיאטה NA במצב שרחוק מלהדהים, ועדיין היא זו שקטפה את מירב השבחים. נקודה למחשבה.

אני לא מתעקש על מיאטה כמתאימה ביותר, אבל לדעתי כן צריך להתעקש על רכב שבכל מצב אחר לא היה נבחר,

כלומר - פחות דגש על פרקטיות ויותר דגש על הפרמטרים שהבחור ביקש - כמו "התנהגות טובה משל הקליאו" ו-"לפחות 140 כ"ס".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אפשר גם לפנות לכוון אחר...

רכב אספנות.

יש מספיק דגמים שייתנו לך הנאה מלוא החופן ויתאימו בדיוק להגדרה של רכב סופ"שים.

גולף GTI דור ראשון

פיאט X1/9

בימר סדרה3/5/6

עצם החיפוש, הקנייה והייבוא הם חוויה בפני עצמה.

עומדות במגבלות התקציב.

אולי אין לחלקן מעל 140 כ"ס אבל הן שוקלות הרבה הרבה פחות.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מכל ההצעות שהועלו כאן,אני חושב שאם כבר להחליף את הקליאו אז ההצעה של עומר לגבי האלפא GTV היא ההצעה הכי מעניינת ותענה על מרבית הדרישות (ורק בגלל שהמחירון של הפיאט קופה גבוה מהתקציב)

מנוע חזק,שלדה מעולה,עיצוב פנים ואיכות חומרים שעומדים יפה את מבחן השנים ומראה חיצוני מיוחד ואקזוטי.

אם תצליח למצוא רכב שמור זאת ללא ספק הייתה הבחירה שלי אם הייתי במצבך.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

מיאטה NA בגלל התנהגות.

עומר - בשנתון 95-97 ביטוח מקיף זה כבר לא כל כך רלוונטי.

אבל אם כן - אז כן, זה לא ייהיה מאוד זול.

גם BMW לא תיהיה זולה בביטוח. יש מצב אפילו יותר יקרה מהמיאטה.

חיסרון של מיאטה בתקציב כזה - רכב שעבר הרבה ודורש יישור קו.

אבל מדי פעם צצים אקזמפלרים שמורים עד שמורים ביותר - אך לצערניו מתקשים למצוא קונה שמוכן לשלם קצת יותר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...